MAISON ACTU-ELLE

Contactgegevens MAISON ACTU-ELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON ACTU-ELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON ACTU-ELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LAEKEN 10; 1090; JETTE/JETTE, België

Telefoon (phone): 24282075 (+32-24282075) 24282075 (+32-24282075)

Fax (fax): +32 (10) 430-11-94 +32 (10) 430-11-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON ACTU-ELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON ACTU-ELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON ACTU-ELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON ACTU-ELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON ACTU-ELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON ACTU-ELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON ACTU-ELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON ACTU-ELLE
Products information MAISON ACTU-ELLE

BTW identificatienummer (tax): BE02766326904
Ondernemingsnummer: 1333435058
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in MAISON ACTU-ELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON ACTU-ELLE
(Get full report from official database of BE for MAISON ACTU-ELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON ACTU-ELLE
Addition kinds of activities for MAISON ACTU-ELLE

355501. Drukpersen | Printing presses
384101. Oogheelkundige instrumenten en apparaten | Ophthalmic instruments and apparatus
14810100. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
40139901. Riemlijn spoorwegen | Belt line railroads
47890203. Slaapwagen en andere personenauto's | Sleeping car and other passenger car services
51459900. Zoetwaren, nec | Confectionery, nec
51490902. Thee | Tea
59991605. Heraldische insignes | Heraldic insignia
73360102. Creatieve diensten aan adverteerders, behalve schrijvers | Creative services to advertisers, except writers

Werken bij MAISON ACTU-ELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON ACTU-ELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON ACTU-ELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON ACTU-ELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn steeds opzoek naar bekisters voor regio Mechelen / Lier / Heist-op-den-berg. Je beschikt over een eerste relevante ervaring of hebt de passende opleiding hiervoor achter de rug.

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • Postbode Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Vaste Job

    Voor bpost regio Temse zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Freelance docent 'tuinontwerper' (locatie:Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een lesgever : Tuinontwerp Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring met het geven van lessen of workshops. We hechten vooral belang aan ervaring uit het werkveld die je kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Flexijob weekenden AD Delhaize Cadix (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DELHAIZE

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, behulpzaam en klantvriendelijk? Wil jij verantwoordelijkheid kunnen opnemen? Je wilt weekenden extra werken? Supper, dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn opzoek naar nieuwe collega's die elke weekend wilt werken als flexijob. Jou kwalitatieve aanpak op de werkvloer is onmisbaar: een vlotte kassabediening, de producten eff iciënt in de rekken plaatsen, mooie & nette facing, de voorraad opvolgen en bestellingen plaatsen,.. Het allerbelangerijkste is dat klanten jou kunnen aanspreken, jou hoofddoel is en blijft klanten informeren over onze producten en diensten. Je maakt deel uit van een hecht team en krijgt voldoende ruimte om jou productkennis toe te passen. Opstart: direct Interesse? Aarzel dan niet om te solliciteren. Tot zo, toekomstige collega!

  • Klusjesman met rijbewijs BE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: APB

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand met een rijbewijs BE en de ervaring om met een aanhangwagen te rijden die af en toe bij ons kan inspringen. Taken : - materialen met de auto en aanhangwagen naar werven rijden - machines herstellen

Zoek naar antwoorden van MAISON ACTU-ELLE in sociale netwerken
Look for responds of MAISON ACTU-ELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON ACTU-ELLE. Laat een reactie achter voor MAISON ACTU-ELLE. MAISON ACTU-ELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON ACTU-ELLE. Leave a respond for MAISON ACTU-ELLE. MAISON ACTU-ELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON ACTU-ELLE op de google maps. Adres en contacten MAISON ACTU-ELLE
Location of MAISON ACTU-ELLE on the google maps. Address and contacts of MAISON ACTU-ELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON ACTU-ELLE MAISON ACTU-ELLE: Van Osselaer Frans & Zoon BVBA | Boucquey Pascal | Hera | JEAN REGNIER | VRIJE BASISSCHOOL

Other related companies as MAISON ACTU-ELLE: Van Osselaer Frans & Zoon BVBA | Boucquey Pascal | Hera | JEAN REGNIER | VRIJE BASISSCHOOL

MAISON ACTU-ELLE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON ACTU-ELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02766326904. Het bedrijf MAISON ACTU-ELLE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LAEKEN 10; 1090; JETTE/JETTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 351,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in MAISON ACTU-ELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAISON ACTU-ELLE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON ACTU-ELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON ACTU-ELLE, openstaande posities, locatie van MAISON ACTU-ELLE op de kaart.

MAISON ACTU-ELLE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON ACTU-ELLE, company assigned to the tax number BE02766326904. The company MAISON ACTU-ELLE is located at the address: AVENUE DE LAEKEN 10; 1090; JETTE/JETTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 351,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in MAISON ACTU-ELLE were not found.
The main activity of MAISON ACTU-ELLE is General Merchandise Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON ACTU-ELLE is not available. You also can look at reviews of MAISON ACTU-ELLE, open positions, location of MAISON ACTU-ELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON ACTU-ELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON ACTU-ELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON ACTU-ELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON ACTU-ELLE, employees, financial statistics.