BADMINTON CLUB DARING

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • BADMINTON CLUB DARING
Private companiesEating and Drinking Places • BADMINTON CLUB DARING

Contactgegevens BADMINTON CLUB DARING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BADMINTON CLUB DARING: address, phone, fax, email, website, opening hours

BADMINTON CLUB DARING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PACIFICATION 35; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE, België

Telefoon (phone): 22303435 (+32-22303435) 22303435 (+32-22303435)

Fax (fax): +32 (2) 183-81-38 +32 (2) 183-81-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BADMINTON CLUB DARING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BADMINTON CLUB DARING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BADMINTON CLUB DARING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BADMINTON CLUB DARING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BADMINTON CLUB DARING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BADMINTON CLUB DARING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BADMINTON CLUB DARING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BADMINTON CLUB DARING
Products information BADMINTON CLUB DARING

BTW identificatienummer (tax): BE06936737060
Ondernemingsnummer: 7419860839
Hoofdstad (capital): 869,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 553,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BADMINTON CLUB DARING
(Get full report from official database of BE for BADMINTON CLUB DARING)

Aanvulling soorten activiteiten voor BADMINTON CLUB DARING
Addition kinds of activities for BADMINTON CLUB DARING

233901. Women's and Misses accessoires | Women's and misses' accessories
811199. Juridische dienstverlening, nv | Legal services, nec
22410000. Smalle stoffenfabrieken | Narrow fabric mills
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
32920601. Carded fiber, asbest | Carded fiber, asbestos
36120309. Verlichtingstransformatoren, straat en luchthaven | Lighting transformers, street and airport
50150103. Batterijen, gebruikt: automotive | Batteries, used: automotive
76999903. Harness reparatie winkel | Harness repair shop

Werken bij BADMINTON CLUB DARING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BADMINTON CLUB DARING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BADMINTON CLUB DARING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BADMINTON CLUB DARING. Looking for open vacancies in other companies

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Impact NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega's binnen het team van machine maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en onze installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NIEUWPOORT (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

  • Vertegenwoordigers Energiemarkt B2B , B2C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • Zaalmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar zaalmedewerkers. Dit voor enkel in de weekends!

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van BADMINTON CLUB DARING in sociale netwerken
Look for responds of BADMINTON CLUB DARING in social networks

Lees alle opmerkingen voor BADMINTON CLUB DARING. Laat een reactie achter voor BADMINTON CLUB DARING. BADMINTON CLUB DARING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BADMINTON CLUB DARING. Leave a respond for BADMINTON CLUB DARING. BADMINTON CLUB DARING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BADMINTON CLUB DARING op de google maps. Adres en contacten BADMINTON CLUB DARING
Location of BADMINTON CLUB DARING on the google maps. Address and contacts of BADMINTON CLUB DARING

Andere gerelateerde bedrijven als come BADMINTON CLUB DARING BADMINTON CLUB DARING: Lerminiaux Christophe | JOSEPH CORNETTE | GERALD VANCUTSEM | ROGER DE CLERCQ | Herman et Fils

Other related companies as BADMINTON CLUB DARING: Lerminiaux Christophe | JOSEPH CORNETTE | GERALD VANCUTSEM | ROGER DE CLERCQ | Herman et Fils

BADMINTON CLUB DARING is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BADMINTON CLUB DARING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06936737060. Het bedrijf BADMINTON CLUB DARING bevindt zich op het adres: RUE DE LA PACIFICATION 35; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 869,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 553,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van BADMINTON CLUB DARING is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BADMINTON CLUB DARING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BADMINTON CLUB DARING, openstaande posities, locatie van BADMINTON CLUB DARING op de kaart.

BADMINTON CLUB DARING is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is BADMINTON CLUB DARING, company assigned to the tax number BE06936737060. The company BADMINTON CLUB DARING is located at the address: RUE DE LA PACIFICATION 35; 1210; SINT-JOOST-TEN-NODE/SAINT-JOSSE-TEN-NOODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 869,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 553,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of BADMINTON CLUB DARING is Eating and Drinking Places, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BADMINTON CLUB DARING is not available. You also can look at reviews of BADMINTON CLUB DARING, open positions, location of BADMINTON CLUB DARING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BADMINTON CLUB DARING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BADMINTON CLUB DARING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BADMINTON CLUB DARING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BADMINTON CLUB DARING, employees, financial statistics.