AIKI-O-KAMI

Contactgegevens AIKI-O-KAMI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIKI-O-KAMI: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIKI-O-KAMI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SERPENTSTRAAT 104; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 92244422 (+32-92244422) 92244422 (+32-92244422)

Fax (fax): +32 (3) 835-80-46 +32 (3) 835-80-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIKI-O-KAMI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIKI-O-KAMI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIKI-O-KAMI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIKI-O-KAMI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIKI-O-KAMI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIKI-O-KAMI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIKI-O-KAMI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIKI-O-KAMI
Products information AIKI-O-KAMI

BTW identificatienummer (tax): BE04880096435
Ondernemingsnummer: 2199157714
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Clubs: A?kido.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIKI-O-KAMI
(Get full report from official database of BE for AIKI-O-KAMI)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIKI-O-KAMI
Addition kinds of activities for AIKI-O-KAMI

801104. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts
33120109. Distillaten, van chemische herwinningscokeovens | Distillates, from chemical recovery coke ovens
36710209. Geiger mueller buizen | Geiger mueller tubes
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
51490308. Zout, eetbaar | Salt, edible
55719902. Fietsen, gemotoriseerd | Bicycles, motorized
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic

Werken bij AIKI-O-KAMI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIKI-O-KAMI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIKI-O-KAMI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIKI-O-KAMI. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker met commerciële skills (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een schrijnwerker die over commerciële skills beschikt. De bedoeling is om in eerste instantie op deeltijdse basis jouw capaciteiten in het atelier te tonen. Vervolgens kan je commercieel ingeschakeld worden. Hierbij is het de bedoeling om offertes te gaan opmaken bij klanten, telefonisch afspraken vastleggen, en dergelijke.

  • Tijdelijk Administratief Bediende (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - U beheert de inkomende mails en post - U verwerkt de audit rapporten - U stelt de interne communicaties op met betrekking tot de procedures en richtlijnen - U plant meetings in - U ondersteunt de het team bij het uitvoeren van algemene administratieve taken

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • Monteur Handpallettrucks M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het assembleren van handpallettrucks (100/150 per dag): montage van hendel pomp en frames. Voorbereiden van transport en/of afhalingen voor klanten. De toegeleverde componenten wegzetten en controleren. Uithalen van de componenten uit de rekken voor montage.

  • Productiemedewerkers 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar losse arbeiders voor de kwaliteitscontrole. Het bedrijf is gespecialiseerd in het uitvoeren van kwaliteitscontroles in de automotive, meer bepaald het controleren van brandstoftanks. Als productiearbeider/ kwaliteitscontroleur ben je verantwoordelijk voor de volledige controle op het einde van de productielijn.

  • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • Service Technieker (m/v) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES select

    Type: Vaste Job

    - Meewerken aan het opbouwen en fijn-afstellen van nieuwe installaties. - Analyseren en oplossen van storingen. - Uitvoeren van werken in het kader van predictief en preventief onderhoud. - Uitwerken en implementeren van technische verbeteringen. - Helpen bij de realisatie van grote technische projecten. - ...

  • Landmeter (Junior) (Regio Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LANDMETERSKANTOOR VAN EESTER

    Type: Vaste Job

    Landmeterskantoor Van Eester is op zoek naar een gedreven landmeter voor het opmeten van percelen, opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen. Ook het opmaken van stedenbouwkundige attesten en verkavelingsdossiers behoort tot uw takenpakket. Verder voert u ook asbuilt-opmetingen en uitzetwerk op werven uit met de nodige nauwkeurigheid. Wij bieden u een afwisselende job in een dynamisch team waarbij wij u de nodige begeleiding geven. www.landmetervaneester.be

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

Zoek naar antwoorden van AIKI-O-KAMI in sociale netwerken
Look for responds of AIKI-O-KAMI in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIKI-O-KAMI. Laat een reactie achter voor AIKI-O-KAMI. AIKI-O-KAMI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIKI-O-KAMI. Leave a respond for AIKI-O-KAMI. AIKI-O-KAMI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIKI-O-KAMI op de google maps. Adres en contacten AIKI-O-KAMI
Location of AIKI-O-KAMI on the google maps. Address and contacts of AIKI-O-KAMI

Andere gerelateerde bedrijven als come AIKI-O-KAMI AIKI-O-KAMI: AUTOROYAL | Q8 | FA. BONTE M. & J. | Langella G | BOULANGERIE JUDE

Other related companies as AIKI-O-KAMI: AUTOROYAL | Q8 | FA. BONTE M. & J. | Langella G | BOULANGERIE JUDE

AIKI-O-KAMI is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIKI-O-KAMI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04880096435. Het bedrijf AIKI-O-KAMI bevindt zich op het adres: SERPENTSTRAAT 104; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 245,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: A?kido..
De hoofdactiviteit van AIKI-O-KAMI is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIKI-O-KAMI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIKI-O-KAMI, openstaande posities, locatie van AIKI-O-KAMI op de kaart.

AIKI-O-KAMI is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIKI-O-KAMI, company assigned to the tax number BE04880096435. The company AIKI-O-KAMI is located at the address: SERPENTSTRAAT 104; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 245,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: A?kido..
The main activity of AIKI-O-KAMI is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AIKI-O-KAMI is not available. You also can look at reviews of AIKI-O-KAMI, open positions, location of AIKI-O-KAMI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIKI-O-KAMI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIKI-O-KAMI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIKI-O-KAMI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIKI-O-KAMI, employees, financial statistics.