DE OLIJFTAK

Contactgegevens DE OLIJFTAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE OLIJFTAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE OLIJFTAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEEDE STRAAT 70; 3680; MAASEIK, België

Telefoon (phone): 89562594 (+32-89562594) 89562594 (+32-89562594)

Fax (fax): +32 (16) 604-35-94 +32 (16) 604-35-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE OLIJFTAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE OLIJFTAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE OLIJFTAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE OLIJFTAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE OLIJFTAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE OLIJFTAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE OLIJFTAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE OLIJFTAK
Products information DE OLIJFTAK

BTW identificatienummer (tax): BE05451385498
Ondernemingsnummer: 3649353027
Hoofdstad (capital): 808,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 108,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Types de Clubs: Colombophilie.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE OLIJFTAK
(Get full report from official database of BE for DE OLIJFTAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE OLIJFTAK
Addition kinds of activities for DE OLIJFTAK

07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
20649912. Lollipops en andere harde snoepjes | Lollipops and other hard candy
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
28210203. Elastomeren, nonvulcanizable (plastics) | Elastomers, nonvulcanizable (plastics)
47310201. Binnenlandse goederenvervoer | Domestic freight forwarding
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec
79930202. Mechanische spellen, munten geëxploiteerd | Mechanical games, coin-operated

Werken bij DE OLIJFTAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE OLIJFTAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE OLIJFTAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE OLIJFTAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Onthaalbediende m/v sector Toerisme (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een museum te Brugge zijn we op zoek naar een onthaalbediende m/v: - U staat in voor het onthaal en informeren van de klanten - U staat in voor ticketverkoop - U staat in voor afwerken van de promo en controle - Bijkomende administratieve taken

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Herne (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je ’s morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij ‘s avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby’s? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Nutritioist/kwaliteitsmanager regio Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als Nutritionist ben je verantwoordelijk voor: Een nutritioneel correcte samenstelling van onze voedings- en snackproducten (voor hond, kat, vogel en knaagdier) die ontwikkeld worden door Product Management of gevraagd worden door onze klanten. Kostprijsbewaking is daarbij belangrijk. Het signaleren van markttrends mbt grondstoffen en producten en dit vertalen naar praktische adviezen voor Product Management. Het verder ontwikkelen van de nutritionele kennis van de organisatie. Het bewaken van de juistheid en volledigheid van de etikettering volgens de geldende wetgeving en het opvolgen en toepassen van veranderingen in deze wetgeving. Het helpen ontwikkelen van nieuwe producten en product content, waarbij je de nutritionele USP¿s vertaald naar relevante informatie voor de consument. Hiervoor werk je nauw samen met je collega¿s van Product Management en Sales. Als Kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor: Het uitwerken en in de praktijk brengen van het kwaliteitsbeleid van onze eigen productie (mengen en verpakken van graanmengelingen voor vogels en knaagdieren), waaronder het up to date houden van het kwaliteitshandboek (FSSC22000) en dit implementeren op de werkvloer. De controle op de kwaliteit van onze productiegoederen tijdens de verschillende fasen van het productieproces (van binnenkomende grondstoffen tot uitgaande afgewerkte orders). Het voorbereiden, mee implementeren en begeleiden van kwaliteitsaudits. Sensibiliseren, motiveren en opleiden van medewerkers op vlak van kwaliteit, waardoor je het kwaliteitsbewustzijn verbetert en de gevoeligheid voor kwaliteit binnen de organisatie vergroot. Het registreren en behandelen van (interne en externe) klachten, van alle voedingsproducten. Het verder uitwerken en beheren van de kwaliteitsadministratie, zoals het voorhanden maken van de nodige technische fiches en attesten voor verkoop, het creëren en bijhouden van analyses en certificaten van onze eindproducten, etc. ....

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Microsoft .NET Developer (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: ECQ APPLICATIONS

    Type: Vaste Job

    Onze IT-oplossing Build Software beschikt over ruime functionaliteiten op basis van Microsoft .NET, zoals voorcalculatie, projectbeheer, materiaalbeheer, nacalculatie en vorderingsstaten. Als .NET Developer ontwikkel je samen met je collega’s nieuwe functionaliteiten, zodat de software klanten nog beter ondersteunt. De focus ligt daarbij op de optimale verwerking van aanbestedingen en offertes, het veilig stellen van rendementen en een grotere klanttevredenheid. Daarnaast sta je als ontwikkelaar open voor de mogelijkheden die nieuwe technologieën zoals cloud en mobile bieden en weet je ze te vertalen naar een meerwaarde voor onze klanten.

  • Kelner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: LA MIMOSA

    Type: Flexijob

    Dranken klaar maken Eten en drinken brengen aan de tafel Afruimen Bestellingen opnemen Toog netjes houden Glazen afwassen Frigos bijvullen

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van DE OLIJFTAK in sociale netwerken
Look for responds of DE OLIJFTAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE OLIJFTAK. Laat een reactie achter voor DE OLIJFTAK. DE OLIJFTAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE OLIJFTAK. Leave a respond for DE OLIJFTAK. DE OLIJFTAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE OLIJFTAK op de google maps. Adres en contacten DE OLIJFTAK
Location of DE OLIJFTAK on the google maps. Address and contacts of DE OLIJFTAK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE OLIJFTAK DE OLIJFTAK: CHRISTIAAN DEHAENE | BSC NV-SA NV | Go Lettering BVBA | JULIEN VANDEKINDEREN | PEETERMANS THUISVERPLEG.

Other related companies as DE OLIJFTAK: CHRISTIAAN DEHAENE | BSC NV-SA NV | Go Lettering BVBA | JULIEN VANDEKINDEREN | PEETERMANS THUISVERPLEG.

DE OLIJFTAK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE OLIJFTAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05451385498. Het bedrijf DE OLIJFTAK bevindt zich op het adres: TWEEDE STRAAT 70; 3680; MAASEIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 808,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 108,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Colombophilie..
De hoofdactiviteit van DE OLIJFTAK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE OLIJFTAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE OLIJFTAK, openstaande posities, locatie van DE OLIJFTAK op de kaart.

DE OLIJFTAK is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE OLIJFTAK, company assigned to the tax number BE05451385498. The company DE OLIJFTAK is located at the address: TWEEDE STRAAT 70; 3680; MAASEIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 808,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 108,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Colombophilie..
The main activity of DE OLIJFTAK is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE OLIJFTAK is not available. You also can look at reviews of DE OLIJFTAK, open positions, location of DE OLIJFTAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE OLIJFTAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE OLIJFTAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE OLIJFTAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE OLIJFTAK, employees, financial statistics.