Uniform Diffusion BVBA

Contactgegevens Uniform Diffusion BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Uniform Diffusion BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Uniform Diffusion BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Locquenghien 40; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): +32 (60) 588-66-29 +32 (60) 588-66-29

Fax (fax): 02 223 37 35 (+32-02 223 37 35) 02 223 37 35 (+32-02 223 37 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Uniform Diffusion BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Uniform Diffusion BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Uniform Diffusion BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Uniform Diffusion BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Uniform Diffusion BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Uniform Diffusion BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Uniform Diffusion BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Uniform Diffusion BVBA
Products information Uniform Diffusion BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07311370849
Ondernemingsnummer: 2226623535
Hoofdstad (capital): 679,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 595,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Uniform Diffusion BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Uniforms

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Uniform Diffusion BVBA
(Get full report from official database of BE for Uniform Diffusion BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Uniform Diffusion BVBA
Addition kinds of activities for Uniform Diffusion BVBA

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
17990604. Demountable partitie installatie | Demountable partition installation
20150505. Ganzen, verwerkt: bevroren | Geese, processed: frozen
26310306. Setup boxboard | Setup boxboard
34419904. Vloerplaten, metaal | Floor jacks, metal
35810101. Sloten, munteenheid | Locks, coin-operated
38450205. Hart-long machine | Heart-lung machine

Werken bij Uniform Diffusion BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Uniform Diffusion BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Uniform Diffusion BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Uniform Diffusion BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Productiearbeider voeding (2 ploegen) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Crop's

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider binnen CROP'S kan je ingezet worden op verschillende posten: kwaliteitscontrole: je inspecteert de groenten op vreemde voorwerpen en kwaliteit. opzetten: je vult de verpakking aan of pakt de producten in. Het kan ook zijn dat je ingredienten nog verder moet aanvullen vb. sesamzaadjes strooien. inpakken: je verpakt de groenten in een doos of zak Bovendien zorg je voor een nette werkomgeving.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • Chauffeur CE bouwmachines (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Regio Halle zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE die bouwmachines zoals kranen, grondverzetmachines, compressoren en derg naar werven brengt in de regio Vlaams Brabant en Brussel. 's morgens of 's avonds laad u de vrachtwagen in de volgorde van de leveringen. U bent stressbestendig wanneer u de vrachtwagen moet lossen op drukke plaatsen in Brussel. Uurrooster: beginnen tussen 4 en 6u 'ochtends.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Operator voor instellen machine (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Spreekt een job als operator jou aan en is regio Kortemark voor jou haalbaar? Lees dan zeker verder want we hebben een job op lange termijn die we graag aan jou voorstellen. Als je aan de slag gaat bij deze firma krijg je eerst een interne opleiding. Je leert bij over hun productie, het productieproces, de verschillende lijnen, diverse instellingen, ... Vervolgens is het jouw job om een productielijn draaiende te houden. Hierbij komen volgende zaken kijken: - opvolgen van productieproces - instellen en bedienen van de machines - controleren en opvolgen van parameters - staalnamen en kwaliteitscontroles - algemene netheid binnen bedrijf (machine reinigen, vegen, etc.) Kortom, een gevarieerde job!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp Regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende klanten zijn we op zoek naar huishoudhulpen regio Moorslede Ervaring met huishoudelijke taken, voornamelijk poetsen en strijken is een pluspunt. Je begint deeltijds, opbouwen naar meer uren is zeker mogelijk. Bedrijfsprofiel: t-groep is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken t-interim, Amplo en Ascento. Daarnaast is t-groep ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal.Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken!

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • Onderhoudsmechanicus (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

Zoek naar antwoorden van Uniform Diffusion BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Uniform Diffusion BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Uniform Diffusion BVBA. Laat een reactie achter voor Uniform Diffusion BVBA. Uniform Diffusion BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Uniform Diffusion BVBA. Leave a respond for Uniform Diffusion BVBA. Uniform Diffusion BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Uniform Diffusion BVBA op de google maps. Adres en contacten Uniform Diffusion BVBA
Location of Uniform Diffusion BVBA on the google maps. Address and contacts of Uniform Diffusion BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Uniform Diffusion BVBA Uniform Diffusion BVBA: GODELIEVE HABRAKEN | SUNSET VERANDA'S | LUC BASTIN | Vleminckx BVBA | OPTIQUE NYSTEN

Other related companies as Uniform Diffusion BVBA: GODELIEVE HABRAKEN | SUNSET VERANDA'S | LUC BASTIN | Vleminckx BVBA | OPTIQUE NYSTEN

Uniform Diffusion BVBA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Uniform Diffusion BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07311370849. Het bedrijf Uniform Diffusion BVBA bevindt zich op het adres: Rue Locquenghien 40; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 679,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 595,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Uniforms. Producten gemaakt in Uniform Diffusion BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Uniform Diffusion BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Uniform Diffusion BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Uniform Diffusion BVBA, openstaande posities, locatie van Uniform Diffusion BVBA op de kaart.

Uniform Diffusion BVBA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Uniform Diffusion BVBA, company assigned to the tax number BE07311370849. The company Uniform Diffusion BVBA is located at the address: Rue Locquenghien 40; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 679,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 595,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Uniforms. Products created in Uniform Diffusion BVBA were not found.
The main activity of Uniform Diffusion BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Uniform Diffusion BVBA is not available. You also can look at reviews of Uniform Diffusion BVBA, open positions, location of Uniform Diffusion BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Uniform Diffusion BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Uniform Diffusion BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Uniform Diffusion BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Uniform Diffusion BVBA, employees, financial statistics.