B.B.C. FONTAINE TECHNIC

Contactgegevens B.B.C. FONTAINE TECHNIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.C. FONTAINE TECHNIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.C. FONTAINE TECHNIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE SERVAIS 12; 6032; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71439407 (+32-71439407) 71439407 (+32-71439407)

Fax (fax): +32 (61) 337-99-81 +32 (61) 337-99-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.C. FONTAINE TECHNIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.C. FONTAINE TECHNIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.C. FONTAINE TECHNIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.C. FONTAINE TECHNIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.C. FONTAINE TECHNIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.C. FONTAINE TECHNIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.C. FONTAINE TECHNIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.C. FONTAINE TECHNIC
Products information B.B.C. FONTAINE TECHNIC

BTW identificatienummer (tax): BE06412963867
Ondernemingsnummer: 7323455810
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Clubs: Basket-Ball.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.C. FONTAINE TECHNIC
(Get full report from official database of BE for B.B.C. FONTAINE TECHNIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.C. FONTAINE TECHNIC
Addition kinds of activities for B.B.C. FONTAINE TECHNIC

233799. Damesschoenen en mantels, jassen en jassen | Women's and misses' suits and coats, nec
25149908. Roken stands: metaal | Smoking stands: metal
36740210. Alleen-lezen geheugen (rom) | Read-only memory (rom)
50640304. Luchtbevochtigers, draagbaar | Humidifiers, portable
86410402. Bedrijfspersoonsklub | Business persons club

Werken bij B.B.C. FONTAINE TECHNIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.C. FONTAINE TECHNIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.C. FONTAINE TECHNIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.C. FONTAINE TECHNIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Evergem Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student gezocht voor elke vrijdag (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Hasselt zijn wij op zoek naar studenten die op vrijdag kunnen werken. Je zal tewerkgesteld worden op de logistieke afdeling binnen de firma.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • Franchisenemer Bagel Corner (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bagel Corner, opgestart in Frankrijk in 2015 gaat richting 60 restaurants tegen eind 2018. Ook België zal eraan geloven: Brussel opende in mei, Luik en Luxemburg staan op til en we zoeken ook de eerste openingen in Vlaanderen dit jaar. Interesse in dit betaalbare fast food en op en top hippe concept? Schrijf je dan snel in. Reken hiervoor een eigen kapitaalinbreng van 60K. Extra tip: Het eerste centrum opent mogelijkheden om ook als opleidings- en animatiecentrum te functioneren voor Vlaamse en Nederlandse franchisenemers.

  • extra voor weekend (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ONS GEDACHT

    Type: Werfreserve

    wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van B.B.C. FONTAINE TECHNIC in sociale netwerken
Look for responds of B.B.C. FONTAINE TECHNIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.C. FONTAINE TECHNIC. Laat een reactie achter voor B.B.C. FONTAINE TECHNIC. B.B.C. FONTAINE TECHNIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.C. FONTAINE TECHNIC. Leave a respond for B.B.C. FONTAINE TECHNIC. B.B.C. FONTAINE TECHNIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.C. FONTAINE TECHNIC op de google maps. Adres en contacten B.B.C. FONTAINE TECHNIC
Location of B.B.C. FONTAINE TECHNIC on the google maps. Address and contacts of B.B.C. FONTAINE TECHNIC

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.C. FONTAINE TECHNIC B.B.C. FONTAINE TECHNIC: Fiduciaire G.A.F.C.O. SPRL | ALTRO | PATRICK PATTYN | DEMAR-MARINE | Dispaux M

Other related companies as B.B.C. FONTAINE TECHNIC: Fiduciaire G.A.F.C.O. SPRL | ALTRO | PATRICK PATTYN | DEMAR-MARINE | Dispaux M

B.B.C. FONTAINE TECHNIC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.C. FONTAINE TECHNIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06412963867. Het bedrijf B.B.C. FONTAINE TECHNIC bevindt zich op het adres: RUE EMILE SERVAIS 12; 6032; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Basket-Ball..
De hoofdactiviteit van B.B.C. FONTAINE TECHNIC is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.C. FONTAINE TECHNIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.C. FONTAINE TECHNIC, openstaande posities, locatie van B.B.C. FONTAINE TECHNIC op de kaart.

B.B.C. FONTAINE TECHNIC is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.C. FONTAINE TECHNIC, company assigned to the tax number BE06412963867. The company B.B.C. FONTAINE TECHNIC is located at the address: RUE EMILE SERVAIS 12; 6032; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Basket-Ball..
The main activity of B.B.C. FONTAINE TECHNIC is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.C. FONTAINE TECHNIC is not available. You also can look at reviews of B.B.C. FONTAINE TECHNIC, open positions, location of B.B.C. FONTAINE TECHNIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.C. FONTAINE TECHNIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.C. FONTAINE TECHNIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.C. FONTAINE TECHNIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.C. FONTAINE TECHNIC, employees, financial statistics.