C.S. DE LA DYLE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • C.S. DE LA DYLE

Contactgegevens C.S. DE LA DYLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.S. DE LA DYLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.S. DE LA DYLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ANTOINE ANDR? 21; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10413549 (+32-10413549) 10413549 (+32-10413549)

Fax (fax): +32 (87) 590-96-53 +32 (87) 590-96-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.S. DE LA DYLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.S. DE LA DYLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.S. DE LA DYLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.S. DE LA DYLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.S. DE LA DYLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.S. DE LA DYLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.S. DE LA DYLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.S. DE LA DYLE
Products information C.S. DE LA DYLE

BTW identificatienummer (tax): BE01236480712
Ondernemingsnummer: 7272094726
Hoofdstad (capital): 185,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Clubs: Athl茅tisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.S. DE LA DYLE
(Get full report from official database of BE for C.S. DE LA DYLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.S. DE LA DYLE
Addition kinds of activities for C.S. DE LA DYLE

611100. Federale en federale gesponsorde kredietbureaus | Federal and federally sponsored credit agencies
20759900. Sojabonen-oliefabrieken, niet inbegrepen | Soybean oil mills, nec
35329901. Stampmolenmachines (mijnbouwmachines) | Stamping mill machinery (mining machinery)
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij C.S. DE LA DYLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.S. DE LA DYLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.S. DE LA DYLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.S. DE LA DYLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Translator Slovenian (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in computertalen. Om een onderdeel te vertalen in het Sloveens, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker/vertaler. - Je staat in voor het vertalen van woorden in het Sloveens - Je vertaalt de woorden op een correcte manier (m/v - meervoud / enkelvoud) - Je past de taalregels correct toe

  • Administratief bediende Expeditie (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • De expeditiedocumenten opstellen • De verpakkings- en expeditietaken plannen en organiseren • Het transport bestellen en organiseren • De contacten met interne en externe partners verzekeren

  • Productiearbeider afvuller - dagdienst regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tijdens het productieproces sta je in het etiketteren van potten en afwegen van chemische producten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het correct stapelen van deze producten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in dagdienst (7.45 - 16.30 uur).

  • Calculator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een jong en dynamisch bedrijf zijn we op zoek naar een Calculator (M/V) Verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het voorbereiden en calculeren van inkomende prijsvragen. - Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van meetstaten. - Je voert technische berekeningen en kostprijscalculaties uit. - Je onderhoudt goede contacten met onze klanten, toeleveranciers en onderaannemers. - Je zorgt voor een vlotte dossieroverdracht naar de projectleiders.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Commercieel medewerker voor vastgoedkantoor (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: CENTURY 21 Anders Wonen

    Type: Vaste Job

    prospectie en inkoop van woningen en appartementen; schatting van woningen en appartementen; begeleide bezoeken met kandidaat-kopers aan te koop gestelde eigendommen; verkoop van bestaand vastgoed en nieuwbouw.

Zoek naar antwoorden van C.S. DE LA DYLE in sociale netwerken
Look for responds of C.S. DE LA DYLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.S. DE LA DYLE. Laat een reactie achter voor C.S. DE LA DYLE. C.S. DE LA DYLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.S. DE LA DYLE. Leave a respond for C.S. DE LA DYLE. C.S. DE LA DYLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.S. DE LA DYLE op de google maps. Adres en contacten C.S. DE LA DYLE
Location of C.S. DE LA DYLE on the google maps. Address and contacts of C.S. DE LA DYLE

Andere gerelateerde bedrijven als come C.S. DE LA DYLE C.S. DE LA DYLE: SOCIAAL SECRETARIAAT CEPA VZW | FRANS KEUPPENS | Insentif | JEAN-MARIE GOFFAUX | VAN OSSELAER & CO

Other related companies as C.S. DE LA DYLE: SOCIAAL SECRETARIAAT CEPA VZW | FRANS KEUPPENS | Insentif | JEAN-MARIE GOFFAUX | VAN OSSELAER & CO

C.S. DE LA DYLE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.S. DE LA DYLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01236480712. Het bedrijf C.S. DE LA DYLE bevindt zich op het adres: RUE ANTOINE ANDR? 21; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 185,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Athl茅tisme..
De hoofdactiviteit van C.S. DE LA DYLE is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.S. DE LA DYLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.S. DE LA DYLE, openstaande posities, locatie van C.S. DE LA DYLE op de kaart.

C.S. DE LA DYLE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.S. DE LA DYLE, company assigned to the tax number BE01236480712. The company C.S. DE LA DYLE is located at the address: RUE ANTOINE ANDR? 21; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 185,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Athl茅tisme..
The main activity of C.S. DE LA DYLE is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.S. DE LA DYLE is not available. You also can look at reviews of C.S. DE LA DYLE, open positions, location of C.S. DE LA DYLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.S. DE LA DYLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.S. DE LA DYLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.S. DE LA DYLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.S. DE LA DYLE, employees, financial statistics.