STEPHANE SCHIETTECATTE

Contactgegevens STEPHANE SCHIETTECATTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEPHANE SCHIETTECATTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEPHANE SCHIETTECATTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EEUWFEESTLAAN 5; 9840; DE PINTE, België

Telefoon (phone): 92812919 (+32-92812919) 92812919 (+32-92812919)

Fax (fax): +32 (58) 251-45-78 +32 (58) 251-45-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEPHANE SCHIETTECATTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEPHANE SCHIETTECATTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEPHANE SCHIETTECATTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEPHANE SCHIETTECATTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEPHANE SCHIETTECATTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEPHANE SCHIETTECATTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEPHANE SCHIETTECATTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEPHANE SCHIETTECATTE
Products information STEPHANE SCHIETTECATTE

BTW identificatienummer (tax): BE01768493652
Ondernemingsnummer: 8903839111
Hoofdstad (capital): 336,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in STEPHANE SCHIETTECATTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Vétérinaires

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEPHANE SCHIETTECATTE
(Get full report from official database of BE for STEPHANE SCHIETTECATTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEPHANE SCHIETTECATTE
Addition kinds of activities for STEPHANE SCHIETTECATTE

9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
506399. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
23530100. Uniforme hoeden en petten | Uniform hats and caps
23890000. Kleding en accessoires, nec | Apparel and accessories, nec
28330204. Brucine en derivaten | Brucine and derivatives
32750101. Bouwbord, gips | Building board, gypsum
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
38410502. Beenboren | Bone drills

Werken bij STEPHANE SCHIETTECATTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEPHANE SCHIETTECATTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEPHANE SCHIETTECATTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEPHANE SCHIETTECATTE. Looking for open vacancies in other companies

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Productiemedewerker voeding (M/V) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Bocholt, zijn we op zoek naar enkele productiemedewerkers. - Maken van deeg - Productielijnen bevoorraden Werken in 3 ploegensysteem op oproepbasis. U kan zelf aangeven in welke ploegen u wil werken.

  • Interne/externe Technieker Mobility (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Wetteren en gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatwerk, zijn we op zoek naar een Technieker/onderhoudsmechanicien die zowel intern als bij de klanten zelf herstellingen zal uitvoeren aan zowel manuele als elektrische rolwagens, alsook de accessoires. Daarnaast zul je ook worden ingezet bij de montage van nieuwe stoelen of onderdelen. Hiervoor krijg je natuurlijk wel de juiste instructies van de leveranciers.

  • MECANICIEN / BANKWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een internationale onderneming die zich toelegt op ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten, bussen en eindproducten. Met hoofdvestiging in Eindhoven tellen ze ongeveer 7500 medewerkers. Voor hun vestiging in Roeselare, zijn ze op zoek naar een mecanicien/bankwerker (M/V): je monteert en demonteert het chassis je helpt bij het terugplaatsen van componenten je helpt bij de opbouw van de bussen (airco, pneumatiek, verwarming, ...) dagwerk van 7u36 - 16u15

  • Field Service Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

Zoek naar antwoorden van STEPHANE SCHIETTECATTE in sociale netwerken
Look for responds of STEPHANE SCHIETTECATTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEPHANE SCHIETTECATTE. Laat een reactie achter voor STEPHANE SCHIETTECATTE. STEPHANE SCHIETTECATTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEPHANE SCHIETTECATTE. Leave a respond for STEPHANE SCHIETTECATTE. STEPHANE SCHIETTECATTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEPHANE SCHIETTECATTE op de google maps. Adres en contacten STEPHANE SCHIETTECATTE
Location of STEPHANE SCHIETTECATTE on the google maps. Address and contacts of STEPHANE SCHIETTECATTE

Andere gerelateerde bedrijven als come STEPHANE SCHIETTECATTE STEPHANE SCHIETTECATTE: PATRICIA DEHEYDER | Atelier Van Geffen BVBA | G. DE CRAYENCOUR | ANDRE DAVISTER | DAVID BERGER

Other related companies as STEPHANE SCHIETTECATTE: PATRICIA DEHEYDER | Atelier Van Geffen BVBA | G. DE CRAYENCOUR | ANDRE DAVISTER | DAVID BERGER

STEPHANE SCHIETTECATTE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEPHANE SCHIETTECATTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01768493652. Het bedrijf STEPHANE SCHIETTECATTE bevindt zich op het adres: EEUWFEESTLAAN 5; 9840; DE PINTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 336,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vétérinaires. Producten gemaakt in STEPHANE SCHIETTECATTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STEPHANE SCHIETTECATTE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEPHANE SCHIETTECATTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEPHANE SCHIETTECATTE, openstaande posities, locatie van STEPHANE SCHIETTECATTE op de kaart.

STEPHANE SCHIETTECATTE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEPHANE SCHIETTECATTE, company assigned to the tax number BE01768493652. The company STEPHANE SCHIETTECATTE is located at the address: EEUWFEESTLAAN 5; 9840; DE PINTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 336,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vétérinaires. Products created in STEPHANE SCHIETTECATTE were not found.
The main activity of STEPHANE SCHIETTECATTE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STEPHANE SCHIETTECATTE is not available. You also can look at reviews of STEPHANE SCHIETTECATTE, open positions, location of STEPHANE SCHIETTECATTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEPHANE SCHIETTECATTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEPHANE SCHIETTECATTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEPHANE SCHIETTECATTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEPHANE SCHIETTECATTE, employees, financial statistics.