GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.

Contactgegevens GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.: address, phone, fax, email, website, opening hours

GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEVERENSTRAAT 60; 8691; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58299066 (+32-58299066) 58299066 (+32-58299066)

Fax (fax): +32 (15) 305-88-69 +32 (15) 305-88-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GORDELCOMIT? SCHREVEPROM."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GORDELCOMIT? SCHREVEPROM."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.
Products information GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.

BTW identificatienummer (tax): BE03653472900
Ondernemingsnummer: 1638305664
Hoofdstad (capital): 528,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 705,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.
(Get full report from official database of BE for GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.)

Aanvulling soorten activiteiten voor GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.
Addition kinds of activities for GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.

6061. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
25140303. Kindermeubilair: metaal | Nursery furniture: metal
31990200. Lederen kledingstukken | Leather garments
36690104. Metaaldetectoren | Metal detectors
67999904. Venture capital bedrijven | Venture capital companies
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services

Werken bij GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Chauffeur C/CE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je laadt goederen in de vrachtwagen en levert deze af bij klanten Bij aflevering neem je de nodige bonnen, handtekeningen en betalingen in ontvangst Je communiceert vlot met de transportafdeling Dagelijks heb je 25 à 30 stops

  • OPERATOR LASROBOT (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je heb genoten van een opleiding lasser In staat zijn om complexere onderdelen op een correcte manier samen te brengen (in een welbepaalde volgorde) op een laskaliber Je kan planlezen kwaliteitsbewust kunnen werken Je stelt veiligheid voorop. Je kunt zowel individueel als in groep werken.

  • Heftruckchauffeur daguren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor: -Het (ver)plaatsen van containers -Het uitvoeren van een aantal kwaliteitscontroles -Het voorzien van alle verpakkingen voor de verschillende machines -Het plaatsen van ingepakte paletten in een rek of vrachtwagen   Je werkt in mooie daguren en hebt een afwisselende job. Bedrijfsprofiel: Voor een voedingsbedrijf, regio Lokeren, zoeken wij een heftruckchauffeur ter versterking van het team.

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • Verkoopsmedewerker (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als verkoopsmedewerker zal U: - de klanten bedienen - de toonbank schoonmaken - helpen met het bereiden van kleine gerechten

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Logistiek medewerker - Centrale sterilisatie afdeling (100%) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Situering In UZ Leuven bundelen dagelijks meer dan 9000 gedreven medewerkers hun expertise om kwalitatieve patiëntenzorg aan te bieden. Momenteel willen we deze groep versterken met een logistiek medewerker binnen de Centrale Sterilisatie Afdeling. Als logistiek medewerker word je tewerkgesteld op onze Centrale Sterilisatie-Afdeling (CSA). Samen met je collega's sta je in voor een kwalitatieve uitvoering van het sterilisatieproces van een groot gamma van medische en chirurgische materialen. De dienst werkt zowel ondersteunend voor de operatiezalen als voor andere medisch-technische afdelingen en raadplegingen. Wat je functie inhoudt Je zorgt voor de reiniging en desinfectie van gebruikte medische hulpmiddelen (machinaal of manueel). Je staat in voor het controleren, samenstellen en inpakken van de medische materialen en van chirurgische instrumentensets ter voorbereiding van de sterilisatie. Je stelt materiaalkarren samen voor het operatiekwartier en materiaalsets voor ambulante ingrepen. Je werkt volgens de procedures van de aanwezige sterilisatiemethoden. Je registreert op een nauwkeurige wijze de verschillende stappen in het sterilisatieproces. Je voert proces- en kwaliteitscontroles uit voor de verschillende sterilisatiemethoden. Je behandelt bestellingen voor medische verbruiksgoederen vanuit het operatiekwartier of voor andere diensten. Je specialiseert je in materialenkennis van één of meerdere chirurgische of andere klinische diensten. Je werkt actief mee aan het optimaliseren en verbeteren van de aanwezige processen.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • medewerker charcuterietoog (M/V) (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: EUROSPAR EINDHOUT

    Type: Vaste Job

    Je kunt zelfstandig werken terwijl je eveneens een echte teamplayer bent. Je werkt nauwkeurig en ordelijk. Je hebt oog voor detail en hygiëne. Je bent flexibel wat betreft weekendwerk. Je bent flexibel wat betreft uurrooster (soms beginnen om 6u of werken tot 20u) Ervaring met charcuterie/kaas/brood Ervaring met snijmachines

  • Verkopers M/V Brussel FR/NL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en hun opties openhoudt als het gaat om geld verdienen, buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

Zoek naar antwoorden van GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. in sociale netwerken
Look for responds of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. in social networks

Lees alle opmerkingen voor GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. Laat een reactie achter voor GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. Leave a respond for GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.. GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. op de google maps. Adres en contacten GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.
Location of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. on the google maps. Address and contacts of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.

Andere gerelateerde bedrijven als come GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.: TECHCARE NV | ZAKENKANTOOR WALTER SMET | SINIA ROBERT ACCOUNTANTSKANT | MIDDENSCHOOL | CITIBANK

Other related companies as GORDELCOMIT? SCHREVEPROM.: TECHCARE NV | ZAKENKANTOOR WALTER SMET | SINIA ROBERT ACCOUNTANTSKANT | MIDDENSCHOOL | CITIBANK

GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03653472900. Het bedrijf GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. bevindt zich op het adres: BEVERENSTRAAT 60; 8691; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 528,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 705,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., openstaande posities, locatie van GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. op de kaart.

GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., company assigned to the tax number BE03653472900. The company GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. is located at the address: BEVERENSTRAAT 60; 8691; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 528,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 705,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. is not available. You also can look at reviews of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., open positions, location of GORDELCOMIT? SCHREVEPROM. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GORDELCOMIT? SCHREVEPROM., employees, financial statistics.