GYM FASIA KALMHOUT

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • GYM FASIA KALMHOUT

Contactgegevens GYM FASIA KALMHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GYM FASIA KALMHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GYM FASIA KALMHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): K. VANTHILLOSTRAAT 45; 2920; KALMTHOUT, België

Telefoon (phone): 36665632 (+32-36665632) 36665632 (+32-36665632)

Fax (fax): +32 (84) 903-75-93 +32 (84) 903-75-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GYM FASIA KALMHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GYM FASIA KALMHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GYM FASIA KALMHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GYM FASIA KALMHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GYM FASIA KALMHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GYM FASIA KALMHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GYM FASIA KALMHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GYM FASIA KALMHOUT
Products information GYM FASIA KALMHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE01879730224
Ondernemingsnummer: 7130920410
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GYM FASIA KALMHOUT
(Get full report from official database of BE for GYM FASIA KALMHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GYM FASIA KALMHOUT
Addition kinds of activities for GYM FASIA KALMHOUT

8072. Tandheelkundige laboratoria | Dental laboratories
239199. Gordijnen en gordijnen, inkl | Curtains and draperies, nec
20860302. Frisdrank: verpakt in blikjes, flessen, enz. | Soft drinks: packaged in cans, bottles, etc.
24990100. Wasserijproducten, hout | Laundry products, wood
26730000. Zakken: plastic, gelamineerd en bedekt | Bags: plastic, laminated, and coated
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
33570100. Communicatie draad | Communication wire
51360403. Hosiery, mannen en jongens ' | Hosiery, men's and boys'
51990403. Katoenen garens | Cotton yarns
86610110. Kerk van de Nazarener | Church of the nazarene

Werken bij GYM FASIA KALMHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GYM FASIA KALMHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GYM FASIA KALMHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GYM FASIA KALMHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Vertaler (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij een goede e-commerce website, horen goede teksten. Ben je sterk in het schrijven van toffe en aantrekkelijke teksten in het Nederlands, het Engels en het Frans? Sta je open voor een tijdelijke opdracht tot eind 2018? Dan is deze functie als vertaler (m/v) misschien wel iets voor jou. Voor een gekende e-commerce speler in België zijn we op zoek naar een vertaler (m/v). Samen met jouw collega's van het vertaalteam ben je verantwoordelijk voor het vertalen en nalezen van de teksten die op onze website gebruikt worden. Dit in het Nederlands, het Engels en het Frans. Hierbij ga je steeds nauwkeurig en kwaliteitsgericht te werk zodat elke gebruiker in zijn eigen taal de correcte informatie kan raadplegen.

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Zaakverantwoordelijke speelgoedwinkel (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: t-interim Tienen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kandidaat zaakverantwoordelijke leer je alle taken en de winkel door en door kennen. Tijdens je opleidingstraject leer je eerst alle taken en verantwoordelijkheden van een bediende verkoper. Eens je die taken goed onder de knie hebt, krijg je meer en meer verantwoordelijkheden. Met de nodige begeleiding en ondersteuning. Je doorloopt meerdere functies. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie van de winkel volledig te begrijpen. Als je zaakverantwoordelijke bent, draag je de eindverantwoordelijkheid over je winkel. Je staat o.a. in voor de planning en de organisatie van die winkel. Zo zorg je ervoor dat je medewerkers en de beschikbare middelen zo goed mogelijk ingezet worden. Je staat aan het hoofd van een ondersteunend team dat je coacht en motiveert. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt. En je staat open voor hun mening en feedback. Je team doet de operationele opvolging van de winkel terwijl jij instaat voor het people management. Je delegeert de juiste taken naar je verantwoordelijken. Zo kunnen zij zich ontwikkelen en meewerken aan de doelstellingen die je op korte en lange termijn samen met je team wil realiseren. Je creëert een aangenaam werkkader, zodat iedereen van het team zich goed voelt bij de werkwijze en bij zijn eigen taakinhoud. Je implementeert het personeelsbeleid in je filiaal. Waar nodig stuur je bij en los je samen met je team problemen op een constructieve manier op. Daarnaast organiseer je jouw filiaal en realiseer je doelstellingen op het vlak van zakencijfer, productiviteit en loonkost. Je stelt de werking van je filiaal kritisch in vraag en evalueert die. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. Ook op commercieel vlak ben jij verantwoordelijk. Je vindt klantvriendelijkheid en veiligheid belangrijk en zorgt dat je team dat ook vindt.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Finance Traineeship Benelux (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1668542-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij op zoek naar een Finance traineeship bij een internationale organisatie, met duizenden klanten in bijna alle industrieën, waar sustainability en innovatie in het DNA zit? Maak deel uit van Smurfit Kappa, met onbegrensde mogelijkheden in wat je kunt doen of hoe ver je zult gaan.  Where will YOU take us? Finance Traineeship Benelux bij SmurfitKappa Locatie: diverse locaties in Nederland en België Het unieke aan het Smurfit Kappa Benelux traineeship is dat je bij ons écht in beeld bent. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden hebben wij het traineeship kleinschalig opgezet – je doorloopt het samen met maar een handvol andere trainees. Daarnaast is er veel ruimte voor zelfstandigheid en eigen initiatief, naast vrijheid in de invulling van opdrachten kennen wij geen vooraf vastgestelde carrièrepaden. Wij vragen niet voor niets Where will YOU take us? Mogelijke functies na het traineeship zijn die van Assistent Controller of Business Analist. Uiteindelijk heb jij ambitie om je te ontwikkelen tot Financial Controller en ben je bereid om in de toekomst de master Register Controller te volgen. Het interessante aan het finance traineeship bij Smurfit Kappa is dat je de cijfers verwerkt voor een bedrijf dat een tastbaar product maakt. Je komt in deze 2 jaar in aanraking met business control, kostprijzen, compliance, diverse management informatie systemen en je werkt nauw samen met ervaren financial controllers. Ook werk je nauw samen met de andere afdelingen zoals Operations en Marketing & Sales.  

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Jobstudent (m/v) Begijnendijk (Betekom) (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Chauffeur CE (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

Zoek naar antwoorden van GYM FASIA KALMHOUT in sociale netwerken
Look for responds of GYM FASIA KALMHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GYM FASIA KALMHOUT. Laat een reactie achter voor GYM FASIA KALMHOUT. GYM FASIA KALMHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GYM FASIA KALMHOUT. Leave a respond for GYM FASIA KALMHOUT. GYM FASIA KALMHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GYM FASIA KALMHOUT op de google maps. Adres en contacten GYM FASIA KALMHOUT
Location of GYM FASIA KALMHOUT on the google maps. Address and contacts of GYM FASIA KALMHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come GYM FASIA KALMHOUT GYM FASIA KALMHOUT: BERTRAND BRUNEEL | Dominitif | RACHET OUHAMA | Roebben NV | MICHAEL DEGRYSE

Other related companies as GYM FASIA KALMHOUT: BERTRAND BRUNEEL | Dominitif | RACHET OUHAMA | Roebben NV | MICHAEL DEGRYSE

GYM FASIA KALMHOUT is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GYM FASIA KALMHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01879730224. Het bedrijf GYM FASIA KALMHOUT bevindt zich op het adres: K. VANTHILLOSTRAAT 45; 2920; KALMTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
De hoofdactiviteit van GYM FASIA KALMHOUT is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GYM FASIA KALMHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GYM FASIA KALMHOUT, openstaande posities, locatie van GYM FASIA KALMHOUT op de kaart.

GYM FASIA KALMHOUT is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is GYM FASIA KALMHOUT, company assigned to the tax number BE01879730224. The company GYM FASIA KALMHOUT is located at the address: K. VANTHILLOSTRAAT 45; 2920; KALMTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are F茅d茅rations Sportives: F茅d茅rations de Gymnastique..
The main activity of GYM FASIA KALMHOUT is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GYM FASIA KALMHOUT is not available. You also can look at reviews of GYM FASIA KALMHOUT, open positions, location of GYM FASIA KALMHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GYM FASIA KALMHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GYM FASIA KALMHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GYM FASIA KALMHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GYM FASIA KALMHOUT, employees, financial statistics.