J.C. FITNESS TRAFFIC

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • J.C. FITNESS TRAFFIC
Private companiesTextile Mill Products • J.C. FITNESS TRAFFIC

Contactgegevens J.C. FITNESS TRAFFIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.C. FITNESS TRAFFIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.C. FITNESS TRAFFIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONHOEVESTRAAT 27BA; 3740; BILZEN, België

Telefoon (phone): 89716927 (+32-89716927) 89716927 (+32-89716927)

Fax (fax): +32 (16) 292-99-48 +32 (16) 292-99-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.C. FITNESS TRAFFIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.C. FITNESS TRAFFIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.C. FITNESS TRAFFIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.C. FITNESS TRAFFIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.C. FITNESS TRAFFIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.C. FITNESS TRAFFIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.C. FITNESS TRAFFIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.C. FITNESS TRAFFIC
Products information J.C. FITNESS TRAFFIC

BTW identificatienummer (tax): BE03497741699
Ondernemingsnummer: 4120391845
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 813,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Types de Clubs: Judo.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.C. FITNESS TRAFFIC
(Get full report from official database of BE for J.C. FITNESS TRAFFIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.C. FITNESS TRAFFIC
Addition kinds of activities for J.C. FITNESS TRAFFIC

208600. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
28999938. Penetrants, inspectie | Penetrants, inspection
39530102. Datum postzegels, hand: rubber of metaal | Date stamps, hand: rubber or metal
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories
54519901. Boter | Butter
76220302. Stereofonische apparatuur reparatie | Stereophonic equipment repair
79970201. Strandclub, lidmaatschap | Beach club, membership

Werken bij J.C. FITNESS TRAFFIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.C. FITNESS TRAFFIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.C. FITNESS TRAFFIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.C. FITNESS TRAFFIC. Looking for open vacancies in other companies

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Schrijnwerker tuinhuizen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat samen met de zaakvoerder langs bij verschillende particulieren voor het monteren van Tuinhuizen en Carports.

  • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudelijk hulp-regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Gent Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Zorgkundige te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: WZC Hestia (Armonea)

    Type: Werfreserve

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste zorgkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als zorgkundige sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners Je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, comfort,… Je werkt samen voor de paramedische zorgen (temperatuur nemen, wegen, hulp bij het nemen van de medicatie,…) Je geeft de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel en biedt hem/haar een luisterend oor in moeilijke momenten Je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen. Je rapporteert aan de hoofdverpleegkundige -

  • zaalmedewerker/ hulp in atelier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TRAITEUR MARKEY

    Type: Flexijob

    Als flexijob kun je op verschillende dagen tewerk gesteld worden, zowel weekend of weekdagen. Je bent flexibel en wilt meegaan met onze traiteurdienst beginnende bereidingen in traiteurzaak kunnen ook tot je taak behoren

Zoek naar antwoorden van J.C. FITNESS TRAFFIC in sociale netwerken
Look for responds of J.C. FITNESS TRAFFIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.C. FITNESS TRAFFIC. Laat een reactie achter voor J.C. FITNESS TRAFFIC. J.C. FITNESS TRAFFIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.C. FITNESS TRAFFIC. Leave a respond for J.C. FITNESS TRAFFIC. J.C. FITNESS TRAFFIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.C. FITNESS TRAFFIC op de google maps. Adres en contacten J.C. FITNESS TRAFFIC
Location of J.C. FITNESS TRAFFIC on the google maps. Address and contacts of J.C. FITNESS TRAFFIC

Andere gerelateerde bedrijven als come J.C. FITNESS TRAFFIC J.C. FITNESS TRAFFIC: Berckmoes Inst Technieken BVBA | MM Factory | COIFFURE BETTY | D & G PARTNERS INTERNATION | HUYSMAN PROMOTIES

Other related companies as J.C. FITNESS TRAFFIC: Berckmoes Inst Technieken BVBA | MM Factory | COIFFURE BETTY | D & G PARTNERS INTERNATION | HUYSMAN PROMOTIES

J.C. FITNESS TRAFFIC is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.C. FITNESS TRAFFIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497741699. Het bedrijf J.C. FITNESS TRAFFIC bevindt zich op het adres: ZONHOEVESTRAAT 27BA; 3740; BILZEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 813,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Judo..
De hoofdactiviteit van J.C. FITNESS TRAFFIC is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.C. FITNESS TRAFFIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.C. FITNESS TRAFFIC, openstaande posities, locatie van J.C. FITNESS TRAFFIC op de kaart.

J.C. FITNESS TRAFFIC is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.C. FITNESS TRAFFIC, company assigned to the tax number BE03497741699. The company J.C. FITNESS TRAFFIC is located at the address: ZONHOEVESTRAAT 27BA; 3740; BILZEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 813,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Judo..
The main activity of J.C. FITNESS TRAFFIC is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.C. FITNESS TRAFFIC is not available. You also can look at reviews of J.C. FITNESS TRAFFIC, open positions, location of J.C. FITNESS TRAFFIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.C. FITNESS TRAFFIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.C. FITNESS TRAFFIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.C. FITNESS TRAFFIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.C. FITNESS TRAFFIC, employees, financial statistics.