JITSU TIELT-WINGE

Contactgegevens JITSU TIELT-WINGE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JITSU TIELT-WINGE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JITSU TIELT-WINGE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BINKOMSTRAAT 35; 3391; TIELT-WINGE, België

Telefoon (phone): 16631571 (+32-16631571) 16631571 (+32-16631571)

Fax (fax): +32 (10) 257-55-92 +32 (10) 257-55-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JITSU TIELT-WINGE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JITSU TIELT-WINGE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JITSU TIELT-WINGE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JITSU TIELT-WINGE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JITSU TIELT-WINGE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JITSU TIELT-WINGE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JITSU TIELT-WINGE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JITSU TIELT-WINGE
Products information JITSU TIELT-WINGE

BTW identificatienummer (tax): BE02930297851
Ondernemingsnummer: 9386688232
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 868,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JITSU TIELT-WINGE
(Get full report from official database of BE for JITSU TIELT-WINGE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JITSU TIELT-WINGE
Addition kinds of activities for JITSU TIELT-WINGE

3263. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
735999. Verhuur en verhuur van apparatuur, nec, nec | Equipment rental and leasing, nec, nec
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
22990203. Ketelbedekking, vilt | Boiler covering, felt
31990104. Rijgewassen | Riding crops
38250202. Analysatoren voor het testen van elektrische eigenschappen, nec | Analyzers for testing electrical characteristics, nec
73891302. Bail bonding | Bail bonding
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory
92220200. Rechtsbijstand | Legal counsel

Werken bij JITSU TIELT-WINGE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JITSU TIELT-WINGE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JITSU TIELT-WINGE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JITSU TIELT-WINGE. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een interne opleiding groei je uit tot het aanspreekpunt van klanten en transporteurs. Op termijn en afhankelijk van je inzet en ambities, krijg je binnen de dienst meer verantwoordelijkheden en mogelijkheden. Als commercieel bediende verzorg je de orderopvolging van A tot Z: input, voorraadcontrole, orderbevestiging, organisatie en opvolging van het transport. Het bijhouden van verkoop statistieken en het opmaken van prognoses behoort ook tot jouw takenpakket. Je werkt nauw samen met de collega's van planning en de kwaliteitsdienst.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • ploegchef vaste namiddagploeg (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel gericht op bouwmaterialen en industrie gaan wij op zoek naar een ploegchef voor de vaste namiddagploeg. Je job zal eruit bestaan om een 20-tal mensen aan te sturen. Je werkt mee in het uurschema van jouw team, namelijk van 13u tot 21u30 (00:30 pauze). Hierbij zoeken we de geknipte persoon die continue mee helpt op de werkvloer en de groep ondersteunt waar nodig. Na 18u neem je de volledige verantwoordelijkheid over het magazijn en sta je er alleen voor met jouw team. Dan moet je dus ook orders vrijgeven, anticiperen op bestellingen die online nog binnen komen, werk (her)verdelen, …

  • Elektricien automatische regeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onder leiding van een Teamleader en samen met je collega's zorg je voor de montage-, bedradings- en bekabelingswerken van elektrische installaties in gebouwen. Naast hoog- en laagspanningsinstallaties installeren we ook beveiliging (toegangscontrole, inbraakbeveiliging, camerabewaking), multimedia, data-installaties, gebouwbeheersystemen en energiemanagementsystemen bij onze klanten (ziekenhuizen, zwembaden, kantoorgebouwen…).

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haacht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Ukkel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Flexi-jobs kassamedewerk(st)ers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken. Je staat in voor volgende taken: Bestellingen opnemen Bestellingen verzamelen en afrekenen Afrekenen en betalingen ontvangen Zowel voor de afhaalzone als voor de bestellingen aan de kassa

Zoek naar antwoorden van JITSU TIELT-WINGE in sociale netwerken
Look for responds of JITSU TIELT-WINGE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JITSU TIELT-WINGE. Laat een reactie achter voor JITSU TIELT-WINGE. JITSU TIELT-WINGE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JITSU TIELT-WINGE. Leave a respond for JITSU TIELT-WINGE. JITSU TIELT-WINGE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JITSU TIELT-WINGE op de google maps. Adres en contacten JITSU TIELT-WINGE
Location of JITSU TIELT-WINGE on the google maps. Address and contacts of JITSU TIELT-WINGE

Andere gerelateerde bedrijven als come JITSU TIELT-WINGE JITSU TIELT-WINGE: HUIS CHRISTEL | BALIESPORT DENDERMONDE | ELSEN JAAK | KATHY | ALAIN LIBBRECHT

Other related companies as JITSU TIELT-WINGE: HUIS CHRISTEL | BALIESPORT DENDERMONDE | ELSEN JAAK | KATHY | ALAIN LIBBRECHT

JITSU TIELT-WINGE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JITSU TIELT-WINGE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02930297851. Het bedrijf JITSU TIELT-WINGE bevindt zich op het adres: BINKOMSTRAAT 35; 3391; TIELT-WINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 868,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van JITSU TIELT-WINGE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JITSU TIELT-WINGE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JITSU TIELT-WINGE, openstaande posities, locatie van JITSU TIELT-WINGE op de kaart.

JITSU TIELT-WINGE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is JITSU TIELT-WINGE, company assigned to the tax number BE02930297851. The company JITSU TIELT-WINGE is located at the address: BINKOMSTRAAT 35; 3391; TIELT-WINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 868,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of JITSU TIELT-WINGE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JITSU TIELT-WINGE is not available. You also can look at reviews of JITSU TIELT-WINGE, open positions, location of JITSU TIELT-WINGE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JITSU TIELT-WINGE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JITSU TIELT-WINGE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JITSU TIELT-WINGE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JITSU TIELT-WINGE, employees, financial statistics.