CENTRE DE TIR DE NEVREMONT

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CENTRE DE TIR DE NEVREMONT
Private companiesApparel and Accessory Stores • CENTRE DE TIR DE NEVREMONT

Contactgegevens CENTRE DE TIR DE NEVREMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE TIR DE NEVREMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE TIR DE NEVREMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT R?MY; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71711934 (+32-71711934) 71711934 (+32-71711934)

Fax (fax): +32 (61) 681-39-27 +32 (61) 681-39-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE TIR DE NEVREMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE TIR DE NEVREMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE TIR DE NEVREMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE TIR DE NEVREMONT
Products information CENTRE DE TIR DE NEVREMONT

BTW identificatienummer (tax): BE04622467041
Ondernemingsnummer: 2194213867
Hoofdstad (capital): 589,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 118,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Clubs: Tir au Pigeon d'Argile.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE TIR DE NEVREMONT
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE TIR DE NEVREMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE TIR DE NEVREMONT
Addition kinds of activities for CENTRE DE TIR DE NEVREMONT

573502. Records, geluidschijven en tapes | Records, audio discs, and tapes
02140000. Schapen en geiten | Sheep and goats
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
24110202. Mijnhout, gekapt | Mine timbers, hewn
39310109. klavecimbels | Harpsichords
59410703. Voetbaluitrusting | Football equipment
72990401. Babysit bureau | Babysitting bureau

Werken bij CENTRE DE TIR DE NEVREMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE TIR DE NEVREMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Oudenburg zijn we op zoek naar een CE chauffeur om met de kipper te rijden. Je werkt van maandag tot vrijdag en je bent elke avond thuis. Per dag werk je max 12uur.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Afwerker/monteur (M/V) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: A Concept

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een afwerker/monteur. Je zal voornamelijk instaan voor de afwerking van gemaakte stukken: beitsen,polijsten, en monteren. De firma in kwestie is voornamelijk actief in de ketelbouw, drukvaten, en metaalconstructies.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulpen met dienstencheques Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar een huishoudhulp om te poetsen in Mechelen en omstreken. Je bent bereid je te verplaatsen, bij voorkeur met je eigen auto. Ervaring is vereist.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duras – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DURAS)

    Regio: DURAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • Student telefonie (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Zele zijn we op zoek naar een student gedurende 1 week ( of enkele opeenvolgende dagen naargelang beschikbaarheid ) om telefonische prospectie en opvolging te doen. Database aanleggen en juiste contactpersonen kunnen detecteren Telefonisch het bedrijf voorstellen Specifieke actie voorstellen Afspraak maken / voorstellingsmail doorsturen / cataloog opsturen Gemaakte afspraken opvolgen Offertes opmaken en doorsturen

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE TIR DE NEVREMONT in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. Laat een reactie achter voor CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. CENTRE DE TIR DE NEVREMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. Leave a respond for CENTRE DE TIR DE NEVREMONT. CENTRE DE TIR DE NEVREMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE TIR DE NEVREMONT op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE TIR DE NEVREMONT
Location of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE TIR DE NEVREMONT CENTRE DE TIR DE NEVREMONT: NOEL MORTIER | NAGELSTUDIO "SYLVIE" | S&B DAKWERKEN | AUTO 5 | A.C.G.

Other related companies as CENTRE DE TIR DE NEVREMONT: NOEL MORTIER | NAGELSTUDIO "SYLVIE" | S&B DAKWERKEN | AUTO 5 | A.C.G.

CENTRE DE TIR DE NEVREMONT is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04622467041. Het bedrijf CENTRE DE TIR DE NEVREMONT bevindt zich op het adres: RUE SAINT R?MY; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 589,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 118,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Tir au Pigeon d'Argile..
De hoofdactiviteit van CENTRE DE TIR DE NEVREMONT is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE TIR DE NEVREMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, openstaande posities, locatie van CENTRE DE TIR DE NEVREMONT op de kaart.

CENTRE DE TIR DE NEVREMONT is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, company assigned to the tax number BE04622467041. The company CENTRE DE TIR DE NEVREMONT is located at the address: RUE SAINT R?MY; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 589,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 118,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Tir au Pigeon d'Argile..
The main activity of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, open positions, location of CENTRE DE TIR DE NEVREMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE TIR DE NEVREMONT, employees, financial statistics.