Collard P

Contactgegevens Collard P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Collard P: address, phone, fax, email, website, opening hours

Collard P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée d'Andenne 57; 5363; Hamois (Emptinne), België

Telefoon (phone): 083 61 29 49 (+32-083 61 29 49) 083 61 29 49 (+32-083 61 29 49)

Fax (fax): 083 61 29 41 (+32-083 61 29 41) 083 61 29 41 (+32-083 61 29 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Collard P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Collard P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Collard P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Collard P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Collard P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Collard P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Collard P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Collard P
Products information Collard P

BTW identificatienummer (tax): BE07153167724
Ondernemingsnummer: 8748107910
Hoofdstad (capital): 614,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Antiques restoration; Furniture - Custom made

Product categorie (product category): Upholsterers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Collard P
(Get full report from official database of BE for Collard P)

Aanvulling soorten activiteiten voor Collard P
Addition kinds of activities for Collard P

382103. Apparatuur voor het verwarmen van laboratoria | Laboratory heating apparatus
36790301. Laden, elektronisch | Loads, electronic
42250000. Algemene opslag en opslag | General warehousing and storage
51469901. Vis, genezen | Fish, cured
65539905. Eigendomsonderdelen en ontwikkelaars, alleen begraafplaatsen | Real property subdividers and developers, cemetery lots only

Werken bij Collard P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Collard P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Collard P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Collard P. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Purchasing assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een purchasing assistant. Jobomschrijving U bent verantwoordelijk voor het stockbeheer: daarbij houdt u rekening met enerzijds de voorraadrotatie en anderzijds het aanleggen van een voldoende hoge voorraad U plaatst bestellingen van auto-onderdelen bij de juiste leverancier U beheert de prijsaanvraag van leveranciers: via het aankoopsysteem informeert u de aankoop of productie over de prijs en de levertermijn. Indien de vooropgestelde prijs en levertermijn niet voldoen, zoekt u samen met de aankoper en de leverancier naar mogelijke oplossingen U staat in voor het opvolgen en behandelen van signalen in het aankoopsysteem volgens vooropgestelde prioriteiten Tevens sta je ook in voor het organiseren van afhalingen met transporteurs en koerierdiensten voor de verschillende leveranciers die zich zowel in het binnenland en buitenland bevinden Administratieve afhandeling van kwaliteitsrapporten

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige Kinesitherapeut / Kinesitherapeute (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ROOSENS ELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met een motorische ontwikkelingsachterstand, leerproblemen en ademhalingsproblemen.

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • instructeur rijvaardigheid (free lance) (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: DRIVOLUTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    DrivOlution levert een beproefde totaalaanpak voor veiliger en zuiniger rijden, volledig op maat van bedrijf en chauffeurs. Een multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten. Door het succes van onze programma’s en om onze groei te ondersteunen, zijn we op zoek naar een instructeur rijvaardigheden (m/v). We zoeken een ondernemende instructeur die mee een breed aanbod van opleidingen kan verzorgen. Werken op zaterdag is een must, maar verder kan het takenpakket aangepast worden in functie van je beschikbaarheid, interesses en competenties: - Je bent beschikbaar op zaterdag - Je bent beschikbaar op weekdagen - Transport boeit je en je geeft opleidingen aan vrachtwagenchauffeurs in het kader van de nascholing vakbekwaamheid - Je bent geïnteresseerd in het geven van rijvaardigheidstraining voor autobestuurders Als instructeur bij DrivOlution ben je in staat om met allerlei klanten uit bedrijven te werken, gaande van een directeur tot een arbeider. Je levert dankzij je kennis, ervaring en coachingsvaardigheden een kwaliteitsvolle opleiding. Kwaliteit en resultaten staan bij DrivOlution voorop, dit betekent dat een instructeur meer doet dan enkel opleidingen geven. Je bent dan ook bereid deze rol in het geheel op te nemen, ook als dit bijleren betekent.

Zoek naar antwoorden van Collard P in sociale netwerken
Look for responds of Collard P in social networks

Lees alle opmerkingen voor Collard P. Laat een reactie achter voor Collard P. Collard P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Collard P. Leave a respond for Collard P. Collard P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Collard P op de google maps. Adres en contacten Collard P
Location of Collard P on the google maps. Address and contacts of Collard P

Andere gerelateerde bedrijven als come Collard P Collard P: AGRAPHE | ALGEMENE TUINWERKEN FRANK WILLEGHEMS | Office Maurice ('d) BVBA | GEERT CASIER | JOSE CASENAVE

Other related companies as Collard P: AGRAPHE | ALGEMENE TUINWERKEN FRANK WILLEGHEMS | Office Maurice ('d) BVBA | GEERT CASIER | JOSE CASENAVE

Collard P is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Collard P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07153167724. Het bedrijf Collard P bevindt zich op het adres: Chaussée d'Andenne 57; 5363; Hamois (Emptinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 614,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Upholsterers. Lijst met producten zijn Antiques restoration; Furniture - Custom made.
De hoofdactiviteit van Collard P is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Collard P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Collard P, openstaande posities, locatie van Collard P op de kaart.

Collard P is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Collard P, company assigned to the tax number BE07153167724. The company Collard P is located at the address: Chaussée d'Andenne 57; 5363; Hamois (Emptinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 614,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Upholsterers. List of products are Antiques restoration; Furniture - Custom made.
The main activity of Collard P is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Collard P is not available. You also can look at reviews of Collard P, open positions, location of Collard P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Collard P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Collard P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Collard P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Collard P, employees, financial statistics.