HUIS ALPINA

Contactgegevens HUIS ALPINA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ALPINA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ALPINA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEIR 6; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32252049 32252049

Fax (fax): +32 (55) 920-35-18 +32 (55) 920-35-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ALPINA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ALPINA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ALPINA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ALPINA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ALPINA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ALPINA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ALPINA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ALPINA
Products information HUIS ALPINA

BTW identificatienummer (tax): BE08138092041
Ondernemingsnummer: 6272338867
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in HUIS ALPINA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ALPINA
(Get full report from official database of BE for HUIS ALPINA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ALPINA
Addition kinds of activities for HUIS ALPINA

799705. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs
25220302. Bestandslotramen: behalve hout | File drawer frames: except wood
26210703. Magazine papier | Magazine paper
50990800. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
67990000. Beleggers, nv | Investors, nec

Werken bij HUIS ALPINA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ALPINA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ALPINA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ALPINA. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • MAGAZIJNBEDIENDE - DAGWERK - REGIO OUDENAARDE - BEDIENDECONTRACT (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Oudenaarde zijn we op zoek naar een magazijnbediende die samen met zijn collega's verantwoordelijk is voor het dagelijks magazijnbeheer: - ontvangen en controleren van ingaande goederen - administratieve verwerking van de logistieke flow - orderpicking volgens bestelbonnen - algemene orde en netheid in het magazijn Dagwerk van 9-18u en de zaterdag van 10-17u. U bent altijd thuis op zondag en maandag!

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op de markt in Leuven. Je staat in voor de verkoop van brood en koffiekoeken. Je rekent de gekochte goederen af.

  • Chauffeur/fietser Bpost Blankenberge (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Blankenberge zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag. Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op Maandag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Dinsdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 04.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets , starten om 06.45u -Op Vrijdag : Uitreiking met auto, starten om 04.45u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Blankenberge. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Zelfstandig Kinesitherapeut (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: B&L

    Type: Zelfstandige activiteit

    In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn we op zoek naar een collega met een specialisatie of interessegebied voor een langdurige samenwerking. Je zal deel uitmaken van een multidisciplinaire praktijk met een gevarieerd publiek. Je behandelt voornamelijk in de praktijk, maar er komen ook enkele huisbezoeken aan bod in de nabije omgeving. Je kan je eigen agenda beheren wat je de mogelijkheid biedt ruimte te laten voor bijkomende opleidingen of hobby's. Dit is voorlopig een deeltijdse betrekking. Een voltijdse betrekking zit zeker in de mogelijkheden.

  • Computer Recruitment Services - Social Intranet Manager (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    NK377: Social Intranet manager: Banking, Brussels     Role Interesting role involves owning and managing the bank's knowledge and collaboration platform / social intranet (navigation, best practices, authoring etc.)  Manage the end-user support model for the employee collaboration platform. Be the main contact point for the platform towards employees. Escalate and resolve issues promptly by liaising with both stakeholders and IT.  Take care of the evolution of the platform. Identify opportunities to improve the platform based on qualitative and quantitative feedback. Manage change requests to drive continuous improvement. Draw on business needs to improve user experience.  Communicate actively with all main stakeholders, ambassadors and user groups throughout the full adoption cycle. Enable employees to find relevant training, support and onboarding resources. Coach business leaders, community managers and end-users to activate business adoption of our employee collaboration platform.  Provide expert advice on how users can achieve their goals through the channel you own. Help users finetune the scope and business purpose for their community. Map existing business processes and content in close partnership with the business owner.  Monitor site analytics and report on key performance indicators to Senior management and other stakeholders.  Contribute alongside the business and IT stakeholders on the evolution of the bank's digital workplace eco-system.   Skills Proven skills in project management and ability to prioritise competing interests while driving towards overall success Ability to understand the way employees work and shape solutions which fit their needs Knowledge of the Jive platform and Office 365 Familiarity with content management systems is a plus Thinks 'outside the box' and is able to find solutions to meet business needs   Soft skills Naturally collaborative person who listens and invests in others to achieve common goals. You love to challenge the status quo and are eager to propose creative solutions to problems. Excellent interpersonal communication skills both orally and in writing. Fast learner, high level of autonomy with the ability and experience to work on own initiative and take decisions. Good organisational skills and ability to manage own time effectively. Stress resistant and flexible to accommodate changing priorities. Team spirit, searching for end to end view by leveraging others views to come with most adequate solutions. You have the ability to prioritize effectively in a multitasking environment and manage conflicting demands. A hands-on mentality and willingness to make it happen   Details  You must be an EU national to be considered for this role  Reference: Nk377 Location: Brussels Rate: 500-525 euros per day Duration:6 months Start date: ASAP Language: English   

Zoek naar antwoorden van HUIS ALPINA in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ALPINA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ALPINA. Laat een reactie achter voor HUIS ALPINA. HUIS ALPINA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ALPINA. Leave a respond for HUIS ALPINA. HUIS ALPINA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ALPINA op de google maps. Adres en contacten HUIS ALPINA
Location of HUIS ALPINA on the google maps. Address and contacts of HUIS ALPINA

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ALPINA HUIS ALPINA: Popescu Gabriel | Deweer Security | LUC BRUNINX | ARFA CADO | MAISON SAM HARYS

Other related companies as HUIS ALPINA: Popescu Gabriel | Deweer Security | LUC BRUNINX | ARFA CADO | MAISON SAM HARYS

HUIS ALPINA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ALPINA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08138092041. Het bedrijf HUIS ALPINA bevindt zich op het adres: MEIR 6; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements pour Dames. Producten gemaakt in HUIS ALPINA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS ALPINA is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ALPINA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ALPINA, openstaande posities, locatie van HUIS ALPINA op de kaart.

HUIS ALPINA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ALPINA, company assigned to the tax number BE08138092041. The company HUIS ALPINA is located at the address: MEIR 6; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements pour Dames. Products created in HUIS ALPINA were not found.
The main activity of HUIS ALPINA is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ALPINA is not available. You also can look at reviews of HUIS ALPINA, open positions, location of HUIS ALPINA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ALPINA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ALPINA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ALPINA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ALPINA, employees, financial statistics.