KON. SPORTINGCLUB

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • KON. SPORTINGCLUB
Private companiesTransportation Services • KON. SPORTINGCLUB

Contactgegevens KON. SPORTINGCLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KON. SPORTINGCLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

KON. SPORTINGCLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTEBELWEG 7; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56351448 (+32-56351448) 56351448 (+32-56351448)

Fax (fax): +32 (69) 967-97-27 +32 (69) 967-97-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KON. SPORTINGCLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KON. SPORTINGCLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KON. SPORTINGCLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KON. SPORTINGCLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KON. SPORTINGCLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KON. SPORTINGCLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KON. SPORTINGCLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KON. SPORTINGCLUB
Products information KON. SPORTINGCLUB

BTW identificatienummer (tax): BE07398712158
Ondernemingsnummer: 9501220703
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 339,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KON. SPORTINGCLUB
(Get full report from official database of BE for KON. SPORTINGCLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor KON. SPORTINGCLUB
Addition kinds of activities for KON. SPORTINGCLUB

2321. Mannen en jongens meubilair | Men's and boy's furnishings
7041. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels | Membership-basis organization hotels
734901. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
792201. Theatrale talent en boekingsbureaus | Theatrical talent and booking agencies
20320205. Enchiladas: verpakt in blikjes, potten, enz. | Enchiladas: packaged in cans, jars, etc.
22620101. Flock printen: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Flock printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
50210302. bedspiralen | Bedsprings

Werken bij KON. SPORTINGCLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KON. SPORTINGCLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KON. SPORTINGCLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KON. SPORTINGCLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel onderhoudsmedewerker m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoonmaak bedrijf gelegen te Genk zijn wij dringend op zoek naar een industrieel reiniger voor een bedrijf in Houthalen. Je staat in voor het onderhoud van het terrein met de hogedrukreiniger. Ook dient er een trap gereinigd te worden. Je zal werken in koudere en warmere temperaturen.

  • Hulp laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalverwerkingsbedrijf in Diksmuide zijn wij op zoek naar een persoon die hulp biedt waar nodig bij de laser operator. Dit voor het onderhoud van lasers zoals bijvoorbeeld de tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,enz. Met de heftruck verplaats je de metalenplaten, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, enz.

  • Medewerker Tuinbouw (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal meewerken in de boomkwekerij en instaan voor de verzorging van de bomen en planten. Voornamelijk sta je in voor het klaarzetten en controleren van bestellingen. Je rijdt rond op het domein met een heftruck en een kleine traktor. (je krijgt een opleiding) TREFWOORDEN: Groen - Onderhoud - Boom - Tuinbouw - Landbouw

  • Onderhoudsteam restaurant - vroege uren - deeltijds (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek voor deze klant naar 5 mensen die zullen instaan voor het onderhoud. Samen met 4 collega's sta je in voor:  Onderhouden van de zaal, vloer, meubilair, binnenkant ramen en binnenkant muren  Speelruimte kinderen Onderhoud van de personeelsruimte Alle sanitair Onderhoud terras Onderhoud parking Het onderhoud van de keuken Uurrooster:  Je begint om 6 uur en werkt tot ongeveer 10 à 11 uur Je hebt wekelijks 2 dagen vrij Ook op zaterdag, zondag en op feestdagen zal je ingeschakeld worden Het uurrooster kan ook besproken worden, afhankelijk van wat mogelijk is voor jou Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van 's werelds grootste voedingsketens. Eind september 2018 is het volledige keukengedeelte vernieuwd en gemoderniseerd. 

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar?jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen?in?de regio?Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week):???? ??- Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • zelfstandige logopediste (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: ZELFSTANDIGE LOGOPED. PRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze groepspraktijk om één van onze medewerkers, die gaat verhuizen, te vervangen. We behandelen leer- en taalstoornissen, articulatieproblemen, stemstoornissen, afasie, slikmoeilijkheden en myofunctionele problemen.

  • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: DE GRAMMOFOON

    Type: Flexijob

    Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van KON. SPORTINGCLUB in sociale netwerken
Look for responds of KON. SPORTINGCLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor KON. SPORTINGCLUB. Laat een reactie achter voor KON. SPORTINGCLUB. KON. SPORTINGCLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KON. SPORTINGCLUB. Leave a respond for KON. SPORTINGCLUB. KON. SPORTINGCLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KON. SPORTINGCLUB op de google maps. Adres en contacten KON. SPORTINGCLUB
Location of KON. SPORTINGCLUB on the google maps. Address and contacts of KON. SPORTINGCLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come KON. SPORTINGCLUB KON. SPORTINGCLUB: CAMIEL PHILIPS | Franz Chocolatier | ASSURANCES GEORGES MICHEL | Van Gorp H | YVES ROCHER

Other related companies as KON. SPORTINGCLUB: CAMIEL PHILIPS | Franz Chocolatier | ASSURANCES GEORGES MICHEL | Van Gorp H | YVES ROCHER

KON. SPORTINGCLUB is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KON. SPORTINGCLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07398712158. Het bedrijf KON. SPORTINGCLUB bevindt zich op het adres: KATTEBELWEG 7; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 339,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van KON. SPORTINGCLUB is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KON. SPORTINGCLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KON. SPORTINGCLUB, openstaande posities, locatie van KON. SPORTINGCLUB op de kaart.

KON. SPORTINGCLUB is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is KON. SPORTINGCLUB, company assigned to the tax number BE07398712158. The company KON. SPORTINGCLUB is located at the address: KATTEBELWEG 7; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 339,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of KON. SPORTINGCLUB is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of KON. SPORTINGCLUB is not available. You also can look at reviews of KON. SPORTINGCLUB, open positions, location of KON. SPORTINGCLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KON. SPORTINGCLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KON. SPORTINGCLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KON. SPORTINGCLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KON. SPORTINGCLUB, employees, financial statistics.