JEANNINE VANEETVELD

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • JEANNINE VANEETVELD

Contactgegevens JEANNINE VANEETVELD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANNINE VANEETVELD: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANNINE VANEETVELD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALPHONSE THOMAS 15; 4257; BERLOZ, België

Telefoon (phone): 19324672 (+32-19324672) 19324672 (+32-19324672)

Fax (fax): +32 (4) 289-31-33 +32 (4) 289-31-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANNINE VANEETVELD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANNINE VANEETVELD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANNINE VANEETVELD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANNINE VANEETVELD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANNINE VANEETVELD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANNINE VANEETVELD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANNINE VANEETVELD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANNINE VANEETVELD
Products information JEANNINE VANEETVELD

BTW identificatienummer (tax): BE08891479492
Ondernemingsnummer: 1153533935
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 626,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in JEANNINE VANEETVELD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANNINE VANEETVELD
(Get full report from official database of BE for JEANNINE VANEETVELD)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANNINE VANEETVELD
Addition kinds of activities for JEANNINE VANEETVELD

286504. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
829904. Voertuig rijschool | Vehicle driving school
861199. Bedrijfsverenigingen, nv | Business associations, nec
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
31110605. Vellum leer | Vellum leather
50460104. Wanden | Partitions

Werken bij JEANNINE VANEETVELD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANNINE VANEETVELD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANNINE VANEETVELD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANNINE VANEETVELD. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Magazijnier 30u Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een klant van de luchthaven is op zoek naar verschillende magazijniers voor hun afdeling te Cargo luchthaven. Opbouwen van paletten en vrachten met betrekking tot cargo-vliegtuigen Laden en lossen van trucks Het behandelen (verpakken, aanbrengen van netten,…) van vrachtgoederen volgens strikte procedures.

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Front Office Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. - Op basis van de klantaanvraag en jouw vermogen om door te vragen weet je een klant altijd correct en snel te woord te staan. - Je vindt het belangrijk dat de wachttijd voor klanten zo min mogelijk is. - Samen met je  collega's bied jij de klant super service. Om dit te realiseren ben je niet alleen scherp op het signaleren van up- en cross sell mogelijkheden, maar ook op de downgrade mogelijkheden zodat de klant tevreden is en blijft.

  • Projectleider Beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een wegenbouwbedrijf gelegen te Sint-Truiden (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een projectleider Beton: Je bent het voornaamste aanspreekpunt van de betonploeg (wegenbeton en lijnvormige elementen). Je bent verantwoordelijk op technisch, commercieel en financieel vlak voor de grote projecten met beton. Je staat in voor de veiligheid en de kwaliteit op de werf en onderhoudt de contacten met de opdrachtgevers. Gedurende het hele project (van de voorbereiding tot de oplevering) leid en coördineer je alle activiteiten. Je rapporteert op regelmatige basis aan de directie over het verloop van de projecten.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Lader (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ZEMST – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak (OOSTHAM)

    Regio: OOSTHAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste en ouder dan 18 jaar? Wij zoeken een student om in een winkel in de buurt te poetsen op zondag.

  • Tuinarchitect (M/V) (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Vaste Job

    Takenpakket · Het project van A tot Z begeleiden o Opmeten van projecten en opmaken van meetstaten o Communicatie met de klant (B2B & B2C) o Uittekenen van de projecten § Sketchup Pro § AutoCad o Opmaken van offertes o Project overdragen aan de werfleider o Bestellingen plaatsten van materialen in samenspraak met werfleider o Opvolging facturatie van projecten

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • RESERVE Industrieel reinigers Limburg 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Limburg zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van JEANNINE VANEETVELD in sociale netwerken
Look for responds of JEANNINE VANEETVELD in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANNINE VANEETVELD. Laat een reactie achter voor JEANNINE VANEETVELD. JEANNINE VANEETVELD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANNINE VANEETVELD. Leave a respond for JEANNINE VANEETVELD. JEANNINE VANEETVELD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANNINE VANEETVELD op de google maps. Adres en contacten JEANNINE VANEETVELD
Location of JEANNINE VANEETVELD on the google maps. Address and contacts of JEANNINE VANEETVELD

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANNINE VANEETVELD JEANNINE VANEETVELD: Gillet Eric | BACOB | FEDERALE POLITIE | TRANSPORT DEMOLANS | CASCIO ELECTRONICS

Other related companies as JEANNINE VANEETVELD: Gillet Eric | BACOB | FEDERALE POLITIE | TRANSPORT DEMOLANS | CASCIO ELECTRONICS

JEANNINE VANEETVELD is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANNINE VANEETVELD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08891479492. Het bedrijf JEANNINE VANEETVELD bevindt zich op het adres: RUE ALPHONSE THOMAS 15; 4257; BERLOZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 626,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in JEANNINE VANEETVELD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEANNINE VANEETVELD is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANNINE VANEETVELD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANNINE VANEETVELD, openstaande posities, locatie van JEANNINE VANEETVELD op de kaart.

JEANNINE VANEETVELD is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANNINE VANEETVELD, company assigned to the tax number BE08891479492. The company JEANNINE VANEETVELD is located at the address: RUE ALPHONSE THOMAS 15; 4257; BERLOZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 626,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in JEANNINE VANEETVELD were not found.
The main activity of JEANNINE VANEETVELD is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANNINE VANEETVELD is not available. You also can look at reviews of JEANNINE VANEETVELD, open positions, location of JEANNINE VANEETVELD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANNINE VANEETVELD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANNINE VANEETVELD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANNINE VANEETVELD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANNINE VANEETVELD, employees, financial statistics.