HAINAUT SPORTS CYCLISME

Contactgegevens HAINAUT SPORTS CYCLISME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAINAUT SPORTS CYCLISME: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAINAUT SPORTS CYCLISME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE POL GIGOT 59; 7332; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65620480 (+32-65620480) 65620480 (+32-65620480)

Fax (fax): +32 (82) 956-92-44 +32 (82) 956-92-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAINAUT SPORTS CYCLISME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAINAUT SPORTS CYCLISME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAINAUT SPORTS CYCLISME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAINAUT SPORTS CYCLISME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAINAUT SPORTS CYCLISME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAINAUT SPORTS CYCLISME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAINAUT SPORTS CYCLISME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAINAUT SPORTS CYCLISME
Products information HAINAUT SPORTS CYCLISME

BTW identificatienummer (tax): BE08352874755
Ondernemingsnummer: 7293518066
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 869,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAINAUT SPORTS CYCLISME
(Get full report from official database of BE for HAINAUT SPORTS CYCLISME)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAINAUT SPORTS CYCLISME
Addition kinds of activities for HAINAUT SPORTS CYCLISME

275200. Commercieel drukwerk, lithografisch | Commercial printing, lithographic
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
27820102. Inventaris lege boeken | Inventory blankbooks
50320101. Asfaltmengsel | Asphalt mixture
57229900. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
76991802. China en glas reparatie | China and glass repair
82110400. Speciaal onderwijs | Specialty education

Werken bij HAINAUT SPORTS CYCLISME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAINAUT SPORTS CYCLISME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAINAUT SPORTS CYCLISME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAINAUT SPORTS CYCLISME. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfarbeider bemalingen CE (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een Chauffeur CE die ook helpt op de werf. Je maakt gaten in de grond om er de leidingen in te steken. Je sluit deze aan op zuigpompen om zo water uit de grond te trekken. Je dient met buizen en leidingen te sleuren, dus het gaat om fysiek werk. Je vertrekt samen met je collega vanuit je woonplaats naar de verschillende werven in Vlaanderen en omgeving.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Medewerker Marketing Projecten (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal bestaan uit: • het initiëren, administratief opvolgen, afwerken en evalueren van complexe marketing- en staalprojecten • het begeleiden van merchandisingprojecten en nieuwe productlanceringen • het ondersteunen van de ontwikkeling van POS materiaal. In deze functie zal je de link vormen tussen het salesteam en onze leveranciers.

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • assertiviteitstrainer volwassenen (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Heffen zijn we op zoek naar een assertiviteitstrainer voor volwassenen. Je werkt samen met sportcoach, yoga coach, kinesist, studiecoach, loopbaancoach, ... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuissen.be

Zoek naar antwoorden van HAINAUT SPORTS CYCLISME in sociale netwerken
Look for responds of HAINAUT SPORTS CYCLISME in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAINAUT SPORTS CYCLISME. Laat een reactie achter voor HAINAUT SPORTS CYCLISME. HAINAUT SPORTS CYCLISME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAINAUT SPORTS CYCLISME. Leave a respond for HAINAUT SPORTS CYCLISME. HAINAUT SPORTS CYCLISME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAINAUT SPORTS CYCLISME op de google maps. Adres en contacten HAINAUT SPORTS CYCLISME
Location of HAINAUT SPORTS CYCLISME on the google maps. Address and contacts of HAINAUT SPORTS CYCLISME

Andere gerelateerde bedrijven als come HAINAUT SPORTS CYCLISME HAINAUT SPORTS CYCLISME: VADEB-WITZENMANN NV | A MOUTON-GENT | Mottet J | Kervan P | CARROSSERIE VAN BAEL

Other related companies as HAINAUT SPORTS CYCLISME: VADEB-WITZENMANN NV | A MOUTON-GENT | Mottet J | Kervan P | CARROSSERIE VAN BAEL

HAINAUT SPORTS CYCLISME is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAINAUT SPORTS CYCLISME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08352874755. Het bedrijf HAINAUT SPORTS CYCLISME bevindt zich op het adres: RUE POL GIGOT 59; 7332; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 869,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van HAINAUT SPORTS CYCLISME is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAINAUT SPORTS CYCLISME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAINAUT SPORTS CYCLISME, openstaande posities, locatie van HAINAUT SPORTS CYCLISME op de kaart.

HAINAUT SPORTS CYCLISME is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAINAUT SPORTS CYCLISME, company assigned to the tax number BE08352874755. The company HAINAUT SPORTS CYCLISME is located at the address: RUE POL GIGOT 59; 7332; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 869,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of HAINAUT SPORTS CYCLISME is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HAINAUT SPORTS CYCLISME is not available. You also can look at reviews of HAINAUT SPORTS CYCLISME, open positions, location of HAINAUT SPORTS CYCLISME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAINAUT SPORTS CYCLISME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAINAUT SPORTS CYCLISME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAINAUT SPORTS CYCLISME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAINAUT SPORTS CYCLISME, employees, financial statistics.