BATTEURS DE CUIR DINANT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • BATTEURS DE CUIR DINANT
Private companiesDepository Institutions • BATTEURS DE CUIR DINANT

Contactgegevens BATTEURS DE CUIR DINANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BATTEURS DE CUIR DINANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BATTEURS DE CUIR DINANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEAUROND 3; 5520; ONHAYE, België

Telefoon (phone): 82645984 (+32-82645984) 82645984 (+32-82645984)

Fax (fax): +32 (58) 168-94-91 +32 (58) 168-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BATTEURS DE CUIR DINANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BATTEURS DE CUIR DINANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BATTEURS DE CUIR DINANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BATTEURS DE CUIR DINANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BATTEURS DE CUIR DINANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BATTEURS DE CUIR DINANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BATTEURS DE CUIR DINANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BATTEURS DE CUIR DINANT
Products information BATTEURS DE CUIR DINANT

BTW identificatienummer (tax): BE06023773193
Ondernemingsnummer: 8304260253
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 749,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Clubs: Marche.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BATTEURS DE CUIR DINANT
(Get full report from official database of BE for BATTEURS DE CUIR DINANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BATTEURS DE CUIR DINANT
Addition kinds of activities for BATTEURS DE CUIR DINANT

729905. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
13890000. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
38299926. Vloeistof lek detectie apparatuur | Liquid leak detection equipment
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
50850504. tandwielen | Sprockets
87340203. Product test laboratorium, veiligheid of prestatie | Product testing laboratory, safety or performance

Werken bij BATTEURS DE CUIR DINANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BATTEURS DE CUIR DINANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BATTEURS DE CUIR DINANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BATTEURS DE CUIR DINANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpoperator 3 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpoperator ben je verantwoordelijk voor: - het assisteren van de drukker. - de toevoer van papier, inkt- en lakvoorraad alsook andere benodigheden. - klaarmaken van de machines, controles uitvoeren, zowel tjdens als na het productieproces. - klaarzetten, opruimen en onderhoud van de cilinders.

  • Keukenoperator voor voedingsbedrijf / voltijds / 2 ploegen / Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Olen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde keukenoperator. Je staat in voor de bereiding en aanlevering van verschillende ingrediënten en sauzen voor de kant- en klaar maaltijden m.b.v. machines en installaties. Je zorgt ervoor dat de continuïteit van het productieproces gegarandeerd kan worden, conform de kwaliteitsvereisten.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Verkoper bestelwagens regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de regio van Ninove zijn wij op zoek naar een verkoper voor bestelwagens. Hierbij garandeer je een klantvriendelijke ontvangst en je geeft informatie en advies aan de klant. Daarnaast ben je een goede luisteraar die de noden van de klanten vlot kan herkennen.

  • CHAUFFEUR C DISTRIBUTIE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees porties op maat van de klant zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Takenpakket: - Je laadt correct en vlot in volgens een ritblad - Je controleert elke bestelling tijdens het in- en uitladen - Je past de registraties eventueel aan in een ERP pakket - Je verzorgt een vlotte distributie, rekening houdend met het verkeersreglement - Je ontvangt en geeft betalingen terug op een correcte manier - Je maakt correcte en verzorgde notities op leverbonnen - Je volgt de procedures met betrekking tot de voedselveiligheid op

  • Jobstudent Verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een detailhandel van kook- en decoratiegerief zijn wij op zoek naar jobstudenten voor de weekends en vakanties. Je staat vooral in voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het op orde houden van de winkel. Je werkt op woensdagnamiddag, zaterdag en/ of zondag.

  • Jobstudent Verpleegkunde/Geneeskunde - Medewerker EHBO en Guest services Planckendael (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar studenten met een kennis van EHBO voor Zoo Planckendael. Indien je interesse hebt word je opgenomen in een pool van studenten die tijdens het jaar ingeschakeld kunnen worden om onze EHBO permanentie te versterken. Naast EHBO word je ook ingeschakeld voor andere taken op de afdeling Guest services (inkompoort, shops, draaimolen,...) Planckendael is elke dag van het jaar geopend. Dit betekent dat je ingepland wordt op de dagen dat jij kunt en wilt werken. FUNCTIEBESCHRIJVING -Je verstrekt eerste zorgen in het park aan bezoekers en medewerkers. -Indien nodig verwijs je bezoekers/medewerkers door naar de dokter of het ziekenhuis. -Je beantwoordt vragen over arbeidsongevallen van het personeel. -Je ondersteunt de administratieve en operationele taken van de vaste bedrijfsverpleegkundige. Je wordt ingeschakeld voor andere taken binnen de afdeling Guest services (onthaal aan de inkom, shops, molen,...)

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Projectvoorbereider (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant realiseert verschillende prestigieuze bouwprojecten in heel België en in verschillende sectoren. Jobomschrijving Je maakt in samenwerking met de interne diensten en externe klanten de projecten klaar voor de uitvoering. Hierbij ondersteun je de projectleider op vlak van werforganisatie, kwaliteit en veiligheid, planningen enz.. Tenslotte sta je mee in voor de opvolging van het verloop van de projecten.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van BATTEURS DE CUIR DINANT in sociale netwerken
Look for responds of BATTEURS DE CUIR DINANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BATTEURS DE CUIR DINANT. Laat een reactie achter voor BATTEURS DE CUIR DINANT. BATTEURS DE CUIR DINANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BATTEURS DE CUIR DINANT. Leave a respond for BATTEURS DE CUIR DINANT. BATTEURS DE CUIR DINANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BATTEURS DE CUIR DINANT op de google maps. Adres en contacten BATTEURS DE CUIR DINANT
Location of BATTEURS DE CUIR DINANT on the google maps. Address and contacts of BATTEURS DE CUIR DINANT

Andere gerelateerde bedrijven als come BATTEURS DE CUIR DINANT BATTEURS DE CUIR DINANT: VICTOR MILQUET | LIBRAIRIE DUMORTIER | GARAGE DEBRUYNE | Villers C | Cap Sud SPRL

Other related companies as BATTEURS DE CUIR DINANT: VICTOR MILQUET | LIBRAIRIE DUMORTIER | GARAGE DEBRUYNE | Villers C | Cap Sud SPRL

BATTEURS DE CUIR DINANT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BATTEURS DE CUIR DINANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06023773193. Het bedrijf BATTEURS DE CUIR DINANT bevindt zich op het adres: BEAUROND 3; 5520; ONHAYE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 749,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Marche..
De hoofdactiviteit van BATTEURS DE CUIR DINANT is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BATTEURS DE CUIR DINANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BATTEURS DE CUIR DINANT, openstaande posities, locatie van BATTEURS DE CUIR DINANT op de kaart.

BATTEURS DE CUIR DINANT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BATTEURS DE CUIR DINANT, company assigned to the tax number BE06023773193. The company BATTEURS DE CUIR DINANT is located at the address: BEAUROND 3; 5520; ONHAYE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 749,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Marche..
The main activity of BATTEURS DE CUIR DINANT is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BATTEURS DE CUIR DINANT is not available. You also can look at reviews of BATTEURS DE CUIR DINANT, open positions, location of BATTEURS DE CUIR DINANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BATTEURS DE CUIR DINANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BATTEURS DE CUIR DINANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BATTEURS DE CUIR DINANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BATTEURS DE CUIR DINANT, employees, financial statistics.