Libotte sprl (Ets)

Contactgegevens Libotte sprl (Ets): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Libotte sprl (Ets): address, phone, fax, email, website, opening hours

Libotte sprl (Ets)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 341 42 68; 04 343 14 33 (+32-04 341 42 68; 04 343 14 33) 04 341 42 68; 04 343 14 33 (+32-04 341 42 68; 04 343 14 33)

Fax (fax): 04 343 14 33; 04 341 42 68 (+32-04 343 14 33; 04 341 42 68) 04 343 14 33; 04 341 42 68 (+32-04 343 14 33; 04 341 42 68)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Libotte sprl (Ets): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Libotte sprl (Ets)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Libotte sprl (Ets)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Libotte sprl (Ets), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Libotte sprl (Ets). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Libotte sprl (Ets), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Libotte sprl (Ets). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Libotte sprl (Ets)
Products information Libotte sprl (Ets)

BTW identificatienummer (tax): BE01413360595
Ondernemingsnummer: 1230712890
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 294,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Solar protection - Outside; Banners; Letters & lettering

Product categorie (product category): Umbrellas and parasols

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Libotte sprl (Ets)
(Get full report from official database of BE for Libotte sprl (Ets))

Aanvulling soorten activiteiten voor Libotte sprl (Ets)
Addition kinds of activities for Libotte sprl (Ets)

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
50510202. Zwarte plaat, ijzer of staal | Black plate, iron or steel
87110200. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
96510100. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency

Werken bij Libotte sprl (Ets): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Libotte sprl (Ets): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Libotte sprl (Ets). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Libotte sprl (Ets). Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Winkelmedewerk(st)er supermarkt Sint-Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Sint-Gillis-Waas is Randstad op zoek naar een winkelmedewerk(st)er. Je zal zowel ingeschakeld worden aan de kassa als in de winkel bij de groenten-en fruitafdeling. Je werkt 36,5u in de week.

  • Chemisch reiniger tankwagens (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het chemisch reinigen van de tankwagens. Je koppelt de tankwagens aan en af de ontsmettingsmachine. Je bevestigt de spuitarmen in de tankwagens en verbindt ze met de chemische baden. Je bedient de machine op een veilige en verantwoorde wijze.

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA NIEUWPOORT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • student verkoop dierenafdeling weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - u helpt bij het onderhoud van de levende dieren (vogels-vis-reptiel-knaagdier) - bijvullen en op orde houden van de dierenafdeling - uitleg verschaffen aan de klanten en verkopen afronden - Samenwerken met medewerkers om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen.

  • Stagiair(e) Inkoopadministratie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Binnen de afdeling master data staat een team klaar om onze inkopers en actiemanagers te ondersteunen bij de uitvoering van de algemene administratie. De afdeling vraagt leveranciers, artikelgegevens en contracten op en verwerkt deze in ons systeem. De doelstellingen van de afdeling zijn onze winkels tijdig van de correcte prijskaarten te kunnen voorzien, onze klanten aan de kassa steeds aan de juiste prijs af te rekenen én de boekhouding de juiste leveranciersgegevens aan te leveren. Als stagiair(e) kom je terecht op de afdeling inkoopadministratie, jouw belangrijkste taak is onze inkopers mee te ondersteunen bij de correcte uitvoering van de algemene administratie. Je werkt voornamelijk mee op de sub-afdeling stamdata. Hier ben je mede-verantwoordelijk voor de ingave van leveranciers- en artikelgegevens en voor de juiste prijzen en prijskaarten in onze winkels. Je krijgt de kans om mee te werken op de andere afdelingen binnen inkoop. Zo kan je ook kunnen meewerken op de afdeling contractadministratie. Je hebt op regelmatige basis contact met collega’s van andere afdelingen.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • lijnbuschauffeur (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: VAN DE VOORDE

    Type: Vaste Job

    openbare lijndienst

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van Libotte sprl (Ets) in sociale netwerken
Look for responds of Libotte sprl (Ets) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Libotte sprl (Ets). Laat een reactie achter voor Libotte sprl (Ets). Libotte sprl (Ets) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Libotte sprl (Ets). Leave a respond for Libotte sprl (Ets). Libotte sprl (Ets) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Libotte sprl (Ets) op de google maps. Adres en contacten Libotte sprl (Ets)
Location of Libotte sprl (Ets) on the google maps. Address and contacts of Libotte sprl (Ets)

Andere gerelateerde bedrijven als come Libotte sprl (Ets) Libotte sprl (Ets): LOUIS WARIN BVBA | LIBERALE MUTUALITEIT | Van Hoezen J | LEDRU EPEG | D茅l茅gation Permanente de la Gr猫ce aupr猫s de l'U.E.O.

Other related companies as Libotte sprl (Ets): LOUIS WARIN BVBA | LIBERALE MUTUALITEIT | Van Hoezen J | LEDRU EPEG | D茅l茅gation Permanente de la Gr猫ce aupr猫s de l'U.E.O.

Libotte sprl (Ets) is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Libotte sprl (Ets), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01413360595. Het bedrijf Libotte sprl (Ets) bevindt zich op het adres: Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 294,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Umbrellas and parasols. Lijst met producten zijn Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Solar protection - Outside; Banners; Letters & lettering.
De hoofdactiviteit van Libotte sprl (Ets) is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Libotte sprl (Ets) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Libotte sprl (Ets), openstaande posities, locatie van Libotte sprl (Ets) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Libotte sprl (Ets) is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Libotte sprl (Ets), company assigned to the tax number BE01413360595. The company Libotte sprl (Ets) is located at the address: Rue des Champs 7; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 294,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Umbrellas and parasols. List of products are Solar protection - Inside; Tarpaulins; Terraces (Horeca); Solar protection - Outside; Banners; Letters & lettering.
The main activity of Libotte sprl (Ets) is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Libotte sprl (Ets) is not available. You also can look at reviews of Libotte sprl (Ets), open positions, location of Libotte sprl (Ets) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Libotte sprl (Ets), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Libotte sprl (Ets), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Libotte sprl (Ets), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Libotte sprl (Ets), employees, financial statistics.