BOXING CLUB LEUVEN

Contactgegevens BOXING CLUB LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOXING CLUB LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOXING CLUB LEUVEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STADIONLAAN 4; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16581269 (+32-16581269) 16581269 (+32-16581269)

Fax (fax): +32 (87) 569-73-16 +32 (87) 569-73-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOXING CLUB LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOXING CLUB LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOXING CLUB LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOXING CLUB LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOXING CLUB LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOXING CLUB LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOXING CLUB LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOXING CLUB LEUVEN
Products information BOXING CLUB LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE03497467041
Ondernemingsnummer: 5569213867
Hoofdstad (capital): 927,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Clubs: Boxe.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOXING CLUB LEUVEN
(Get full report from official database of BE for BOXING CLUB LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOXING CLUB LEUVEN
Addition kinds of activities for BOXING CLUB LEUVEN

1781. Waterboren | Water well drilling
516999. Chemische producten en verwante producten, nec, nec | Chemicals and allied products, nec, nec
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
50650300. Elektronische onderdelen | Electronic parts
79990903. Paardenshowen | Horse shows

Werken bij BOXING CLUB LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOXING CLUB LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOXING CLUB LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOXING CLUB LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • Monteur (ATTENRODE)

    Regio: ATTENRODE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een lasser/monteur om te werken in Tienen Je last constructies met behulp van halfautomaat, TIG en/of elektrode Daarnaast voer je constructiewerken uit en metaalbewerking waaronder boor- en slijpwerk, afbramen en ruimen van gaten, afvijlen en slijpen van naden, hechten van delen,... Ook montagewerkzaamheden behoren tot jouw takenpakket. Het gaat hier ondermeer om het monteren van flenzen en dichtingen. Tevens voer je mechanische werkzaamheden uit 

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Zelzate (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student communicatiewetenschappen (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student die een project mee gaat ondersteunen. Hiervoor sta je in contact met verschillende departementen en sta je in voor het updaten van de mails, post en andere communicatiekanalen. Je bent idealiter beschikbaar om een 8-tal uren per week te werken.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Medewerker poetsdienst regio Rupelstreek (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Vaste Job

    OTV Home Care is reeds jaren een gevestigde waarde in de thuiszorg en breidt zich nog steeds uit. Als medewerker van onze poetsdienst bied je ondersteuning aan zorgbehoevenden die omwille van gezondheidsredenen voor het onderhoud van de woning niet meer kunnen instaan. Jouw taakinhoud bestaat uit het schoonmaken van hun woning.

  • Technical Support Engineer (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: HEMMERSBACH GMBH

    Type: Vaste Job

    Voor het verder optimaliseren van onze IT support, zijn we op zoek naar een Technical Support Engineer wiens taken voornamelijk bestaan uit 3 hoofdactiviteiten: Als Planner, zal je, IT requests & incidenten in het ticketing systeem coördineren Proactief SLA tracken, tijdlijn en ticket stroom correct monitoren Dispatch onsite engineers voor reparaties Je onderhoud een goed contact en communicatie met de onsite engineers en de klanten Als Project Assistant, zal je, Tickets in het intern Hemmersbach systeem analyzeren Verantwoordelijk gesteld worden voor het creëren van rapporten en deze overmaken Instaan voor het documentatie beheer en het opmaken van handleidingen In lijn werken aan de hand van onze interne procedures Als Mobile Engineer, zal je, Gebruikers helpen met hun problemen en verzoeken Fouten analyseren, installeren en configureren van zowel de hardware als nieuwe software (IMACD) en de user accounts via Active Directory beheren Meld uw aanpak en uw oplossingen via een ticketing systeem

  • Technische operator (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Overpelt zijn we op zoek naar een machine operator. Je bent flexibel ingesteld en staat open om in een 3-ploegensysteem te werken. Je bent handig en hebt een technische achtergrond.

  • Vacature psycholo(o)g(e) (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, zelfstandige psycholo(o)g(e) voor de doelgroep volwassenen en/of kinderen.

  • Hulpkok / Kok (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Werfreserve

    Voor een Brasserie regio Hove / Lint zijn wij opzoek naar een Hulpkok. De keuken is een klassieke keuken met hedendaagse invloeden er wordt gewerkt met verse producten en wisselende suggesties afhankelijk van het seizoen. Je komt terecht in een vast keukenteam waar je kan groeien en mee inspraak krijgt in het bedenken van nieuwe gerechten. Taken Je zorgt voor warme en koude voorbereidingen aan de hand van recepturen Vlot meedraaien tijdens de dienst in warme en koude kant Begeleiden en opleiden van nieuwe medewerkers In samenspraak met de chef bedenken van nieuwe gerechten Chef vervangen bij afwezigheid (keukenwerkzaamheden, personeelsplanning,…) Controle op geleverde goederen Onderhouden van u werkplek

Zoek naar antwoorden van BOXING CLUB LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of BOXING CLUB LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOXING CLUB LEUVEN. Laat een reactie achter voor BOXING CLUB LEUVEN. BOXING CLUB LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOXING CLUB LEUVEN. Leave a respond for BOXING CLUB LEUVEN. BOXING CLUB LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOXING CLUB LEUVEN op de google maps. Adres en contacten BOXING CLUB LEUVEN
Location of BOXING CLUB LEUVEN on the google maps. Address and contacts of BOXING CLUB LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BOXING CLUB LEUVEN BOXING CLUB LEUVEN: SILHOUET-TONE (DIOTIMA sa) | CHRISTIAENSEN | E. HEYNDERICKX | ANDRE LIVENS | Association des Libraires Francophones de Belgique ASBL

Other related companies as BOXING CLUB LEUVEN: SILHOUET-TONE (DIOTIMA sa) | CHRISTIAENSEN | E. HEYNDERICKX | ANDRE LIVENS | Association des Libraires Francophones de Belgique ASBL

BOXING CLUB LEUVEN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOXING CLUB LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03497467041. Het bedrijf BOXING CLUB LEUVEN bevindt zich op het adres: STADIONLAAN 4; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 927,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 819,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Boxe..
De hoofdactiviteit van BOXING CLUB LEUVEN is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOXING CLUB LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOXING CLUB LEUVEN, openstaande posities, locatie van BOXING CLUB LEUVEN op de kaart.

BOXING CLUB LEUVEN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOXING CLUB LEUVEN, company assigned to the tax number BE03497467041. The company BOXING CLUB LEUVEN is located at the address: STADIONLAAN 4; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 927,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 819,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Boxe..
The main activity of BOXING CLUB LEUVEN is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BOXING CLUB LEUVEN is not available. You also can look at reviews of BOXING CLUB LEUVEN, open positions, location of BOXING CLUB LEUVEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOXING CLUB LEUVEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOXING CLUB LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOXING CLUB LEUVEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOXING CLUB LEUVEN, employees, financial statistics.