BERGER - RENSON

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • BERGER - RENSON

Contactgegevens BERGER - RENSON: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERGER - RENSON: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERGER - RENSON

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CALVAIRE 52; 6200; CHATELET, België

Telefoon (phone): 71380946 (+32-71380946) 71380946 (+32-71380946)

Fax (fax): +32 (67) 693-14-14 +32 (67) 693-14-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERGER - RENSON: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERGER - RENSON"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERGER - RENSON"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERGER - RENSON, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERGER - RENSON. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERGER - RENSON, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERGER - RENSON. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERGER - RENSON
Products information BERGER - RENSON

BTW identificatienummer (tax): BE05383270263
Ondernemingsnummer: 2957214355
Hoofdstad (capital): 843,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Types de Vêtements: Vêtements de Travail.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERGER - RENSON
(Get full report from official database of BE for BERGER - RENSON)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERGER - RENSON
Addition kinds of activities for BERGER - RENSON

592100. Drankwinkels | Liquor stores
23920103. Kussens, bed: gemaakt van aangekochte materialen | Pillows, bed: made from purchased materials
28950000. Carbon zwart | Carbon black
36130302. Zekeringapparaten, voeding | Fuse devices, power
50850301. Hydraulische en pneumatische zuigers en ventielen | Hydraulic and pneumatic pistons and valves

Werken bij BERGER - RENSON: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERGER - RENSON: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERGER - RENSON. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERGER - RENSON. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Customer Service (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service zijn je voornaamste taken: - Maximalizeren van klantentevredenheid - Opvolgen van klanten orders - Communiceren met interne/extere stakeholders, team leaders en managers - Informeren van de klant - Participeren in constante verbetering

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Nieuwkerken (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • auticoach (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk voor psychosociaal welzijn. Bent u als auticoach op zoek naar een sfeervolle en inspirerende plek om uw klanten te begeleiden? Een plek die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een auticoach die zich op zelfstandige basis (minimum 1 dag per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: BESSEMANS DAVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Ieper - Poperinge - Wervik (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Service Delivery PM (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The job Developping and delivering a strategic technological vision and direction Implementing mechanisms to monitor, manage and provide progress on all software development activities Creating, implement and maintain a continuous improvement plan for software development and IT infrastructure   The mission  You will be responsible for the further development and evolution of our Service Manager layer. You will assist in the further setup of the Credendo ITSM toolset. You will provide expert guidance and coaching towards the ITIL-adoption within the group. Together with our external suppliers and partners you will be responsible for the implementation, monitoring and quality of our SLA's. You will provide and consolidate insightful reporting and actions on the delivered services and their associated KPI's. You will be responsible for the proper service LifeCycle management and continuous service improvement.   The profile  You need 5 for to 8 years of experience in similar function You MUST be well-organized and you need People management skills Being a team player, a quick self-starter with a pro-active attitude is a serious advantage You have strong in project administration, monitoring and control an excellent knowledge of Dutch, EN and FR is a plus knowledge in .NET is real plus   The offer  Nice daily rate Flexibility (homeworking) 6 months + extension For any question don't hesitate to contact me

Zoek naar antwoorden van BERGER - RENSON in sociale netwerken
Look for responds of BERGER - RENSON in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERGER - RENSON. Laat een reactie achter voor BERGER - RENSON. BERGER - RENSON bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERGER - RENSON. Leave a respond for BERGER - RENSON. BERGER - RENSON on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERGER - RENSON op de google maps. Adres en contacten BERGER - RENSON
Location of BERGER - RENSON on the google maps. Address and contacts of BERGER - RENSON

Andere gerelateerde bedrijven als come BERGER - RENSON BERGER - RENSON: STEPHANUS REMEN | Leroux A | Smeets Van Hopplynus (opticiens) SA | E.T.V. | KOUPENGOS, PETROS

Other related companies as BERGER - RENSON: STEPHANUS REMEN | Leroux A | Smeets Van Hopplynus (opticiens) SA | E.T.V. | KOUPENGOS, PETROS

BERGER - RENSON is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERGER - RENSON, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05383270263. Het bedrijf BERGER - RENSON bevindt zich op het adres: RUE DU CALVAIRE 52; 6200; CHATELET. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 843,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
De hoofdactiviteit van BERGER - RENSON is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERGER - RENSON is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERGER - RENSON, openstaande posities, locatie van BERGER - RENSON op de kaart.

BERGER - RENSON is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERGER - RENSON, company assigned to the tax number BE05383270263. The company BERGER - RENSON is located at the address: RUE DU CALVAIRE 52; 6200; CHATELET. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 843,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Vêtements de Travail..
The main activity of BERGER - RENSON is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERGER - RENSON is not available. You also can look at reviews of BERGER - RENSON, open positions, location of BERGER - RENSON on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERGER - RENSON, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERGER - RENSON, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERGER - RENSON, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERGER - RENSON, employees, financial statistics.