H.O. GROTE BROGEL

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • H.O. GROTE BROGEL
Private companiesFood Stores • H.O. GROTE BROGEL

Contactgegevens H.O. GROTE BROGEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.O. GROTE BROGEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.O. GROTE BROGEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KIEZEL KLEINE BROGEL 44; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11631784 (+32-11631784) 11631784 (+32-11631784)

Fax (fax): +32 (81) 539-81-22 +32 (81) 539-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.O. GROTE BROGEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.O. GROTE BROGEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.O. GROTE BROGEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.O. GROTE BROGEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.O. GROTE BROGEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.O. GROTE BROGEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.O. GROTE BROGEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.O. GROTE BROGEL
Products information H.O. GROTE BROGEL

BTW identificatienummer (tax): BE07646179199
Ondernemingsnummer: 9112579345
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Clubs: Power Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.O. GROTE BROGEL
(Get full report from official database of BE for H.O. GROTE BROGEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.O. GROTE BROGEL
Addition kinds of activities for H.O. GROTE BROGEL

3465. Automotive stampings | Automotive stampings
13890201. Detectie en analyse service, gas | Detection and analysis service, gas
17610102. Dak reparatie | Roof repair
30899909. Vloerbekleding, kunststof | Floor coverings, plastics
33219903. Grijze ijzeren gietstukken, nec | Gray iron castings, nec
38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
51729900. Petroleumproducten, nec, nec | Petroleum products, nec, nec

Werken bij H.O. GROTE BROGEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.O. GROTE BROGEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.O. GROTE BROGEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.O. GROTE BROGEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • VLINDER regio LIMBURG - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • KANTOORVERANTWOORDELIJKE kantoor MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te MECHELEN/LIER. Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze pandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen. Verder stuur je jouw kantoor aan.

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Medewerker Customer Service (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een medewerker Customer Service (m/v) voor onze klant actief in meubilair voor de zorgsector. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten voor onderstaande taken: - aanmaken van offertes in samenspraak met Account Manager - analyse van bestellingen en input in het EPR-pakket- vragen beantwoorden op een proactieve manier - bestellingen verwerken - klachtenbehandeling

  • Chauffeur c + fysiek werk voor firma wegmarkering gevestigd te Merelbeke! (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Vaste Job

    Zij zijn op zoek naar een chauffeur c(e) voor het besturen van de borstelwagen. Belangrijk is dat je deze functie wil combineren met fysiek werk (het meehelpen van de wegmarkeerders) Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent zorg voor je machine belangrijk vindt. We bieden je: een job met veel uren, maar met mooie verloning optie vast

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van H.O. GROTE BROGEL in sociale netwerken
Look for responds of H.O. GROTE BROGEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.O. GROTE BROGEL. Laat een reactie achter voor H.O. GROTE BROGEL. H.O. GROTE BROGEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.O. GROTE BROGEL. Leave a respond for H.O. GROTE BROGEL. H.O. GROTE BROGEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.O. GROTE BROGEL op de google maps. Adres en contacten H.O. GROTE BROGEL
Location of H.O. GROTE BROGEL on the google maps. Address and contacts of H.O. GROTE BROGEL

Andere gerelateerde bedrijven als come H.O. GROTE BROGEL H.O. GROTE BROGEL: BAKKERIJ DE KOKER | KAREL VAN DE POEL | P. HOOREMAN | W.C. PALADIJN | Elsevier Librico NV

Other related companies as H.O. GROTE BROGEL: BAKKERIJ DE KOKER | KAREL VAN DE POEL | P. HOOREMAN | W.C. PALADIJN | Elsevier Librico NV

H.O. GROTE BROGEL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.O. GROTE BROGEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07646179199. Het bedrijf H.O. GROTE BROGEL bevindt zich op het adres: KIEZEL KLEINE BROGEL 44; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Power Ball..
De hoofdactiviteit van H.O. GROTE BROGEL is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.O. GROTE BROGEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.O. GROTE BROGEL, openstaande posities, locatie van H.O. GROTE BROGEL op de kaart.

H.O. GROTE BROGEL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.O. GROTE BROGEL, company assigned to the tax number BE07646179199. The company H.O. GROTE BROGEL is located at the address: KIEZEL KLEINE BROGEL 44; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Power Ball..
The main activity of H.O. GROTE BROGEL is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H.O. GROTE BROGEL is not available. You also can look at reviews of H.O. GROTE BROGEL, open positions, location of H.O. GROTE BROGEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.O. GROTE BROGEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.O. GROTE BROGEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.O. GROTE BROGEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.O. GROTE BROGEL, employees, financial statistics.