AIKIDO CLUB BESACE

Contactgegevens AIKIDO CLUB BESACE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIKIDO CLUB BESACE: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIKIDO CLUB BESACE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DU CH?TEAU 52; 1083; GANSHOREN, België

Telefoon (phone): 24286666 (+32-24286666) 24286666 (+32-24286666)

Fax (fax): +32 (51) 104-90-39 +32 (51) 104-90-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIKIDO CLUB BESACE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIKIDO CLUB BESACE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIKIDO CLUB BESACE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIKIDO CLUB BESACE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIKIDO CLUB BESACE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIKIDO CLUB BESACE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIKIDO CLUB BESACE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIKIDO CLUB BESACE
Products information AIKIDO CLUB BESACE

BTW identificatienummer (tax): BE03277740478
Ondernemingsnummer: 3626831054
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: A?kido.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIKIDO CLUB BESACE
(Get full report from official database of BE for AIKIDO CLUB BESACE)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIKIDO CLUB BESACE
Addition kinds of activities for AIKIDO CLUB BESACE

1031. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
10999907. Tin ertswinning | Tin ore mining
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain
51450205. zoute krakelingen | Pretzels
73490203. Schoorsteenreiniging | Chimney cleaning
83220307. Tijdelijke hulpdienst | Temporary relief service
86110100. Vakverenigingen | Trade associations
92249904. Brandpreventiebureau, overheid | Fire prevention office, government

Werken bij AIKIDO CLUB BESACE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIKIDO CLUB BESACE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIKIDO CLUB BESACE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIKIDO CLUB BESACE. Looking for open vacancies in other companies

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • DRAAIER STUKWERK - WAASLAND (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gevestigd in het Waasland ( ideaal voor mensen die woonachtig zijn op één van deze postcodes: 9100 - 9000 - 9160 - 9200 - ... ) zijn wij op zoek naar CNC en conventionele talenten. Draai-afdeling - Voor deze afdeling is onze klant op zoek naar één CNC draaier en één conventioneel draaier ( groot werk ).

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • LADER/LOSSER LUCHTHAVEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een afhandelaar op de luchthaven zoeken wij verschillende medewerkers voor het laden en lossen van vliegtuigen. Dit zal gebeuren door het volgen van strikte veiligheidsprocedures. Als lader/losser zal je ook instaan voor de orde en netheid rondom de vliegtuigen. Als lader/losser zal je werken in een volcontinu systeem.

  • POETSHULP Noorderwijk - Oosterwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Interieurarchitect / klantbegeleider (zelfstandige basis) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: VAN CALSTER

    Type: Zelfstandige activiteit

    U zal instaan voor het onthaal van onze projectklanten in de showroom van Antwerpen. Hier zal u hen bijstaan in hun keuze van tegels en de dossiers verder administratief opvolgen.

Zoek naar antwoorden van AIKIDO CLUB BESACE in sociale netwerken
Look for responds of AIKIDO CLUB BESACE in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIKIDO CLUB BESACE. Laat een reactie achter voor AIKIDO CLUB BESACE. AIKIDO CLUB BESACE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIKIDO CLUB BESACE. Leave a respond for AIKIDO CLUB BESACE. AIKIDO CLUB BESACE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIKIDO CLUB BESACE op de google maps. Adres en contacten AIKIDO CLUB BESACE
Location of AIKIDO CLUB BESACE on the google maps. Address and contacts of AIKIDO CLUB BESACE

Andere gerelateerde bedrijven als come AIKIDO CLUB BESACE AIKIDO CLUB BESACE: Callens L | ANDRE CLAEYSSENS | Martine | Decaesstecker L | DE BOCK DIETER

Other related companies as AIKIDO CLUB BESACE: Callens L | ANDRE CLAEYSSENS | Martine | Decaesstecker L | DE BOCK DIETER

AIKIDO CLUB BESACE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIKIDO CLUB BESACE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03277740478. Het bedrijf AIKIDO CLUB BESACE bevindt zich op het adres: DR?VE DU CH?TEAU 52; 1083; GANSHOREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: A?kido..
De hoofdactiviteit van AIKIDO CLUB BESACE is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIKIDO CLUB BESACE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIKIDO CLUB BESACE, openstaande posities, locatie van AIKIDO CLUB BESACE op de kaart.

AIKIDO CLUB BESACE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIKIDO CLUB BESACE, company assigned to the tax number BE03277740478. The company AIKIDO CLUB BESACE is located at the address: DR?VE DU CH?TEAU 52; 1083; GANSHOREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: A?kido..
The main activity of AIKIDO CLUB BESACE is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AIKIDO CLUB BESACE is not available. You also can look at reviews of AIKIDO CLUB BESACE, open positions, location of AIKIDO CLUB BESACE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIKIDO CLUB BESACE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIKIDO CLUB BESACE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIKIDO CLUB BESACE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIKIDO CLUB BESACE, employees, financial statistics.