HAGELANDSE W.C.

Contactgegevens HAGELANDSE W.C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAGELANDSE W.C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAGELANDSE W.C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TORENSTRAAT 60; 3384; GLABBEEK, België

Telefoon (phone): 16777867 (+32-16777867) 16777867 (+32-16777867)

Fax (fax): +32 (65) 600-70-48 +32 (65) 600-70-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAGELANDSE W.C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAGELANDSE W.C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAGELANDSE W.C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAGELANDSE W.C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAGELANDSE W.C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAGELANDSE W.C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAGELANDSE W.C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAGELANDSE W.C.
Products information HAGELANDSE W.C.

BTW identificatienummer (tax): BE06609619140
Ondernemingsnummer: 4966888427
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 303,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAGELANDSE W.C.
(Get full report from official database of BE for HAGELANDSE W.C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAGELANDSE W.C.
Addition kinds of activities for HAGELANDSE W.C.

317200. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
721500. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning
14819900. Nonmetallic minerale diensten, nec | Nonmetallic mineral services, nec
38290506. Medische diagnostische systemen, nucleaire | Medical diagnostic systems, nuclear
51990902. Plastics schuim | Plastics foam
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance

Werken bij HAGELANDSE W.C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAGELANDSE W.C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAGELANDSE W.C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAGELANDSE W.C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • Kassamedewerker Voltijds (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Brakel zijn wij op zoek naar een kassamedewerker.

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Procesoperator volcontinu (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een internationaal stabiel bedrijf in de regio van Gent zijn we op zoek naar een gedreven procesoperator. Uw takenpakket: - Het foutloos ontwikkelen van papierrollen en ervoor zorgen dat het productieproces vlot verloopt. - iInstellen en bedienen van machines. - Procesopvolging in de afdeling. - Meehelpen bij stilstanden en breuken. - Delen van informatie, kennis en kunde met collega's. - Rapporteren aan de meestergast. - Materialen vervoeren met de heftruck en rolbrug. - Je zal werken in een volcontinu systeem.

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Purchase Coordinator (M/V) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je geeft invulling aan de afgesloten raamcontracten. - Je zorgt voor het stockbeheer op basis van forecast. - Je onderhoudt goede contacten met de magazijnbeheerder/-madewerkers. - Je maakt inschattingen gebaseerd op de database, Excel files,.. - Je onderhoudt een goed contact met leveranciers en volgt leveringen op i.v.m. kwaliteit, levertermijn,..

  • Ervaren bekister/schrijnwerker regio Balen voor onmiddellijke opstart(M/V)! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Balen zijn wij op zoek naar ervaren bekisters/schrijnwerkers voor onmiddellijke opstart! *Je kan zelfstandig planlezen *Je gaat bekistingsmallen stellen *Je gaat de bekistingsmallen zuiver maken *Je gaat nieuwe bekistingen maken *Je gaat aanpassingen uitvoeren op bestaande bekistingen

  • Student Orderpicker Food boxen (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • TECHNISCH VERKOPERS WEEKEND ALS BIJVERDIENSTE (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: FRANS VLAEMINCK

    Type: Studentenjob

    U bent een echte doe-het-zelver die ook verkoopstechnieken onder de knie heeft. U wilt een bijverdienste in het weekend (zaterdag heel de dag en zondagvoormiddag). U bent gemotiveerd. U beschikt over de nodige kennis van bouwmaterialen (dit kan gaan over sanitair, tuinmaterialen, parket, verf/behang/gordijnen, poorten, ramen en deuren, electriciteit, ...)

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • HR Business Partner Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

    Type: Vaste Job

    Als HR Business Partner heb je de volgende verantwoordelijkheden: het ondersteunen van de business bij de dagelijkse werkzaamheden en alle ad-hoc HR gerelateerde vragen en omstandigheden die zich daarbij voordoen binnen de Cabinefabriek het adviseren en ondersteunen van de business bij de uitvoering van HR gerelateerde taken zoals personeelsbegeleiding & ontwikkeling, verzuimbegeleiding, beoordelen, etc je bent sparring partner van het management team en de HR Manager over onderwerpen als organisatiestructuur, duurzame inzetbaarheid, communicatie en stijl van leidinggeven het toezien op een juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden, wet-en regelgeving en DAF-regelingen het regelen en organiseren van zaken zoals instroom van nieuwe medewerkers, opleidingsplanning en informatie over gewijzigde regelgeving, etc participeren in projecten die gericht zijn op proces- en kwaliteitsverbetering van de HR organisatie en de business Als HR Business Partner rapporteer je aan de HR Manager Cabinefabriek.

  • Zelfstandig Medevennoot Bank omgeving Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij kijken uit naar een toekomstig zaakvoerder en medevennoot voor een bank- en verzekeringskantoor met vestigingen in de bredere regio Kortrijk. Taken en verantwoordelijkheden In regio Kortrijk kijken wij uit naar een (mede)vennoot en toekomstig zaakvoerder van een bank- en verzekeringskantoor. Afhankelijk van je interesse, achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om: Onmiddellijk bij aanvang aandelen te verwerven en aldus onmiddellijk op te starten als partner-zaakvoerder. Gedurende het eerste jaar op te starten in dienstverband, met de concrete doelstelling om vervolgens na 1 jaar aandelen te verwerven. Vanuit de hoofdzetel voorziet deze bank een doorgedreven ondersteuning en begeleiding zoals het uitwerken van je financieel en strategisch plan en opleiding en training op jouw maat. Na je initiële opleidings- en inwerkperiode, zal je functie het volgende omvatten: Je bent het gezicht van de bank in je regio en je vormt het aanspreekpunt voor klanten. Je bent bij voorkeur woonachtig in de nabije regio van je kantoor en je bouwt een actief netwerk uit in de regio. Je adviseert een divers type van cliënteel (particulieren, zelfstandigen en ondernemingen) en dit over diverse financiële domeinen heen (spaar-en betaalproducten, verzekeringen, kredieten, vermogensbeheer). Je kan rekenen op doorgedreven ondersteuning vanuit de hoofdzetel van de bank: product-technische opleidingen, een veelzijdig productaanbod naar diverse doelgroepen zoals particulieren/zelfstandigen/ondernemingen, regionale specialisten waarop je beroep kan doen,... Je werkt een financieel en strategisch meerjarenplan uit voor je kantoor met als doel het realiseren van een verdere rendabele groei. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe opportuniteiten en je neemt allerhande gerichte initiatieven om je kantoor verder op de kaart te zetten in de regio (campagnes opzetten, organisatie info avonden voor klanten, regionale netwerking....). Tot slot heb je ook oog voor een goede werking van je kantoor. Je begrijpt dat het realiseren van succes vooral een teamverhaal is en je hebt bijzondere aandacht voor de coaching, opleiding en motivering van je medewerkers.

Zoek naar antwoorden van HAGELANDSE W.C. in sociale netwerken
Look for responds of HAGELANDSE W.C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAGELANDSE W.C.. Laat een reactie achter voor HAGELANDSE W.C.. HAGELANDSE W.C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAGELANDSE W.C.. Leave a respond for HAGELANDSE W.C.. HAGELANDSE W.C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAGELANDSE W.C. op de google maps. Adres en contacten HAGELANDSE W.C.
Location of HAGELANDSE W.C. on the google maps. Address and contacts of HAGELANDSE W.C.

Andere gerelateerde bedrijven als come HAGELANDSE W.C. HAGELANDSE W.C.: FORTIS | T.M.V.W. CVBA | Donck A(Le) | PHILIPPE NU?E | JOHAN JONCKHEERE

Other related companies as HAGELANDSE W.C.: FORTIS | T.M.V.W. CVBA | Donck A(Le) | PHILIPPE NU?E | JOHAN JONCKHEERE

HAGELANDSE W.C. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAGELANDSE W.C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06609619140. Het bedrijf HAGELANDSE W.C. bevindt zich op het adres: TORENSTRAAT 60; 3384; GLABBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 303,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van HAGELANDSE W.C. is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAGELANDSE W.C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAGELANDSE W.C., openstaande posities, locatie van HAGELANDSE W.C. op de kaart.

HAGELANDSE W.C. is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAGELANDSE W.C., company assigned to the tax number BE06609619140. The company HAGELANDSE W.C. is located at the address: TORENSTRAAT 60; 3384; GLABBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 303,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of HAGELANDSE W.C. is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAGELANDSE W.C. is not available. You also can look at reviews of HAGELANDSE W.C., open positions, location of HAGELANDSE W.C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAGELANDSE W.C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAGELANDSE W.C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAGELANDSE W.C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAGELANDSE W.C., employees, financial statistics.