FA. FIGURA

Contactgegevens FA. FIGURA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. FIGURA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. FIGURA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LUTTELMEEUWEN 31; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE, België

Telefoon (phone): 11791801 (+32-11791801) 11791801 (+32-11791801)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. FIGURA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. FIGURA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. FIGURA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. FIGURA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. FIGURA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. FIGURA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. FIGURA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. FIGURA
Products information FA. FIGURA

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. FIGURA
(Get full report from official database of BE for FA. FIGURA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. FIGURA
Addition kinds of activities for FA. FIGURA

263103. Container, verpakking en karton | Container, packaging, and boxboard
496199. Stoom- en airconditioningsvoorziening, niet inbegrepen | Steam and air-conditioning supply, nec
07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
28160200. Kleurpigmenten | Color pigments
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
44490000. Water vervoer van vracht | Water transportation of freight

Werken bij FA. FIGURA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. FIGURA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. FIGURA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. FIGURA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Vrachtwagenchauffeur C ADR (distributie) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als vrachtwagenchauffeur en op zoek naar een nieuwe uitdaging?! Voor een distributiebedrijf dat actief is in heel België zijn wij voor in het Gentse op zoek naar een ervaren vrachtwagenchauffeur C + ADR. De chauffeur rijdt naar onze klant (de camions blijven steeds bij onze klanten staan), laden hun camion (bij de specifieke klant in Gent staat de camion reeds voorgeladen !) , doen hun dagrit en komen dan terug bij de klant, van waaruit zij naar huis vertrekken. Dit telkens van maandag tem vrijdag, 10 à 11 uur gemiddeld per dag, ca. 15 stops per dag, distributie van gepallettiseerde goederen over heel België. Indien u niet in het bezit bent van een ADR rijbewijs dan is er een mogelijkheid om deze via hen te behalen. U zal dan wel , om de periode te overbruggen, in het Busselse tewerkgesteld worden. Je zal dan pas kunnen starten in Gent van zodra je jouw ADR attest hebt behaald. Je bent wel alvast in orde met jouw bestuurderskaart en Code 95

  • magazijnbediende - optie vast (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brugge die exclusief importeur is voor België en Luxemburg van toonaangevende Europese fabrikanten gespecialiseerd in bouwbeslag, hang- en sluitwerk, beveiligingssystemen en toegangscontrole zijn wij op zoek naar een multifunctionele magazijnmedewerker. Taken: algemene magazijntaken zoals stockbeheer, orderpicking, verzendingen en administratieve verwerkingen van documenten Helpen van de collega's in de montage-afdeling met het maken van sleutels/cilinders met traditionele en CNC gestuurde machines klasseren van documenten en bieden van administratieve ondersteuining

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oekene 20 u combinere met andere gezinnen mogelijk (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • SALES REPRESENTATIVE BRUSSELS & VLAAMS-BRABANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ALPHA CREDIT

    Type: Vaste Job

    De opdracht van ons Retail departement is consumentenkrediet aan te bieden aan de sector van de Retailers en dit onder de naam CETELEM. Dankzij onze financiële oplossingen, kunnen onze partners hun klanten kredietkaarten of leningen op afbetaling aanbieden. Voor de komende jaren heeft onze afdeling Retail een ambitieus ontwikkelingsplan opgericht en is nu klaar voor een nieuwe challenge! Om haar te helpen in het behalen van deze uitdaging, zijn we op zoek naar een: JOUW FUNCTIE Je zal verantwoordelijk zijn voor de prospectie en de verkoop in Brussel en Vlaams- Brabant alsook voor de ontwikkeling van de portefeuille van bestaande klanten en de actieve prospectie bij grote “retail” partners gespecialiseerd in de elektronica, de verkoop van meubels, de reisbranche, de doe-het-zelf winkels, sport- en vrijetijdsartikelen ... Onder toezicht van een Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: De opvolging van de toegewezen relaties met als doel relaties op lange termijn uit te bouwen evenals de vooropgestelde doelstellingen te integreren in de activiteit Het actief prospecteren van je Zone Het bepalen of invoeren van commerciële acties Het opvolgen van de marktacties en het integreren van productontwikkelingen Het aanpassen van je acties in functie van de omgeving en de prioriteiten Rekening houden met de risico’s en mogelijke fraude in dossiers Het opstellen van een goedgekeurd dossier Een betrouwbare en uitgebreide rapportering verzekeren Het meedelen van relevante en belangrijke informatie aan de hiërarchie.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • Recruiter met kennis van de Automotive sector (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wie zijn we... hoe werken we... Heiwegen Consultancyis al 25 jaar het HR- adviesbureau voor de totale automotive sector in Nederland ( www.heiwegen.nl) , in België en Luxemburg sinds 2011 ( www.heiwegen.be). Onze visie is dat een persoonlijke benadering zorgt voor een persoonlijke relatie. Daarom richten wij ons, met specifieke consultants op specifieke marktsegmenten, hierdoor zijn wij vanuit inhoudelijke kennis professionele gesprekspartners voor de totale mobiliteitsmarkt. Inmiddels zijn we allang niet meer alleen bekend door onze succesvolle werving en selectie voor technische, commerciële, staf-, kader- en managementfuncties maar door een integere, persoonlijke benadering en de kwaliteit van onze dienstverlening, zijn wij voor meer en meer klanten de HR business partner voor alle vraagstukken rondom personeel en organisatie. Om onze groeiambities voor België en Luxemburg de komende jaren verder vorm te geven, zijn we op zoek naar extra recruiters. We werkenin eerste instantie via het netwerk van de consultants, het kennen van personen in deze business opent deuren om rond de tafel te gaan zitten en ons verhaal van "specialist in de automotive recrtuering" te brengen. Als consultant werk je op zelfstandige basis waarbij een interessante verdeelsleutel gehanteerd wordt

  • Centric - Java Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Context   IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline.   Currently we have an open position for a Senior Java/AEM Developer: As an Java developer, you are working as a programmer in a team that is responsible for the client's website,  . The website is an important asset , as this is the access point for customers to start their digital adventure. You aim for a perfect balance between technical complexity and satisfying as many customers as possible, whilst always keeping performance in mind. You keep an overall view on all components of the application and know how to make a distinction between future-proof solutions and fast-to-market requirements.     Responsibilities  Transform and develop all requirements and user stories to an appropriate architecture and solution in collaboration with the internal customer, IT architecture and IT Middleware; Write automated unit and integration tests; Propose improvements; Define technical guidelines; Document the implemented architecture and solution.   Education and level of experience Adobe Experience Manager platform (including OSGI, Sling and component development) is a big plus Minimum 5 years relevant experience as a Java developer 5 years relevant experience with JavaScript and Angular 1 (Angular 2 experience is a bonus) AEM knowledge is a big bonus Knowledge of Spring framework GIT versioning system has no mysteries Master the Dutch and English language Agile mindset, Scrum Clean code supporter, TDD mindset Continuous integration, Jenkins Implementation of and integrations with Web Services (SOAP, JSON) OWASP knowledge   Competences You develop in a Scrum team, according to Agile best-practices; You reflect on internal procedures related to standardization and methodologies and the documentation of it You are a team player with an own opinion and contribution You can work independently and in team You have an analytical mind You are able to gather knowledge from you team, as well as sharing your own You take responsibility You can handle stress situations You are able to organize and prioritize your work You are flexible in terms of working hours (occasionally weekend work) You are a strong communicator

  • Afvalbelader (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Opstarten vanuit Brasschaat om 6u15, niet bereikbaar met openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van FA. FIGURA in sociale netwerken
Look for responds of FA. FIGURA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. FIGURA. Laat een reactie achter voor FA. FIGURA. FA. FIGURA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. FIGURA. Leave a respond for FA. FIGURA. FA. FIGURA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. FIGURA op de google maps. Adres en contacten FA. FIGURA
Location of FA. FIGURA on the google maps. Address and contacts of FA. FIGURA

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. FIGURA FA. FIGURA: FLTRANSPORT VANELDEREN BVBA | Dominique | Hobby Star SPRL | ALLEGRETTO | GARAGE LUYCKX

Other related companies as FA. FIGURA: FLTRANSPORT VANELDEREN BVBA | Dominique | Hobby Star SPRL | ALLEGRETTO | GARAGE LUYCKX

FA. FIGURA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. FIGURA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf FA. FIGURA bevindt zich op het adres: LUTTELMEEUWEN 31; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Vêtements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van FA. FIGURA is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. FIGURA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. FIGURA, openstaande posities, locatie van FA. FIGURA op de kaart.

FA. FIGURA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. FIGURA, company assigned to the tax number BE04723541259. The company FA. FIGURA is located at the address: LUTTELMEEUWEN 31; 3670; MEEUWEN-GRUITRODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Vêtements sur mesure Fab. List of products are Services: Tailleurs..
The main activity of FA. FIGURA is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. FIGURA is not available. You also can look at reviews of FA. FIGURA, open positions, location of FA. FIGURA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. FIGURA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. FIGURA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. FIGURA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. FIGURA, employees, financial statistics.