COX TEAM ANDERLUES

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • COX TEAM ANDERLUES
Private companiesPersonal Services • COX TEAM ANDERLUES

Contactgegevens COX TEAM ANDERLUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COX TEAM ANDERLUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COX TEAM ANDERLUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU MARAIS 52; 6150; ANDERLUES, België

Telefoon (phone): 71525454 (+32-71525454) 71525454 (+32-71525454)

Fax (fax): +32 (82) 881-98-43 +32 (82) 881-98-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COX TEAM ANDERLUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COX TEAM ANDERLUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COX TEAM ANDERLUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COX TEAM ANDERLUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COX TEAM ANDERLUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COX TEAM ANDERLUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COX TEAM ANDERLUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COX TEAM ANDERLUES
Products information COX TEAM ANDERLUES

BTW identificatienummer (tax): BE05955932617
Ondernemingsnummer: 6163299560
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Types de Clubs: Voitures Anciennes.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COX TEAM ANDERLUES
(Get full report from official database of BE for COX TEAM ANDERLUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COX TEAM ANDERLUES
Addition kinds of activities for COX TEAM ANDERLUES

01719903. Cranberry moeras | Cranberry bog
26550300. Vezelvervoer en postcontainers | Fiber shipping and mailing containers
35230115. Shakers, boom: noten, vruchten, enz. | Shakers, tree: nuts, fruits, etc.
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
58120701. Oesterbar | Oyster bar

Werken bij COX TEAM ANDERLUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COX TEAM ANDERLUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COX TEAM ANDERLUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COX TEAM ANDERLUES. Looking for open vacancies in other companies

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques (Kasterlee) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS KASTERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. U woont in de regio Kasterlee ? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. Ook kandidaten uit de randgemeenten zijn welkom als ze niet opkijken tegen de verplaatsing. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • JOBSTUDENT BEDIENING TAVERNE SPEELTUIN (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DE KLOEK

    Type: Studentenjob

    De kloek is een binnen- en buitenspeeltuin met inbegrip van een taverne. Onze nieuwe collega zal meedraaien in de bediening van onze taverne. Je staat mee in voor het opdienen van gerechten, afruimen en opkuisen van tafels, klanten ontvangen voor de binnenspeeltuin, ... In de zomer bediening op het terras, scheppen van ijs,...

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Vertegenwoordiger Persoonlijke Beschermingsmiddelen - regio Oost-en West-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische firma regio Gent gaan wij op zoek naar een vertegenwoordiger die de verdere uitbouw van de bestaande relaties zal garanderen; Je bouwt enthousiast je klantenportefeuille uit en je ontwikkelt verdere relaties door promoties van de producten. Concreet sta je in voor volgend takenpakket: Het zoeken en in kaart brengen van projecten bij bestaande en nieuwe klanten met als doel meer verkoop te realiseren binnen jouw segment Het opmaken en opvolgen van offertes met als doel zo veel mogelijk verkoop te realiseren Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties door middel van klantencontact Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten Je beheert autonoom je agenda en je bezoekt klanten op hun vraag, maar vooral werk je proactief naar mogelijkheden en realisaties voor de toekomst Je werkt nauw samen met de andere verkoopsadviseurs van de overige segmenten en je plant duobezoeken in Je zal op dagelijkse basis rapporteren via een CRM-pakket

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • Logopedist (SINT-JOB-IN-'T-GOOR)

    Regio: SINT-JOB-IN-'T-GOOR

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een toffe collega logopedist om ons team van logopedisten en psychologen te komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit de behandeling van articulatie-, taal- en leerstoornissen. Je werkt deels een aantal uren op een school en deels in de praktijk. Heb je nog een extra specialisatie, is dat een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van COX TEAM ANDERLUES in sociale netwerken
Look for responds of COX TEAM ANDERLUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COX TEAM ANDERLUES. Laat een reactie achter voor COX TEAM ANDERLUES. COX TEAM ANDERLUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COX TEAM ANDERLUES. Leave a respond for COX TEAM ANDERLUES. COX TEAM ANDERLUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COX TEAM ANDERLUES op de google maps. Adres en contacten COX TEAM ANDERLUES
Location of COX TEAM ANDERLUES on the google maps. Address and contacts of COX TEAM ANDERLUES

Andere gerelateerde bedrijven als come COX TEAM ANDERLUES COX TEAM ANDERLUES: KAPSALON FIRST INC. | Action Jeunesse Info | RUSTHUIS ST.JOZEF | Modern Art | B.O.C.S.

Other related companies as COX TEAM ANDERLUES: KAPSALON FIRST INC. | Action Jeunesse Info | RUSTHUIS ST.JOZEF | Modern Art | B.O.C.S.

COX TEAM ANDERLUES is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COX TEAM ANDERLUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955932617. Het bedrijf COX TEAM ANDERLUES bevindt zich op het adres: RUE DU MARAIS 52; 6150; ANDERLUES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Voitures Anciennes..
De hoofdactiviteit van COX TEAM ANDERLUES is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COX TEAM ANDERLUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COX TEAM ANDERLUES, openstaande posities, locatie van COX TEAM ANDERLUES op de kaart.

COX TEAM ANDERLUES is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is COX TEAM ANDERLUES, company assigned to the tax number BE05955932617. The company COX TEAM ANDERLUES is located at the address: RUE DU MARAIS 52; 6150; ANDERLUES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Voitures Anciennes..
The main activity of COX TEAM ANDERLUES is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COX TEAM ANDERLUES is not available. You also can look at reviews of COX TEAM ANDERLUES, open positions, location of COX TEAM ANDERLUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COX TEAM ANDERLUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COX TEAM ANDERLUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COX TEAM ANDERLUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COX TEAM ANDERLUES, employees, financial statistics.