GYMCLUB ALTIS EEKLO

Contactgegevens GYMCLUB ALTIS EEKLO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYMCLUB ALTIS EEKLO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYMCLUB ALTIS EEKLO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODE-KRUISSTRAAT 14; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93776744 (+32-93776744) 93776744 (+32-93776744)

Fax (fax): +32 (14) 845-50-48 +32 (14) 845-50-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYMCLUB ALTIS EEKLO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYMCLUB ALTIS EEKLO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYMCLUB ALTIS EEKLO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYMCLUB ALTIS EEKLO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYMCLUB ALTIS EEKLO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYMCLUB ALTIS EEKLO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYMCLUB ALTIS EEKLO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYMCLUB ALTIS EEKLO
Products information GYMCLUB ALTIS EEKLO

BTW identificatienummer (tax): BE07127624511
Ondernemingsnummer: 8488555908
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 498,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYMCLUB ALTIS EEKLO
(Get full report from official database of BE for GYMCLUB ALTIS EEKLO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYMCLUB ALTIS EEKLO
Addition kinds of activities for GYMCLUB ALTIS EEKLO

20529903. Communie wafels | Communion wafers
25910202. Microblinds | Micro blinds
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
39659900. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk

Werken bij GYMCLUB ALTIS EEKLO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYMCLUB ALTIS EEKLO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYMCLUB ALTIS EEKLO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYMCLUB ALTIS EEKLO. Looking for open vacancies in other companies

  • Graafkraanmachinist (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Uitvoeren van graafwerken op verschillende werven - Nivelleren - Onderhoud van materiaal - Materialen aanbrengen - Sleuven, beschoeiingen, bouwputten uitvoeren

  • Voorraadbeheerder productie (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Niklaas zoeken wij een voorraadbeheerder voor de productie. Als verdeler van scharnieren en ladesystemen zijn zij marktleider in de Benelux. Daarnaast produceren en verdelen ze hun eigen ontwikkelde houten lades voor de Europese markt. Als medewerker voorraadbeheer voor de productie draag je continu bij aan het goed draaiende houden van de productie. Jouw takenpakket bestaat hiertoe uit twee grote domeinen, namelijk aankoop en voorraadcontrole. - Je staat in voor de administratieve opvolging van bestellingen en alle communicatie met zowel interne als externe leveranciers. - Je boekt de ontvangen goederen in en zorgt voor aanmaak van de juiste materiaalcertificaten. - Ook het proces met betrekking tot retours en facturatie breng je tot een goed einde. - Bij de voorraadcontrole sta je in voor het inplannen, controleren en administratief verwerken van de diverse periodieke tellingen. - Je draagt tevens zorg voor de verwerking van voorraadcorrecties. Hierbij boek je beschadigd materiaal uit waarna je dit onmiddellijk opnieuw bestelt. Zo blijft de stock optimaal op niveau en voorkom je dat de productie stil valt. - Het identificeerbaar maken van onderdelen en het in productie brengen van nieuwe producten en materialen horen tenslotte ook nog thuis in jouw takenpakket.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • LESGEVER STEPAEROBICS (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks stepaerobics aan volwassenen (start 7/11 - 28/11) in Lo zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op woensdag van 20:00-21:00u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent weekend (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Nazareth zijn we op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten. Je zult meehelpen in de verschillende afdelingen bij het aanvullen, klanten bedienen, kassawerk, ...

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Quality & Repair Technician (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Je bent mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van functionele tests van intern geproduceerde producten. Je moet continu waken over de kwaliteit van het product alvorens dit verstuurd wordt naar klanten Jouw takenpakket houdt in :  1. Quality Control :  Kwaliteitsrisico's en problemen melden en escaleren daar waar nodig is UItvoeren van ingangscontroles  Opzetten van standaard test- en kwaliteitsinstructies en procedures met betrokken medewerkers Interactie met R&D, voorstellen doen mbt productverbetering 2. Testing :  Het uitvoeren van de nodige tests Het rapporteren en beheren van de defects en de testresultaten  Het rapporteren van afwijkingen tov de planning en specificaties  Zorgen voor de optimale werking van de Quality & Test uitrusting 3. Repair :  Het analyseren, repareren en testen van RMA gerelateerde producten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een hoogtechnologisch bedrijf ben ik op zoek naar Quality & Repair Technician

  • Magazijnier Automotive (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Herentals, zijn we op zoek naar een magazijnier, sector automotive. Administratie magazijn Stock controleren Onderdelen zoeken en uitleveren aan de mecaniciens Onderdelen bestellen Bestelbons opmaken, registraties in het systeem,...

  • Mechaniekers (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN ROY STEVEN

    Type: Vaste Job

    We kijken momenteel zeer dringend uit naar 2 nieuwe medewerkers met kennis van mechanica, elektriciteit en hydraulica. Je voert zowel herstellingen als onderhoudswerken uit in de industriehal als op de werf: herstellingen aan grondverzetmachines aanmaken of herstellingen van hydraulische slangen , enz.

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van GYMCLUB ALTIS EEKLO in sociale netwerken
Look for responds of GYMCLUB ALTIS EEKLO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYMCLUB ALTIS EEKLO. Laat een reactie achter voor GYMCLUB ALTIS EEKLO. GYMCLUB ALTIS EEKLO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYMCLUB ALTIS EEKLO. Leave a respond for GYMCLUB ALTIS EEKLO. GYMCLUB ALTIS EEKLO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYMCLUB ALTIS EEKLO op de google maps. Adres en contacten GYMCLUB ALTIS EEKLO
Location of GYMCLUB ALTIS EEKLO on the google maps. Address and contacts of GYMCLUB ALTIS EEKLO

Andere gerelateerde bedrijven als come GYMCLUB ALTIS EEKLO GYMCLUB ALTIS EEKLO: STADSBESTUUR | TELINDUS BASKET LEUVEN | STUDIO IMAGE CREATION | Dewitte B | MARTIN VAN QUICKELBERGHE

Other related companies as GYMCLUB ALTIS EEKLO: STADSBESTUUR | TELINDUS BASKET LEUVEN | STUDIO IMAGE CREATION | Dewitte B | MARTIN VAN QUICKELBERGHE

GYMCLUB ALTIS EEKLO is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYMCLUB ALTIS EEKLO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07127624511. Het bedrijf GYMCLUB ALTIS EEKLO bevindt zich op het adres: RODE-KRUISSTRAAT 14; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 498,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van GYMCLUB ALTIS EEKLO is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYMCLUB ALTIS EEKLO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYMCLUB ALTIS EEKLO, openstaande posities, locatie van GYMCLUB ALTIS EEKLO op de kaart.

GYMCLUB ALTIS EEKLO is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYMCLUB ALTIS EEKLO, company assigned to the tax number BE07127624511. The company GYMCLUB ALTIS EEKLO is located at the address: RODE-KRUISSTRAAT 14; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 498,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of GYMCLUB ALTIS EEKLO is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GYMCLUB ALTIS EEKLO is not available. You also can look at reviews of GYMCLUB ALTIS EEKLO, open positions, location of GYMCLUB ALTIS EEKLO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYMCLUB ALTIS EEKLO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYMCLUB ALTIS EEKLO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYMCLUB ALTIS EEKLO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYMCLUB ALTIS EEKLO, employees, financial statistics.