CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR
Private companiesTextile Mill Products • CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR

Contactgegevens CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BALART 85; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81223550 (+32-81223550) 81223550 (+32-81223550)

Fax (fax): +32 (53) 542-24-57 +32 (53) 542-24-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR
Products information CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE05454132080
Ondernemingsnummer: 7161132812
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Types de Clubs: Escrime.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR
(Get full report from official database of BE for CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR
Addition kinds of activities for CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR

364799. Vehicular verlichtingsapparatuur, nec | Vehicular lighting equipment, nec
822102. Professionele scholen | Professional schools
10610302. Molybdietwinning | Molybdite mining
24991504. Stekkers, hout | Plugs, wood
35429908. headers | Headers
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories

Werken bij CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Relatiebeheerder - Netwerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf uit de regio van Waregem zijn we op zoek naar een commerciële relatiebeheerder - netwerker: Als netwerker ben jij hét contact tussen het bedrijf en de diverse andere stakeholders zoals architecten, bouwpromotoren en hoofd- en onderaannemers in België. Enerzijds vertegenwoordig je onze producten en merken binnen deze wereld, anderzijds ga je steeds op zoek naar de nieuwe bouwprojecten in een zo vroeg mogelijk stadium Je brengt hierbij de behoeftes van architecten en hoofdaannemers in kaart en rijmt deze met het aanbod van het bedrijf. Zowel op vlak van producten als diensten. Je breidt je netwerk steeds verder uit via prospectie, aanwezigheid op events, eigen initiatieven, enz. Daarboven leg je contacten en ga je lange termijnrelaties aan. Op een zeer zelfstandige manier bouw je zo gaandeweg een functioneel netwerk op. Binnen de projectcel werk je nauw samen met de projectcoördinator. Binnen het bedrijf heb je contact met de sales om samenwerkingen op te starten aan de hand van jouw verkregen informatie.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Student kassa (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Voor een grootwarenhuis in Genk centrum zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn door het hele jaar. Heb je een paar dagen vrij per week en wil je graag een centje bijverdienen? Ook doorheen de vakanties en weekends beschikbaar? Solliciteer dan nu !

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Osteopaat (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PRAKTIJK FACET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het afnemen van de anamnese, het opstellen en uitvoeren van de behandelingsplannen en het opvolgen van patiënten van 0 tot 99 jaar.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Huldenberg (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • kelner (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DE KALLEBASSE

    Type: Flexijob

    opnemen, opdienen, afruimen

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. Laat een reactie achter voor CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. Leave a respond for CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR. CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR op de google maps. Adres en contacten CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR
Location of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR on the google maps. Address and contacts of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR: PERFORM | K. WOUTERS | Russo Fioreavanti | Delvaux C | Perval CVBA

Other related companies as CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR: PERFORM | K. WOUTERS | Russo Fioreavanti | Delvaux C | Perval CVBA

CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05454132080. Het bedrijf CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR bevindt zich op het adres: RUE DE BALART 85; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Escrime..
De hoofdactiviteit van CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, openstaande posities, locatie van CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR op de kaart.

CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, company assigned to the tax number BE05454132080. The company CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR is located at the address: RUE DE BALART 85; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Escrime..
The main activity of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR is not available. You also can look at reviews of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, open positions, location of CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CERCLE D'ESCRIME DE NAMUR, employees, financial statistics.