B.B.C. MERCURIUS

Contactgegevens B.B.C. MERCURIUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. MERCURIUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. MERCURIUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WIJNGAARDBERG 53; 2170; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 36453628 (+32-36453628) 36453628 (+32-36453628)

Fax (fax): +32 (53) 470-42-17 +32 (53) 470-42-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. MERCURIUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. MERCURIUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. MERCURIUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. MERCURIUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. MERCURIUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. MERCURIUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. MERCURIUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. MERCURIUS
Products information B.B.C. MERCURIUS

BTW identificatienummer (tax): BE03209350585
Ondernemingsnummer: 4383514404
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 540,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. MERCURIUS
(Get full report from official database of BE for B.B.C. MERCURIUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. MERCURIUS
Addition kinds of activities for B.B.C. MERCURIUS

911104. Bestuurskantoren, niveau van overheid | Executive offices, level of government
34410201. Bridge secties, geprefabriceerde, snelweg | Bridge sections, prefabricated, highway
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
36630204. Televisie antennes (zendende) en grondapparatuur | Television antennas (transmitting) and ground equipment
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage
80990200. Fysisch onderzoek en testdiensten | Physical examination and testing services

Werken bij B.B.C. MERCURIUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. MERCURIUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. MERCURIUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. MERCURIUS. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Halfautomaatlasser met ervaring - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde halfautomaatlasser voor zowel in het atelier als op verplaatsing. Je kan hierbij al een eerste relevante ervaring voorleggen én je bent hierbij snel beschikbaar. Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in de productie en montage van metaalconstructies op maat in staal, inox en aluminium.

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • Project Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Muizen is gespecialiseerd in elektrificatiewerken voor hoogspanningsnetten en spoorwegnetwerken in spoorwegseininrichting, in de bouw van metalen structuren en in de aanleg van industrieterreinen. In het kader van haar verdere ontwikkeling versterken zij het team met een Project Administrator: Een administratieve medewerker, die nauwkeurig en gestructureerd werkt en gedreven is door het behalen van deadlines. UW FUNCTIE: Als Project Administrator ben je het aanspreekpunt voor elke Projectleider / Werfleider Je doet de volledige dossieradministratie in samenwerking met de Projectleider / Werfleider Je staat in voor de kwaliteit en correcte inhoud van de laatste administratieve documenten Je zorgt voor een correcte invoer van de puntering Je bent de unieke administratieve contactpersoon naar externe instanties zoals de RSZ voor aangifte van de werf, de RSZ aangifte voor onderaannemers, Klip en Klim voor de aanvraag van liggingsplannen nutsleidingen, enz Je bent verantwoordelijk voor het correct samenvoegen en archiveren van de dossiers volgens bestaande ISO procedure Je doet bestellingen van materiaal op afroep

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Notulist (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons, gesitueerd in Gent - niet ver van Gent- Dampoort,- zijn wij regelmatig op zoek naar notulisten. De bedoeling is dat je tijdens een onderzoek, dat plaats heeft in de vorm van een groepsgesprek of interview, zo goed en nauwkeurig mogelijk uittypt wat er wordt gezegd. Het kan ook zijn dat je het werk van thuis uit kan doen via een link en nadien je werk per mail doorstuurt.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE HULP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FRITUUR FRANKY

    Type: Studentenjob

    Je bent gemotiveerd om regelmatig te helpen in de frituur tijdens de weekends en de schoolvakanties. Je staat in voor de mise-en-place en het onderhoud van de frituur. Je bedient de klanten en staat hen te woord.

  • Ambitieuze dossierbeheerder - Salarispakket met bedrijfswagen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze klant, een accountantsgroep met meerdere vestigingen doorheen Vlaanderen, gaat onze huidige zoektocht uit naar een ervaren dossierbeheerder - boekhouder - accountant voor hun kantoor in Geel. Heb jij dus al enkele jaren gewerkt in een boekhoud- of accountantskantoor en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees hier dan zeker even verder over enkele details in dit kantoor: Hun focus ligt op een kwaliteitsvolle service voor hun klanten, die ze proberen te begeleiden doorheen de volledige levensloop; Ze bestaan al meer dan 40 jaar, en dit reflecteert zich dan ook in de hoeveelheid gespecialiseerde kennis die ze dagelijks verwerken; Een sterke inzet op digitalisering en een moderne werkwijze maken hun als kantoor op dit vlak een van de koplopers uit hun regio. Lijkt deze omgeving alvast iets voor jou? Lees dan hieronder verder over wat de functie zal inhouden. Dossierbeheerder - boekhouder - accountant | De verantwoordelijkheden Je zal het volwaardige takenpakket van A tot Z behandelen, dat bestaat uit verschillende aspecten: Het voorbereiden van de dossiers (inboekwerk, aangiftes...); Het opstellen van de balansen en jaarrekeningen; Het correct afsluiten van de dossiers; Met een analytisch oog kijken naar deze dossiers om deze optimaal te beheren. Heb jij de ambitie om op termijn jouw BIBF of IAB titel te behalen? Dit geeft je de mogelijkheid om ook deel te nemen aan klantenbesprekingen en verder door te groeien.

  • Chauffeur CE vaste rit (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • Metser (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VECUBO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente metser. Je voert metselwerken uit voor nieuwbouw, verbouwingen en renovatiewerken. Zelfstandig kunnen werken. Werkinstructies volgen. Voldoende technisch inzicht.

  • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van B.B.C. MERCURIUS in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. MERCURIUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. MERCURIUS. Laat een reactie achter voor B.B.C. MERCURIUS. B.B.C. MERCURIUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. MERCURIUS. Leave a respond for B.B.C. MERCURIUS. B.B.C. MERCURIUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. MERCURIUS op de google maps. Adres en contacten B.B.C. MERCURIUS
Location of B.B.C. MERCURIUS on the google maps. Address and contacts of B.B.C. MERCURIUS

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. MERCURIUS B.B.C. MERCURIUS: VENUS BEAUTE INSTITUT | Masson & Fils SPRL | Van Huffel G & Zonen | MISTER MINIT | ABIBAT

Other related companies as B.B.C. MERCURIUS: VENUS BEAUTE INSTITUT | Masson & Fils SPRL | Van Huffel G & Zonen | MISTER MINIT | ABIBAT

B.B.C. MERCURIUS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. MERCURIUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03209350585. Het bedrijf B.B.C. MERCURIUS bevindt zich op het adres: WIJNGAARDBERG 53; 2170; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 540,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van B.B.C. MERCURIUS is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. MERCURIUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. MERCURIUS, openstaande posities, locatie van B.B.C. MERCURIUS op de kaart.

B.B.C. MERCURIUS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. MERCURIUS, company assigned to the tax number BE03209350585. The company B.B.C. MERCURIUS is located at the address: WIJNGAARDBERG 53; 2170; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 540,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of B.B.C. MERCURIUS is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. MERCURIUS is not available. You also can look at reviews of B.B.C. MERCURIUS, open positions, location of B.B.C. MERCURIUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. MERCURIUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. MERCURIUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. MERCURIUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. MERCURIUS, employees, financial statistics.