K.C. ARTEMIS SCHOTEN

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • K.C. ARTEMIS SCHOTEN
Private companiesDepository Institutions • K.C. ARTEMIS SCHOTEN

Contactgegevens K.C. ARTEMIS SCHOTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.C. ARTEMIS SCHOTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.C. ARTEMIS SCHOTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EKSTERLAAN 4; 2930; BRASSCHAAT, België

Telefoon (phone): 36520486 (+32-36520486) 36520486 (+32-36520486)

Fax (fax): +32 (68) 711-63-28 +32 (68) 711-63-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.C. ARTEMIS SCHOTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.C. ARTEMIS SCHOTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.C. ARTEMIS SCHOTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.C. ARTEMIS SCHOTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.C. ARTEMIS SCHOTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.C. ARTEMIS SCHOTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.C. ARTEMIS SCHOTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.C. ARTEMIS SCHOTEN
Products information K.C. ARTEMIS SCHOTEN

BTW identificatienummer (tax): BE02641632080
Ondernemingsnummer: 2098632812
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Korfball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.C. ARTEMIS SCHOTEN
(Get full report from official database of BE for K.C. ARTEMIS SCHOTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.C. ARTEMIS SCHOTEN
Addition kinds of activities for K.C. ARTEMIS SCHOTEN

2631. Papierfabrieken | Paperboard mills
31720208. Vanity gevallen | Vanity cases
35230303. Irrigatie apparatuur, zelfrijdend | Irrigation equipment, self-propelled
39999931. Ooglashoeken afdrukken | Printing eyeglass frames
50460307. Soda fountain fixtures, behalve gekoeld | Soda fountain fixtures, except refrigerated
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec

Werken bij K.C. ARTEMIS SCHOTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.C. ARTEMIS SCHOTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.C. ARTEMIS SCHOTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.C. ARTEMIS SCHOTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

  • Kwaliteit assistent m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voornaamste taak is het uitvoeren van diverse controles van grondstoffen, eindproducten en systeemparameters. Dit is een brede taak die onder meer ingangcontroles, hygiênecontroles, kalibraties, behelst. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor enkele administratieve taken zoals het registreren en archiveren van klachten, grondstofspecificaties, kwalitetisregistraties,... Tenslotte zorg je ook voor dat de nodige analyses gebeuren

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Magazijnier diepvriesafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij klantgericht en steek je ook graag de handen uit de mouwen? Dan word jij misschien de nieuwe magazijnier voor de diepvriesafdeling van onze klant, een leuk en professioneel bedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw takenpakket: Je helpt en informeert de klanten. Je zet de bestellingen klaar. Je vult goederen aan in de winkel met een scanner volgens stockbeheer.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NAZARETH/EKE (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Nazareth/Eke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Werken als huishoudhulp Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • DAKWERKER (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: CEUPPENS JAN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het uitvoeren, onderhouden en herstellen van schuine daken en gevelbekleding, hoofdzakelijk uit pannen en leien. Voordat de dakbekleding aangebracht wordt, plaats je de isolatie van het dak, breng je het onderdak en de panlatten aan en voorzie je eventueel dakvlakvensters en ventilatiesystemen. Je maakt ook platte daken waterdicht en je werkt met diverse isolatie- en dichtingsmaterialen die je met verschillende technieken aan elkaar en aan de grond bevestigt. Ook het opbouwen en afbreken van stellingen behoort tot je takenpakket.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Tuinier (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADVANCE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een flexi - medewerker (ook gepensioneerden komen in aanmerking) gedurende 10 à 12u/week om de tuin te ondehouden. Werkuren : 3 dagen (afhankelijk van het seizoen) van 7u - 11u 's morgens. Het werkmateriaal wordt voorzien door Waer Waters.

Zoek naar antwoorden van K.C. ARTEMIS SCHOTEN in sociale netwerken
Look for responds of K.C. ARTEMIS SCHOTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.C. ARTEMIS SCHOTEN. Laat een reactie achter voor K.C. ARTEMIS SCHOTEN. K.C. ARTEMIS SCHOTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.C. ARTEMIS SCHOTEN. Leave a respond for K.C. ARTEMIS SCHOTEN. K.C. ARTEMIS SCHOTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.C. ARTEMIS SCHOTEN op de google maps. Adres en contacten K.C. ARTEMIS SCHOTEN
Location of K.C. ARTEMIS SCHOTEN on the google maps. Address and contacts of K.C. ARTEMIS SCHOTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come K.C. ARTEMIS SCHOTEN K.C. ARTEMIS SCHOTEN: BEAUTY CENTER CAPALDI | YVES RYNEDYCK | LUCAS VAN LIESHOUT | VOYAGES PLUS | ALAIN MARBAIX

Other related companies as K.C. ARTEMIS SCHOTEN: BEAUTY CENTER CAPALDI | YVES RYNEDYCK | LUCAS VAN LIESHOUT | VOYAGES PLUS | ALAIN MARBAIX

K.C. ARTEMIS SCHOTEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.C. ARTEMIS SCHOTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02641632080. Het bedrijf K.C. ARTEMIS SCHOTEN bevindt zich op het adres: EKSTERLAAN 4; 2930; BRASSCHAAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 601,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Korfball..
De hoofdactiviteit van K.C. ARTEMIS SCHOTEN is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.C. ARTEMIS SCHOTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.C. ARTEMIS SCHOTEN, openstaande posities, locatie van K.C. ARTEMIS SCHOTEN op de kaart.

K.C. ARTEMIS SCHOTEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.C. ARTEMIS SCHOTEN, company assigned to the tax number BE02641632080. The company K.C. ARTEMIS SCHOTEN is located at the address: EKSTERLAAN 4; 2930; BRASSCHAAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 601,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Korfball..
The main activity of K.C. ARTEMIS SCHOTEN is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of K.C. ARTEMIS SCHOTEN is not available. You also can look at reviews of K.C. ARTEMIS SCHOTEN, open positions, location of K.C. ARTEMIS SCHOTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.C. ARTEMIS SCHOTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.C. ARTEMIS SCHOTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.C. ARTEMIS SCHOTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.C. ARTEMIS SCHOTEN, employees, financial statistics.