A.M.C. GIJVERINKHOVE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • A.M.C. GIJVERINKHOVE
Private companiesTransportation by Air • A.M.C. GIJVERINKHOVE

Contactgegevens A.M.C. GIJVERINKHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.C. GIJVERINKHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.C. GIJVERINKHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEEGSCHEDE 1; 8691; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58299047 (+32-58299047) 58299047 (+32-58299047)

Fax (fax): +32 (60) 571-27-20 +32 (60) 571-27-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.C. GIJVERINKHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.C. GIJVERINKHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.C. GIJVERINKHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.C. GIJVERINKHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.C. GIJVERINKHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.C. GIJVERINKHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.C. GIJVERINKHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.C. GIJVERINKHOVE
Products information A.M.C. GIJVERINKHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE06069915771
Ondernemingsnummer: 7902160644
Hoofdstad (capital): 756,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Types de Clubs: Automobilisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.C. GIJVERINKHOVE
(Get full report from official database of BE for A.M.C. GIJVERINKHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.C. GIJVERINKHOVE
Addition kinds of activities for A.M.C. GIJVERINKHOVE

232501. Mannen en jongens jeans en dungarees | Men's and boys' jeans and dungarees
737302. System integratie diensten | Systems integration services
22730502. Tapijten, gevlochten en vastgemaakt | Rugs, braided and hooked
25179905. Televisie kasten, hout | Television cabinets, wood
34439909. Ladles, metalen plaat | Ladles, metal plate
35719900. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
48130202. Internet host services | Internet host services
50940301. Klokken | Clocks
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff
92220202. Openbaar verdedigerskantoor | Public defenders' office

Werken bij A.M.C. GIJVERINKHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.C. GIJVERINKHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.C. GIJVERINKHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.C. GIJVERINKHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C aan horecazaken (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat voeding levert aan horeca zaken, zoeken we een chauffeur C. Je hebt meerdere stops en staat ook zelf in voor het laden en lossen. Daarnaast heb je ook heel veel contact met de klanten.

  • Magazijnier / Orderpicker (M/V) VROEGE/LATE (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ASAP XL FEDERAL MOGUL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Federal Mogul, een internationale speler in de distributie van auto- en vrachtwagenonderdelen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde en betrouwbare magazijnarbeiders. Ben je fysiek in orde en ben je bereid om te werken in de hoogte? Lees dan snel verder! Het takenpakket kan bestaan uit: - Orders klaar maken, opgegeven door het  computersysteem, manueel of met een verticale orderpicktruck - De binnenkomende zendingen uitpakken en op de door het computersysteem aangegeven locatie in het magazijn plaatsen. - Elke doos een uniek nummer via scanning geven. - Eventueel fysisch overladen in een andere verpakking.

  • spuiter (carrosserie) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wilrijk zijn we op zoek naar een spuiter voor reachtrucks en transpalets. U zal worden opgeleid tot monteur van reach- en heftrucks. Vereiste: ervaring als spuiter en carrosserie

  • Stacker - en heftruckchauffeur (Regio Waasland) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant katoen natie, Kallo, zijn wij op zoek naar ervaren stackerchauffeurs. Je verplaatst de containers en zet deze op de juiste locatie, daarnaast help je ook mee in het magazijn om te laden en te lossen. Je hebt al ervaring, bent gemotiveerd + ontwikkeling bij een grote speler in de haven!

  • Meestergast ovenafdeling vaste nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stuurt en coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht - en captatie. Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. Je hebt een voorbeeldfunctie , draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Landen (met dienstencheques) (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Michelbeke 15 u per week (MICHELBEKE)

    Regio: MICHELBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 15 uren per week voor een gastgezin wonende te Michelbeke .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk, er wordt ook gekookt en u doet boodschappen op regelmatige basis.U werkt op maandag woensdag en vrijdag en dit van 8-13 u.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Zaterdaghulp verdeler auto-onderdelen Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: BREZAN AUTOPARTS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar iemand om ons team te Deurne op zaterdag te versterken! Je bent het commerciële aanspreekpunt voor de klanten en prospecten. Je helpt de garagisten om zo de verkoopcijfers en het serviceniveau van Brezan te verhogen. Samen met het team zorg je voor een uitstekende service in de winkel en aan de telefoon. Door je enthousiasme en positieve drive bouw je mee aan een goede werksfeer in het filiaal dat het uithangbord van Brezan in jouw regio is. Binnendienstmedewerker met verkooptalent.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Carrefour Aalter 24 uur (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van A.M.C. GIJVERINKHOVE in sociale netwerken
Look for responds of A.M.C. GIJVERINKHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.C. GIJVERINKHOVE. Laat een reactie achter voor A.M.C. GIJVERINKHOVE. A.M.C. GIJVERINKHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.C. GIJVERINKHOVE. Leave a respond for A.M.C. GIJVERINKHOVE. A.M.C. GIJVERINKHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.C. GIJVERINKHOVE op de google maps. Adres en contacten A.M.C. GIJVERINKHOVE
Location of A.M.C. GIJVERINKHOVE on the google maps. Address and contacts of A.M.C. GIJVERINKHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.C. GIJVERINKHOVE A.M.C. GIJVERINKHOVE: Le Diamant Diamanthandel en Nijverheid NV | Enclume (Garage de) | BUREAU DEJASSE-RENKIN | KANTOOR VANDENHEUVEL | Marteaux BVBA

Other related companies as A.M.C. GIJVERINKHOVE: Le Diamant Diamanthandel en Nijverheid NV | Enclume (Garage de) | BUREAU DEJASSE-RENKIN | KANTOOR VANDENHEUVEL | Marteaux BVBA

A.M.C. GIJVERINKHOVE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.C. GIJVERINKHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06069915771. Het bedrijf A.M.C. GIJVERINKHOVE bevindt zich op het adres: WEEGSCHEDE 1; 8691; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 756,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobilisme..
De hoofdactiviteit van A.M.C. GIJVERINKHOVE is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.C. GIJVERINKHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.C. GIJVERINKHOVE, openstaande posities, locatie van A.M.C. GIJVERINKHOVE op de kaart.

A.M.C. GIJVERINKHOVE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M.C. GIJVERINKHOVE, company assigned to the tax number BE06069915771. The company A.M.C. GIJVERINKHOVE is located at the address: WEEGSCHEDE 1; 8691; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 756,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobilisme..
The main activity of A.M.C. GIJVERINKHOVE is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.C. GIJVERINKHOVE is not available. You also can look at reviews of A.M.C. GIJVERINKHOVE, open positions, location of A.M.C. GIJVERINKHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.C. GIJVERINKHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.C. GIJVERINKHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.C. GIJVERINKHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.C. GIJVERINKHOVE, employees, financial statistics.