BODY VOLLEY CLUB

Contactgegevens BODY VOLLEY CLUB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BODY VOLLEY CLUB: address, phone, fax, email, website, opening hours

BODY VOLLEY CLUB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES B?ATITUDES 30; 1780; WEMMEL, België

Telefoon (phone): 24603335 (+32-24603335) 24603335 (+32-24603335)

Fax (fax): +32 (53) 608-32-92 +32 (53) 608-32-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BODY VOLLEY CLUB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BODY VOLLEY CLUB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BODY VOLLEY CLUB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BODY VOLLEY CLUB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BODY VOLLEY CLUB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BODY VOLLEY CLUB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BODY VOLLEY CLUB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BODY VOLLEY CLUB
Products information BODY VOLLEY CLUB

BTW identificatienummer (tax): BE06713439941
Ondernemingsnummer: 6312164306
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Volley-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BODY VOLLEY CLUB
(Get full report from official database of BE for BODY VOLLEY CLUB)

Aanvulling soorten activiteiten voor BODY VOLLEY CLUB
Addition kinds of activities for BODY VOLLEY CLUB

357201. Computer schijf en drum drives en componenten | Computer disk and drum drives and components
12410103. Test saai, antraciet mijnbouw | Test boring, anthracite mining
34259901. Zaagbladen, ketting type | Saw blades, chain type
35770100. Printers en plotters | Printers and plotters
50919910. Wax, sport | Wax, sports
51491002. Molassen, industrieel | Molasses, industrial
51729902. Brandstof | Fuel oil
87110000. Engineering diensten | Engineering services
89990302. Auteur | Author

Werken bij BODY VOLLEY CLUB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BODY VOLLEY CLUB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BODY VOLLEY CLUB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BODY VOLLEY CLUB. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnbediende (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een magazijn/logistiek bediende. - Je bezit bepaalde magazijnervaring - Je hebt idealiter kennis van Navision of goede kennis van verschillende ERP pakketten. - Je ondersteunt en bent gemotiveerd. Takenpakket: - opvolging binnen ERP pakket (navision) - ontvangst van chauffeurs - taken verdelen aan de magazijniers - administratieve controles - steekproef controles in het magazijn - Kwalitatieve en kwantitatieve controles van in- en uitgaande goederen Zie jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan snel online of spring eens binnen in ons Konvert kantoor te Lier.

  • Credit Collector - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is wereldwijd marktleider in het plaatsen van gespecialiseerde boekhoudkundige en financiële uitzendkrachten. Vandaag zijn we nog op zoek naar een Credit Collector voor een opdracht van 3-4 maanden met mogelijkheid tot verlenging. Het gaat om een internationale onderneming gelegen te Diegem. Taken: - Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van een volledige klantenportefeuille B2B en B2C; - Je doet de volledige opvolging van de openstaande facturen; - Je doet de schriftelijke en telefonische rappels naar de klanten; - Je zoekt samen met de klanten naar oplossingen bij mogelijke vragen; - Je bereidt de advocatendossiers voor; - Je hebt contacten met incassobureaus; - Je zorgt voor de administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Poetshulp Zottegem 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Zottegem zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zutendaal en omgeving

  • Student gezocht! december - februari (1-2 dagen/week) regio Zelzate (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Beschikbaar tussen december en februari? Student? Administratieve ervaring? Dan is dit jouw studentenjob! Voor een landbouwbedrijf in regio Zelzate is Randstad Office op zoek naar een student voor 1-2 dagen per week in de periode van december tot februari. Je zal instaan voor administratieve ondersteuning van verschillende afdelingen alsook de facturatie en financiële administratie. Je werkt 1-2 dagen per week op zelfgekozen dagen.

  • Redders en toezichthouders (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw sportcomplex in Lommel zoeken wij redders en toezichthouders die flexibel willen en kunnen werken. Als redder ben je houder van een hoger reddersdiploma en voer je op vriendelijke en professionele wijze eenvoudige werkzaamheden uit in het rondom het zwembad, zodanig dat voldaan wordt aan de gestelde eisen m.b.t. veiligheid, netheid en hygiëne. Als toezichthouder zorg je dat kinderen, tieners en volwassenen veilig kunnen zwemmen. Daarnaast zorg jij voor dat extra beetje gastgerichtheid, door de wensen en behoeftes te herkennen en hierop te reageren. Samen met je collega's zorg je dat het zwemwater voor iedereen schoon en toegankelijk is.

  • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

    Type: Vaste Job

    U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • kelner restaurant (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Restaurant Cocotte

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een kelner voor ons restaurant. Startdatum is voorzien begin oktober. U staat in voor de mice en place, zaaldienst, ontvangen van gasten, uitleg menu en drank. Ook dient u het eten op en schenkt u de drank.

  • Ervaren Teamlead Service Desk @ Brussels Airport Company (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: AUSY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Service Desk Teamlead heb je de eindverantwoordelijkheid over de dagelijkse operationele leiding van de Service Desk (SD). Deze interne SD geeft ondersteuning aan alle medewerkers van onze klant. De SD bestaat uit een team van een tiental engineers. Zowel onze Support Engineers als verschillende lopende IT-projecten vallen onder jouw verantwoordelijkheid. We verwachten van jou vooral dat je op zoek zal gaan naar algemene verbeteringen, lopende processen analyseert. Als SD Teamlead bestaat je takenpakket uit: Dagelijkse opvolging en rapportering van de te behalen SLA’s en KPI’s Huidige pijnpunten detecteren en processen uitwerken om deze te verbeteren Dialoog houden met team en overleg met andere afdelingen, alsook management Operationele leiding en opvolging van escalatiemanagement Planning en organisatie van de Service Desk Dagelijkse aanspreekpunt voor de engineers met coachen, motiveren, bijsturing en opvolging Opvolging van kleinere projecten van A tot Z

  • Vlotte flexi verkoopmedewerker kledij met ervaring (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar flexi verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

Zoek naar antwoorden van BODY VOLLEY CLUB in sociale netwerken
Look for responds of BODY VOLLEY CLUB in social networks

Lees alle opmerkingen voor BODY VOLLEY CLUB. Laat een reactie achter voor BODY VOLLEY CLUB. BODY VOLLEY CLUB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BODY VOLLEY CLUB. Leave a respond for BODY VOLLEY CLUB. BODY VOLLEY CLUB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BODY VOLLEY CLUB op de google maps. Adres en contacten BODY VOLLEY CLUB
Location of BODY VOLLEY CLUB on the google maps. Address and contacts of BODY VOLLEY CLUB

Andere gerelateerde bedrijven als come BODY VOLLEY CLUB BODY VOLLEY CLUB: HOUBAERT INGRID | ELDI | Holemans W | GEORGES DUFOUR | PHOTO PETIT

Other related companies as BODY VOLLEY CLUB: HOUBAERT INGRID | ELDI | Holemans W | GEORGES DUFOUR | PHOTO PETIT

BODY VOLLEY CLUB is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BODY VOLLEY CLUB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06713439941. Het bedrijf BODY VOLLEY CLUB bevindt zich op het adres: AVENUE DES B?ATITUDES 30; 1780; WEMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Volley-Ball..
De hoofdactiviteit van BODY VOLLEY CLUB is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BODY VOLLEY CLUB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BODY VOLLEY CLUB, openstaande posities, locatie van BODY VOLLEY CLUB op de kaart.

BODY VOLLEY CLUB is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BODY VOLLEY CLUB, company assigned to the tax number BE06713439941. The company BODY VOLLEY CLUB is located at the address: AVENUE DES B?ATITUDES 30; 1780; WEMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Volley-Ball..
The main activity of BODY VOLLEY CLUB is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BODY VOLLEY CLUB is not available. You also can look at reviews of BODY VOLLEY CLUB, open positions, location of BODY VOLLEY CLUB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BODY VOLLEY CLUB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BODY VOLLEY CLUB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BODY VOLLEY CLUB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BODY VOLLEY CLUB, employees, financial statistics.