A.M.C. EENDRACHT TORHOUT

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • A.M.C. EENDRACHT TORHOUT
Private companiesMotor Freight Transportation • A.M.C. EENDRACHT TORHOUT

Contactgegevens A.M.C. EENDRACHT TORHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.C. EENDRACHT TORHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.C. EENDRACHT TORHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EIKENSTRAAT 2; 8820; TORHOUT, België

Telefoon (phone): 50211090 (+32-50211090) 50211090 (+32-50211090)

Fax (fax): +32 (58) 902-18-65 +32 (58) 902-18-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.C. EENDRACHT TORHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.C. EENDRACHT TORHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.C. EENDRACHT TORHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.C. EENDRACHT TORHOUT
Products information A.M.C. EENDRACHT TORHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE03795196533
Ondernemingsnummer: 1046142578
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 894,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Types de Clubs: Automobilisme.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.C. EENDRACHT TORHOUT
(Get full report from official database of BE for A.M.C. EENDRACHT TORHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.C. EENDRACHT TORHOUT
Addition kinds of activities for A.M.C. EENDRACHT TORHOUT

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
3466. Kroon en sluitingen | Crowns and closures
23539902. Harvest hoeden, stro | Harvest hats, straw
50479901. Industriële veiligheidsinrichtingen: noodhulp kits en maskers | Industrial safety devices: first aid kits and masks
57190109. Blikwaren | Tinware
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities

Werken bij A.M.C. EENDRACHT TORHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.C. EENDRACHT TORHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportmedewerker / Coach ! (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Met je bestelwagen zal je paketten en waardevolle documenten bezorgen en afhalen binnen een werkgebied in verschillende regio's in België. Werkzaamheden starten en eindigen op het depot en de werktijden verschillen tussen dag- en middagroutes. Je staat in voor tijdig en correct afleveren en ophalen van paketten en waarde documenten op aangegeven adressen. Het laden en lossen van de bestelauto op het depotadres regio Mechelen behoort eveneens tot je takenpakket. Dit is geen koerierfuctie om pakketten af te leveren. Vooral services en dat beetje extra naar klanten toe. Daarnaast neem je de administratieve taken op, zoals: ondertekening van documenten, scanopdrachten uitvoeren, identiteit controleren, ... Na verloop van tijd ben jij de coach die nieuwe chauffeurs zal opleiden en examens zal afnemen. Verder zul je ingezet worden bij het testen van nieuwe services. Kortom, jij wordt het visitekaartje van ons bedrijf!

  • Huishoudhulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: t-interim Hoogstraten

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met eengroot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling.   Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele,persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulpmet huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk:   Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen     Bedrijfsprofiel:

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Stevoort (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent verkoop (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Sergio Herman zoekt horeca medewerkers! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker ben je van onmisbare waarde voor ons concept. Jij verzorgt de culinaire beleving van de gast tot in de details, en functioneert in alle functies op de locatie; van voorbereidingen in de keuken, gasten helpen aan de kassa, frites bereiden in onze ambachtelijke bakovens, tot gerechten opmaken volgens Sergio 's receptuur. Dit alles doe je met een lach van oor tot oor, spontane en toffe collega's, en grenzeloze aandacht voor kwaliteit en service.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • CNC frezer voor stukwerk (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ALPHATECH machinebouw

    Type: Vaste Job

    Als vaste technieker van Alpha-tech sta je in voor het CNC freeswerk van machine onderdelen: Je hebt enkele jaren ervaring als CNC frezer. Je bent een gemotiveerd en gedreven persoon met oog voor detail. Je kan frees stukken zelfstandig afwerken. Je kan op basis van een technische tekening de programmatie van de machine uitvoeren en het stuk opzetten. Hou je van variatie in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij bieden enkel stukwerk en geen seriewerk! Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem contact op!

  • JUNIOR DISPATCHER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Werk jij probleemoplossend en ben jij communicatief sterk? Heb jij een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal? Dan ben jij dé JUNIOR DISPATCHER die wij zoeken!   Je staat in voor onderstaand takenpakket : Planning transportorders waarbij je nauw in contact staat met de klanten; Continue en proactieve opvolging van de leveringstijden, wachttijden en productieplanningen, Je rapporteert aan de transportverantwoordelijke en bespreekt eventuele problemen in de zoektocht naar oplossingen; Je gaat bewust om met de kosten; Je ondersteunt in de facturatie van uitgevoerde transporten;   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote logistieke speler. Momenteel zijn wij voor hen op zoek naar een JUNIOR DISPATCHER.

  • STUDIEBEGELEIDERS (regio KNOKKE-BLANKENBERGE-ZEEBRUGGE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KBZ2018.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

Zoek naar antwoorden van A.M.C. EENDRACHT TORHOUT in sociale netwerken
Look for responds of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. Laat een reactie achter voor A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. A.M.C. EENDRACHT TORHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. Leave a respond for A.M.C. EENDRACHT TORHOUT. A.M.C. EENDRACHT TORHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.C. EENDRACHT TORHOUT op de google maps. Adres en contacten A.M.C. EENDRACHT TORHOUT
Location of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT on the google maps. Address and contacts of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.C. EENDRACHT TORHOUT A.M.C. EENDRACHT TORHOUT: FUNةRAILLES TEJEAN | Atletiek-Club-Kortenberg-Overijse | Netics Information Services BVBA | Centre Médical Messidor | TECHNO THERMIC

Other related companies as A.M.C. EENDRACHT TORHOUT: FUNةRAILLES TEJEAN | Atletiek-Club-Kortenberg-Overijse | Netics Information Services BVBA | Centre Médical Messidor | TECHNO THERMIC

A.M.C. EENDRACHT TORHOUT is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03795196533. Het bedrijf A.M.C. EENDRACHT TORHOUT bevindt zich op het adres: EIKENSTRAAT 2; 8820; TORHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 894,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Automobilisme..
De hoofdactiviteit van A.M.C. EENDRACHT TORHOUT is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.C. EENDRACHT TORHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, openstaande posities, locatie van A.M.C. EENDRACHT TORHOUT op de kaart.

A.M.C. EENDRACHT TORHOUT is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, company assigned to the tax number BE03795196533. The company A.M.C. EENDRACHT TORHOUT is located at the address: EIKENSTRAAT 2; 8820; TORHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 894,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Automobilisme..
The main activity of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT is not available. You also can look at reviews of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, open positions, location of A.M.C. EENDRACHT TORHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.C. EENDRACHT TORHOUT, employees, financial statistics.