JUDO CLUB GELUWE

Contactgegevens JUDO CLUB GELUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUDO CLUB GELUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUDO CLUB GELUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRIEKHOEKSTRAAT 24; 8940; WERVIK, België

Telefoon (phone): 495282310 (+32-495282310) 495282310 (+32-495282310)

Fax (fax): +32 (12) 883-74-49 +32 (12) 883-74-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUDO CLUB GELUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUDO CLUB GELUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUDO CLUB GELUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUDO CLUB GELUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUDO CLUB GELUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUDO CLUB GELUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUDO CLUB GELUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUDO CLUB GELUWE
Products information JUDO CLUB GELUWE

BTW identificatienummer (tax): BE05679351806
Ondernemingsnummer: 7127075195
Hoofdstad (capital): 286,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 866,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUDO CLUB GELUWE
(Get full report from official database of BE for JUDO CLUB GELUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUDO CLUB GELUWE
Addition kinds of activities for JUDO CLUB GELUWE

26310410. Pasta | Pasted board
36630108. Pagers (one-way) | Pagers (one-way)
38220000. Milieucontroles | Environmental controls
38250318. Oscillografen en oscilloscopen | Oscillographs and oscilloscopes
41199903. Kabelbanen, antenne: behalve amusement en schilderachtig | Cable cars, aerial: except amusement and scenic

Werken bij JUDO CLUB GELUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUDO CLUB GELUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUDO CLUB GELUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUDO CLUB GELUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • Plaatbewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als plaatbewerker.

  • onderhoudstechnici (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    – Installatie en het onderhoud aan elektro(mechanische) installaties. – Herstellingen aan de machines en installaties. – Ondersteunen bij geplande revisiewerken. – Ombouwen van machines om de werking te optimaliseren

  • HULPBOEKHOUDER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De hulpboekhouder zorgt in samenwerking met de hoofdboekhouder voor de volledige financiële en analytische boekhouding van de groep; Hij/zij is aanspreekpunt voor klanten leveranciers en werknemers voor alle aan- en verkoopfacturen; Betalingsverkeer (Isabel - Bankuittreksel) behandeling aan- en verkoopfacturen voorbereiden bestelbonnen diverse boekingen en rapporteringen algemeen klassementswerk (digitaliseren - Navision).

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Koks (Smaakmakers) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ALBRON CP BELGIE

    Type: Vaste Job

    Heb je een passie voor koken? Houd je van groenten wassen, snijden en het bereiden van maaltijden? Dan is een job in de keuken in een van onze restaurants iets voor jou! Je bereidt verschillende gerechten. Van belegde broodjes tot pizza’s en exotische wok gerechten . Ervaring in de keuken is een voordeel maar niet vereist, want je leert veel van onze koks . Verder bestaat het takenpakket uit: Bereiden van gerechten volgens aangegeven receptuur en werkwijze van een compleet menu, zoals soepen, voor- en nagerechten. Uitvoeren van taken voor diverse diensten in onze keukens. Verrichten van diverse voorbereidende werkzaamheden, zoals het schoonmaken en snijden van groenten en mise en place. Bewaken van een goede hygiëne in de keuken en het schoonmaken van je werkplek. Leveren van een inspanning om binnen de mogelijkheden van je functie zodanig te handelen dat het milieu zoveel mogelijk beschermd wordt.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

  • Klinisch Kinderpsycholoog – Klinisch Orthopedagoog (M/V) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BALANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent bereid je te engageren om onze groepspraktijk mee te dragen en vorm te geven. Dit toon je door organisatorische engagementen op te nemen (bv. telefoonpermanentie, PR, …) en aanwezig te zijn op teamvergaderingen.

Zoek naar antwoorden van JUDO CLUB GELUWE in sociale netwerken
Look for responds of JUDO CLUB GELUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUDO CLUB GELUWE. Laat een reactie achter voor JUDO CLUB GELUWE. JUDO CLUB GELUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUDO CLUB GELUWE. Leave a respond for JUDO CLUB GELUWE. JUDO CLUB GELUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUDO CLUB GELUWE op de google maps. Adres en contacten JUDO CLUB GELUWE
Location of JUDO CLUB GELUWE on the google maps. Address and contacts of JUDO CLUB GELUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come JUDO CLUB GELUWE JUDO CLUB GELUWE: FROYEN | Van Moorhem | Fraikin J | ROELANDT | Design Service BVBA

Other related companies as JUDO CLUB GELUWE: FROYEN | Van Moorhem | Fraikin J | ROELANDT | Design Service BVBA

JUDO CLUB GELUWE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUDO CLUB GELUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05679351806. Het bedrijf JUDO CLUB GELUWE bevindt zich op het adres: BRIEKHOEKSTRAAT 24; 8940; WERVIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 286,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 866,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van JUDO CLUB GELUWE is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUDO CLUB GELUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUDO CLUB GELUWE, openstaande posities, locatie van JUDO CLUB GELUWE op de kaart.

JUDO CLUB GELUWE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUDO CLUB GELUWE, company assigned to the tax number BE05679351806. The company JUDO CLUB GELUWE is located at the address: BRIEKHOEKSTRAAT 24; 8940; WERVIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 286,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 866,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of JUDO CLUB GELUWE is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JUDO CLUB GELUWE is not available. You also can look at reviews of JUDO CLUB GELUWE, open positions, location of JUDO CLUB GELUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUDO CLUB GELUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUDO CLUB GELUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUDO CLUB GELUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUDO CLUB GELUWE, employees, financial statistics.