DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE
Private companiesPersonal Services • DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE

Contactgegevens DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOEKELARESTRAAT 15; 8600; DIKSMUIDE, België

Telefoon (phone): 51589150 (+32-51589150) 51589150 (+32-51589150)

Fax (fax): +32 (3) 384-93-48 +32 (3) 384-93-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE
Products information DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06959808349
Ondernemingsnummer: 2718811035
Hoofdstad (capital): 334,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 864,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Types de Clubs: Cyclisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE
(Get full report from official database of BE for DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE
Addition kinds of activities for DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE

14229901. Calcareous tufa, gebroken en gebroken-steengroeven | Calcareous tufa, crushed and broken-quarrying
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
37140102. Nokkenassen, motorvoertuig | Camshafts, motor vehicle
37320201. Kano's, gebouw en reparatie | Canoes, building and repairing
39520110. Verf voor het schilderen van China | Paints for china painting
45229900. Luchtvervoer, onbeschadigd, nec | Air transportation, nonscheduled, nec
59620201. Koude drank automaten | Cold drinks vending machines
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
91210400. Wetgevende instanties, niveau van overheid | Legislative bodies, level of government

Werken bij DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • INDUSTRIEËL ELEKTRICIEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan je de nodige ervaring voorleggen en zelfstandig werken. Ben je flexibel naar en naar uren toe. Ben je in het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer. Ben je klantgericht.

  • ONDERHOUDSELEKTRICIEN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter, zijn wij opzoek naar een ONDERHOUDSELEKTRICIEN. Als ONDERHOUDSELEKTRICIEN behoren volgende taken tot je takenpakket: Samen met je collega’s sta je in voor het preventief onderhoud van het machinepark. Je verhelpt storingen op een definitieve manier en je denkt proactief mee om deze te voorkomen. Zowel elektriciteit, elektronica als mechanica zijn jouw actieterrein. Je wordt begeleid waar nodig. Je helpt mee bij de opstart van nieuwe machines, zowel bij installatie als het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren. Je bewaakt de veiligheidsvoorschriften en zorgt dat alle medewerkers deze correct naleven.

  • Jobstudent Administratief bediende aankoop (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Studentenjob

    Binnen onze afdeling aankoop zoeken wij een jobstudent die 2 à 3 dagen in de week vrij is om administratieve ondersteuning te bieden. Je volgt de aankoop op, van bestelling tot levering: opmaken, verzenden en verwerken van inkooporders. Tevens volg je leveringen op en doe je factuurcontrole, informeer je leveranciers, volg je klachten en aanvragen op,..

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Quality Engineer (Picanol) | Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken, behandelt opmerkingen, voert audits uit, … Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteracties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van de producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt, beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Winkelmanager in opleiding regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Zelf je Colruyt-filaal runnen? Als winkelmanager in opleiding leer je alle kneepjes van het vak: van stockbeheer over winkelinrichting tot de coaching van je teammedewerkers. Een gouden kans voor een energiek organisatietalent met een hart voor retail. Je taken en de werking van jouw winkel? Die leer je tijdens je opleidingstraject kennen. De eerste maanden verken je de structuur van de winkel en maak je kennis met het takenpakket van een bediende-verkoper. Het is immers belangrijk dat je de functie van bediende-verkoper goed begrijpt als coach. Stap voor stap krijg je meer verantwoordelijkheden als winkelmanager en neem je de zaken in handen. Zo ontwikkel je inzicht in de winkel en leer je de organisatie ervan volledig kennen. Je opleidingstraject duurt maximum 2 jaar, op maat van je talenten en capaciteiten. Erna groei je door naar de functie van winkelmanager en mag je aan de slag in je eigen winkel. Daar coach je een team van ongeveer 35 tot 60 medewerkers. Je team bestaat uit een brede waaier aan profielen, van rayonverantwoordelijken en bediende-verkopers tot eerste verkopers. Jij helpt en motiveert hen om hun taken zo goed mogelijk te vervullen. Als gerant neem je onderstaande taken op: Een team coachen. Je bent er voor je team, staat open voor hun mening en houdt rekening met hun feedback. Je vervangers zorgen voor de organisatie op de werkvloer en staan samen met jou in voor de dagelijkse coaching van de medewerkers. Jij begeleidt hen waar nodig en creëert zo een aangenaam werkkader, zodat iedereen zich goed voelt. Doelstellingen bepalen en realiseren. Je zet de beschikbare middelen optimaal in. Zo behaal je je doelstellingen op vlak van zakencijfer en loonkost. Daarnaast stel je de werking van je winkel kritisch in vraag. Je neemt zowel intern als extern initiatieven in het kader van de langetermijnstrategie. De dienstverlening optimaliseren. Ook op commercieel vlak ben jij de verantwoordelijke. Je hebt aandacht voor klantvriendelijkheid en veiligheid en draagt die houding uit naar je team. Zo kunnen zij de klanten op een klantgerichte en commerciële manier verder helpen. Tijdens je opleiding werk je in een Colruyt-winkel volgens een variabel uurrooster.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • FREELANCE STUDIECOACH STATISTIEK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen statistiek te kunnen invullen in de regio Kortrijk. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE in sociale netwerken
Look for responds of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. Laat een reactie achter voor DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. Leave a respond for DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE. DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE op de google maps. Adres en contacten DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE
Location of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE on the google maps. Address and contacts of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE: TOIT ET MOI,IMMO SOC REG MONTOIS SCRL | ROGER BURNAY | Veranko cvoha | AB AQUABEST BELGIUM BVBA | JURGEN DE MUNCK

Other related companies as DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE: TOIT ET MOI,IMMO SOC REG MONTOIS SCRL | ROGER BURNAY | Veranko cvoha | AB AQUABEST BELGIUM BVBA | JURGEN DE MUNCK

DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06959808349. Het bedrijf DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE bevindt zich op het adres: KOEKELARESTRAAT 15; 8600; DIKSMUIDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 334,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 864,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Cyclisme..
De hoofdactiviteit van DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, openstaande posities, locatie van DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE op de kaart.

DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, company assigned to the tax number BE06959808349. The company DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE is located at the address: KOEKELARESTRAAT 15; 8600; DIKSMUIDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 334,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 864,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Cyclisme..
The main activity of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE is not available. You also can look at reviews of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, open positions, location of DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LUSTIGE PEDAALRIDDERS - LEKE, employees, financial statistics.