BASKET CLUB ST-HUBERT

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • BASKET CLUB ST-HUBERT
Private companiesTransportation by Air • BASKET CLUB ST-HUBERT

Contactgegevens BASKET CLUB ST-HUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BASKET CLUB ST-HUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BASKET CLUB ST-HUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE MOIRCY 29; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61613644 (+32-61613644) 61613644 (+32-61613644)

Fax (fax): +32 (63) 842-17-14 +32 (63) 842-17-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BASKET CLUB ST-HUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BASKET CLUB ST-HUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BASKET CLUB ST-HUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BASKET CLUB ST-HUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BASKET CLUB ST-HUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BASKET CLUB ST-HUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BASKET CLUB ST-HUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BASKET CLUB ST-HUBERT
Products information BASKET CLUB ST-HUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE09319671630
Ondernemingsnummer: 1440002441
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BASKET CLUB ST-HUBERT
(Get full report from official database of BE for BASKET CLUB ST-HUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BASKET CLUB ST-HUBERT
Addition kinds of activities for BASKET CLUB ST-HUBERT

072299. Gewas oogst, nec | Crop harvesting, nec
449199. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
864104. Sociale verenigingen | Social associations
20329902. Varkensvlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mincemeat: packaged in cans, jars, etc.
24919900. Houtbewerking, nec | Wood preserving, nec
24990300. Ladders en stepladders, hout | Ladders and stepladders, wood
41190103. Limousine verhuur, met chauffeur | Limousine rental, with driver

Werken bij BASKET CLUB ST-HUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BASKET CLUB ST-HUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BASKET CLUB ST-HUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BASKET CLUB ST-HUBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Productieplanner bouwsector m/v (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat instaat voor het produceren van bouwmaterialen zijn we op zoek naar een productieplanner. Ben jij nog op zoek naar een nieuwe en uitdagende job? Solliciteer dan snel op deze vacature! Je maakt efficiënte dag- en weekplanningen op. Je overlegt dagelijks met de betrokken afdelingen. Je volgt alles nauwgezet op om de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je staat in nauw contact met de klanten en transporteurs en informeert over leveringen.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: DCO DE BEGIJN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar een medewerk(st)er voor het uitvoeren van huishoudelijk werk bij verschillende klanten in het kader van de dienstencheques. De taken omvatten het normale huishoudelijk onderhoud : schoonmaken van de woning, ramen wassen strijken,…

  • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent verkoop (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant aan de kanten van Snaaskerke (15min fietsafstand van centrum oostende) zoeken we nog een aantal gemotiveerde jobstudenten/flexi. Je werkt in een kleine maar toffe winkel waar je chocolade producten en pralines verkoopt.

  • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

  • Student winkelmedewerkster (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Keerbergen zijn we op zoek naar een student om te werken in de Herfstvakantie. Je zal de winkel mee ondersteunen waar nodig is.

  • JobStudent bar (M/V) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Studentenjob

    We zoeken een gemotiveerde student. Je staat in voor de bereiding van dranken , de afwas in bar en het aanvullen van de bar. Je bent beschikbaar tijdens de weekends, feestdagen en vakantieperiode. We houden rekening dat je niet elk weekend hoeft te werken en het werkschema is bespreekbaar. Goede verloning. Jong Team!!!

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

Zoek naar antwoorden van BASKET CLUB ST-HUBERT in sociale netwerken
Look for responds of BASKET CLUB ST-HUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BASKET CLUB ST-HUBERT. Laat een reactie achter voor BASKET CLUB ST-HUBERT. BASKET CLUB ST-HUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BASKET CLUB ST-HUBERT. Leave a respond for BASKET CLUB ST-HUBERT. BASKET CLUB ST-HUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BASKET CLUB ST-HUBERT op de google maps. Adres en contacten BASKET CLUB ST-HUBERT
Location of BASKET CLUB ST-HUBERT on the google maps. Address and contacts of BASKET CLUB ST-HUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come BASKET CLUB ST-HUBERT BASKET CLUB ST-HUBERT: REFORME NIZET ET THIRION | ASSURANCES GENCO PRODUCT. | A.C.M. | SOUTHDIAM | UNIQUE DIAMOND

Other related companies as BASKET CLUB ST-HUBERT: REFORME NIZET ET THIRION | ASSURANCES GENCO PRODUCT. | A.C.M. | SOUTHDIAM | UNIQUE DIAMOND

BASKET CLUB ST-HUBERT is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BASKET CLUB ST-HUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09319671630. Het bedrijf BASKET CLUB ST-HUBERT bevindt zich op het adres: RUE DE MOIRCY 29; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van BASKET CLUB ST-HUBERT is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BASKET CLUB ST-HUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BASKET CLUB ST-HUBERT, openstaande posities, locatie van BASKET CLUB ST-HUBERT op de kaart.

BASKET CLUB ST-HUBERT is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BASKET CLUB ST-HUBERT, company assigned to the tax number BE09319671630. The company BASKET CLUB ST-HUBERT is located at the address: RUE DE MOIRCY 29; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of BASKET CLUB ST-HUBERT is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BASKET CLUB ST-HUBERT is not available. You also can look at reviews of BASKET CLUB ST-HUBERT, open positions, location of BASKET CLUB ST-HUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BASKET CLUB ST-HUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BASKET CLUB ST-HUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BASKET CLUB ST-HUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BASKET CLUB ST-HUBERT, employees, financial statistics.