KESSEN C RESSORT

Contactgegevens KESSEN C RESSORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KESSEN C RESSORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

KESSEN C RESSORT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 148, Rue de l'Hippodrôme 4000 Sclessin - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-43-02-59 32-43-43-02-59

Fax (fax): 32-43-44-27-37 32-43-44-27-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KESSEN C RESSORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KESSEN C RESSORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KESSEN C RESSORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KESSEN C RESSORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KESSEN C RESSORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KESSEN C RESSORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KESSEN C RESSORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KESSEN C RESSORT
Products information KESSEN C RESSORT

BTW identificatienummer (tax): BE01081848144
Ondernemingsnummer: 3958892822
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in KESSEN C RESSORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Springs Leaf springs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KESSEN C RESSORT
(Get full report from official database of BE for KESSEN C RESSORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor KESSEN C RESSORT
Addition kinds of activities for KESSEN C RESSORT

201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
343301. Branders, ovens, boilers en strokers | Burners, furnaces, boilers, and strokers
39310205. Harpen en onderdelen | Harps and parts
50840101. Apparatuur en benodigdheden voor alcoholhoudende dranken | Alcoholic beverage making equipment and supplies
73729907. Utility computer software | Utility computer software

Werken bij KESSEN C RESSORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KESSEN C RESSORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KESSEN C RESSORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KESSEN C RESSORT. Looking for open vacancies in other companies

 • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

 • Dispatcher 2-ploegen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ASAP XL MAINFREIGHT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je taken: Je bent het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs en bezoekers; Je registreert trailers en geeft opdrachten door aan onze tucky-chauffeurs; Ladingen en lossingen verwerk je in het Warehouse Management Systeem; Je maakt vervoersdocumenten, laad- en losdocumenten op; Je volgt de planning op en geeft afwijkingen door aan de operaties; Je behoudt het overzicht over de kaaiplanning; Je verwerkt de palletadministratie; Je werkt in een ploegensysteem: 05u-13u of 13u-21u.

 • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

 • Monteur metalen rekken met heftruckattest m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een voltijdse ervaren arbeider voor het plaatsen, monteren en herstellen van metalen rekken. Onze klant - gespecialiseerd in het plaatsen van opslagmogelijkheden in magazijnen is op zoek naar een ervaren arbeider voor de montage en herstellingswerken van rekken in oa magazijnen en opslagruimtes. Je werkt hierbij steeds op verplaatsing. Je zal ook deels leiding geven aan een klein team ( 2 personen), dit wil zeggen dat je samen met hen ervoor zorgt dat de opdrachten naar behoren uitgevoerd worden en dat je ook instaat voor een correct afhandeling vd werven.

 • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

 • Kandidaat bedrijfsleiders - Assistent bedrijfsleiders (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant een doe-het-zelf zaak zoeken wij een kandidaat bedrijfsleider/assistent bedrijfsleider. Je stimuleert de medewerkers om een klantgerichte service te bieden en de winkel op orde te houden. Je steekt ook zelf de handen uit de mouwen. Je stelt prioriteiten en verdeelt het werk onder de medewerkers. Je begeleidt de medewerkers door coaching en controle. Je helpt de winkelverantwoordelijke bij het dagelijkse beheer van de winkel en je vervangt hem bij zijn afwezigheid.

 • Studenten (10/09 - 14/09) (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot en met 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf (chocolade) in Aarschot (industrie) Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van batterijen of chocolade in daguren van 8u-17u. Interesse? Bel snel op het nummer 015/250720!

 • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

  Type: Studentenjob

  Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

 • Student schoonmaak(WOM) (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: H & L PEOPLE

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zoeken wij een gemotiveerde en energieke student die zal instaan voor het schoonmaken van kantoren, bedrijven,... in regio Antwerpen. Ben jij dé kandidaat waar wij op zoek naar zijn, wil je een centje bijverdienen en ben je elke dinsdag vrij? Solliciteer nu en kom op persoonlijk gesprek bij ons.

 • Controller (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: UZ Brussel

  Type: Vaste Job

  Binnen de afdeling Begroting en Budgetcontrole ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de controlling activiteiten van de jou toegewezen domeinen, in het bijzonder de niet-medische diensten en het budget van financiële middelen. Daardoor ben je verantwoordelijk voor de controlling van 215 miljoen euro omzet en 210 miljoen euro kosten. Functie: Je draagt actief bij aan de financieel-economische stuurbaarheid van het ziekenhuis door in te staan voor de opmaak en de opvolging van de begroting en specifieke budgetten, door het uitwerken van economische analyses en door het verder ontwikkelen van de rapportering van financiële beleidsinformatie. Je ondersteunt de verantwoordelijken van de niet-medische diensten bij de opmaak van hun begroting en de analyse van hun rekeningen. Je voert de controle van de cijfers uit betreffende juistheid en volledigheid en analyseert de verschillen tussen budget en realiteit, rekening houdend met operationele indicatoren en omgevingsfactoren. Je volgt de wijzigingen in de ziekenhuisfinanciering, de relevante regelgeving en nieuwe trends en ontwikkelingen binnen je domeinen mee op. Je identificeert financiële opportuniteiten en risico’s, formuleert conclusies en biedt ondersteuning in het uitwerken van toekomstgerichte actieplannen. Je werkt mee aan het tijdig en correct afleveren van financiële rapporten. Je bent het aanspreekpunt voor externe en interne audits voor de jou toegewezen domeinen. Je werkt nauw samen met de verantwoordelijken van de niet-medische diensten en de collega’s van de financiële dienst. Je rapporteert aan de manager Begroting en Budgetcontrole.

 • Bijverdienste parfum (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DILLEN GUY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ons bedrijf biedt een breed gamma aan kwaliteitsvolle parfums. Voor elke gelegenheid, elke smaak en elk budget. De geuren hebben een eigen karakter en persoonlijke toets. We zoeken hiervoor promotors die onze parfums gaan laten testen aan zowel particulieren als aan zelfstandigen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Doel)

  Regio: Regio Doel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van KESSEN C RESSORT in sociale netwerken
Look for responds of KESSEN C RESSORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor KESSEN C RESSORT. Laat een reactie achter voor KESSEN C RESSORT. KESSEN C RESSORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KESSEN C RESSORT. Leave a respond for KESSEN C RESSORT. KESSEN C RESSORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KESSEN C RESSORT op de google maps. Adres en contacten KESSEN C RESSORT
Location of KESSEN C RESSORT on the google maps. Address and contacts of KESSEN C RESSORT

Andere gerelateerde bedrijven als come KESSEN C RESSORT KESSEN C RESSORT: De Reys S | Cofribel | CHENIL CITY-DOG | MISPELTERS | Zeelsen Hof (De)

Other related companies as KESSEN C RESSORT: De Reys S | Cofribel | CHENIL CITY-DOG | MISPELTERS | Zeelsen Hof (De)

KESSEN C RESSORT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KESSEN C RESSORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01081848144. Het bedrijf KESSEN C RESSORT bevindt zich op het adres: 148, Rue de l'Hippodrôme 4000 Sclessin - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Springs Leaf springs. Producten gemaakt in KESSEN C RESSORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KESSEN C RESSORT is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KESSEN C RESSORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KESSEN C RESSORT, openstaande posities, locatie van KESSEN C RESSORT op de kaart.

KESSEN C RESSORT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is KESSEN C RESSORT, company assigned to the tax number BE01081848144. The company KESSEN C RESSORT is located at the address: 148, Rue de l'Hippodrôme 4000 Sclessin - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Springs Leaf springs. Products created in KESSEN C RESSORT were not found.
The main activity of KESSEN C RESSORT is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KESSEN C RESSORT is not available. You also can look at reviews of KESSEN C RESSORT, open positions, location of KESSEN C RESSORT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KESSEN C RESSORT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KESSEN C RESSORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KESSEN C RESSORT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KESSEN C RESSORT, employees, financial statistics.