B.B.C. LORRAIN ST.MARD

Contactgegevens B.B.C. LORRAIN ST.MARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. LORRAIN ST.MARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. LORRAIN ST.MARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUARTIER CAMILLE NAISSE 13; 6769; MEIX-DEVANT-VIRTON, België

Telefoon (phone): 63581195 (+32-63581195) 63581195 (+32-63581195)

Fax (fax): +32 (53) 631-67-81 +32 (53) 631-67-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. LORRAIN ST.MARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. LORRAIN ST.MARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. LORRAIN ST.MARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. LORRAIN ST.MARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. LORRAIN ST.MARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. LORRAIN ST.MARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. LORRAIN ST.MARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. LORRAIN ST.MARD
Products information B.B.C. LORRAIN ST.MARD

BTW identificatienummer (tax): BE09721771240
Ondernemingsnummer: 4364562988
Hoofdstad (capital): 532,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 587,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. LORRAIN ST.MARD
(Get full report from official database of BE for B.B.C. LORRAIN ST.MARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. LORRAIN ST.MARD
Addition kinds of activities for B.B.C. LORRAIN ST.MARD

5947. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
23990501. Hand haakwerk, behalve hoeden | Hand crocheted ware, except hats
32550400. Vuuroven en accessoires, klei | Firing oven and accessories, clay
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
51420103. Vruchten, bevroren | Fruits, frozen
72519900. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec

Werken bij B.B.C. LORRAIN ST.MARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. LORRAIN ST.MARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. LORRAIN ST.MARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. LORRAIN ST.MARD. Looking for open vacancies in other companies

  • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

  • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Huishoudhulp Wiekevorst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klant thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning, boodschappen doen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • Callcenter operator ( Student ) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Studentenjob

    Een geboren verkopen en geen angst om de telefoon te nemen? Dan is dit misschien de ideale bijverdienste voor jou! Tijdens deze job ga je actief op zoek naar nieuwe klanten voor verschillende producten. Hierbij is het natuurlijk belangrijk dat je geen angst hebt om mensen te contacteren via telefoon en dat je het in jou hebt om mensen te overtuigen. Als student word je ingeschakeld op zaterdag van 9u-17u met 1 uur pauze.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

  • Klantenadviseur (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Een van onze klant, een verzekeraar niet-leven voor particulieren. Hij stelt verzekeringsoplossingen voor bij Brand, Burgerlijke Aansprakelijkheid, Auto, Ongevallen Privéleven, BA familiale en juridische bescherming is op zoek maar een Klantenadviseur ( NL / FR) De Klantenadviseur draagt bij tot de ontwikkeling van de portefeuille van het kantoor door advies te verlenen en standaardproducten te verkopen. Hij of zij antwoordt op vragen van het publiek Hij of zij verzorgt de administratie van de bestaande portefeuille en werkt mee aan prospectieacties. De Klantenadviseur rapporteert aan de Kantoorverantwoordelijke. Activiteiten I. Commercieel - De klanten en prospects ontvangen en bedienen o De klanten hoffelijk ontvangen (in het kantoor en telefonisch) o De courante verrichtingen efficiënt afhandelen o De behoeften van de klant analyseren en passende offertes opstellen o In de dagelijkse praktijk producten en diensten verkopen conform het beleid voor risicoaanvaarding o Het verzoek indien nodig aan een bevoegde collega toevertrouwen De gesprekken voorbereiden en voeren o Het initiatief nemen voor afspraken als reactie op opportuniteiten o De gesprekken voorbereiden met behulp van de beschikbare commerciële tools o De klant een persoonlijk onthaal geven en zijn behoeften leren kennen o Producten en diensten voorstellen die overeenkomen met de behoeften en er de voordelen van uitleggen o Informatie verstrekken met een detailniveau dat aan de verwachtingen van de klant voldoet o Aan het einde van het gesprek de tevredenheid van de klant valideren Standaardproducten verkopen o De vooraf bepaalde doelstellingen respecteren, ook op het vlak van de productspreiding o De uitrusting van de klanten uitbreiden door middel van campagnes voor kruisverkoop en de upgrade van de portefeuille o De verkoop afronden zodra de klant het voorstel aanvaardt; indien niet, de nodige follow-up verzorgen (opnieuw contact zoeken, een afspraak maken...) - De follow-up van de relatie verzekeren o De follow-up en het verdere contact verzekeren na de verzending van offertes o Een goede dienst na verkoop verzekeren o De klant indien nodig naar Constatel doorverwijzen - Prospecteren -Deelnemen aan door de commerciële directie ontwikkelde acties (prospectiebestanden verwerken...) De eigen commerciële activiteit voorbereiden, organiseren en volgen o De eigen resultaten opvolgen en een wekelijks overzicht van de activiteiten opstellen o In het geval van een bestaande klant/prospectrelatie afspraken verkrijgen, plannen en kwalificeren II. Beheer -De administratie van de bestaande portefeuille verzorgen o Na de verkoop de administratieve follow-up van de dossiers verzorgen o De behandeling van de evenementen en andere beheersdaden verzekeren (mails...) De ter beschikking gestelde commerciële tools en met name de contactgegevens gebruiken en updaten

  • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: PEINEN KARINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van B.B.C. LORRAIN ST.MARD in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. LORRAIN ST.MARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. LORRAIN ST.MARD. Laat een reactie achter voor B.B.C. LORRAIN ST.MARD. B.B.C. LORRAIN ST.MARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. LORRAIN ST.MARD. Leave a respond for B.B.C. LORRAIN ST.MARD. B.B.C. LORRAIN ST.MARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. LORRAIN ST.MARD op de google maps. Adres en contacten B.B.C. LORRAIN ST.MARD
Location of B.B.C. LORRAIN ST.MARD on the google maps. Address and contacts of B.B.C. LORRAIN ST.MARD

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. LORRAIN ST.MARD B.B.C. LORRAIN ST.MARD: V.D.L. | MONDIAL KIT | GARAGE BAREE | Synaxis BVBA | Vanderheyden NV

Other related companies as B.B.C. LORRAIN ST.MARD: V.D.L. | MONDIAL KIT | GARAGE BAREE | Synaxis BVBA | Vanderheyden NV

B.B.C. LORRAIN ST.MARD is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. LORRAIN ST.MARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09721771240. Het bedrijf B.B.C. LORRAIN ST.MARD bevindt zich op het adres: QUARTIER CAMILLE NAISSE 13; 6769; MEIX-DEVANT-VIRTON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 532,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 587,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van B.B.C. LORRAIN ST.MARD is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. LORRAIN ST.MARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. LORRAIN ST.MARD, openstaande posities, locatie van B.B.C. LORRAIN ST.MARD op de kaart.

B.B.C. LORRAIN ST.MARD is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. LORRAIN ST.MARD, company assigned to the tax number BE09721771240. The company B.B.C. LORRAIN ST.MARD is located at the address: QUARTIER CAMILLE NAISSE 13; 6769; MEIX-DEVANT-VIRTON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 532,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 587,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of B.B.C. LORRAIN ST.MARD is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. LORRAIN ST.MARD is not available. You also can look at reviews of B.B.C. LORRAIN ST.MARD, open positions, location of B.B.C. LORRAIN ST.MARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. LORRAIN ST.MARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. LORRAIN ST.MARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. LORRAIN ST.MARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. LORRAIN ST.MARD, employees, financial statistics.