DE KRINGWINKEL VZW

Contactgegevens DE KRINGWINKEL VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KRINGWINKEL VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KRINGWINKEL VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kroonstraat 166; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 685 56 40; 03 217 25 10 (+32-03 685 56 40; 03 217 25 10) 03 685 56 40; 03 217 25 10 (+32-03 685 56 40; 03 217 25 10)

Fax (fax): 03 270 34 01; 03 235 60 18 (+32-03 270 34 01; 03 235 60 18) 03 270 34 01; 03 235 60 18 (+32-03 270 34 01; 03 235 60 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KRINGWINKEL VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KRINGWINKEL VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KRINGWINKEL VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KRINGWINKEL VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KRINGWINKEL VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KRINGWINKEL VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KRINGWINKEL VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KRINGWINKEL VZW
Products information DE KRINGWINKEL VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05293457031
Ondernemingsnummer: 8722015380
Hoofdstad (capital): 351,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 264,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Curiosity shops & clearers of furniture; Furniture - Used; Electric appliances - Second-hand; Social service organizations

Product categorie (product category): Clothing Second-hand - Purchase and sale

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KRINGWINKEL VZW
(Get full report from official database of BE for DE KRINGWINKEL VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KRINGWINKEL VZW
Addition kinds of activities for DE KRINGWINKEL VZW

154299. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
01759902. Abrikozenboomgaard | Apricot orchard
32750202. Isolerende gips, gips | Insulating plaster, gypsum
36990101. Versnelde golfgeleiderstructuren | Accelerating waveguide structures
39520114. Poeders, goud of brons: kunstenaars ' | Powders, gold or bronze: artists'
65310201. Begraafplaats management service | Cemetery management service
89990700. Aardwetenschappen | Earth science services

Werken bij DE KRINGWINKEL VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KRINGWINKEL VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KRINGWINKEL VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KRINGWINKEL VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Kalmthout zijn we opzoek naar een grondwerker voor de rioleringen. Je zult voornamelijk worden ingezet in de regio Noorderkempen. Aanbod: Na een geslaagde proefperiode via Randstad heb je kans op een vast contract Doorgroeimogelijkheden Aantrekkelijk salaris met alle voordelen van de bouw

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Sint-Amandsberg! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOCHRISTI (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Flexijob / Student bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Studentenjob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB, JOBSTUDENT IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als jobstudent en flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Enthousiaste Recruitment Consultant met passie voor rekrutering en selectie te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bij ons krijg je de kans om als consultant een A tot Z rol op te nemen en dit in combinatie met de juiste begeleiding en coaching. Je zoekt namelijk mee naar de perfecte match tussen klant en kandidaat alsook klant en Ergon. Meer specifiek betekent dit het volgende: Je verzorgt de opmaak en publicatie van job omschrijvingen op diverse kanalen. Van zodra er inkomende sollicaties zijn, selecteer je de juiste kandidaten volgens de verwachtingen van de klant; Daarnaast sta je in voor de gerichte, actieve zoektocht naar kandidaten aan de hand van diverse kanalen zoals de verschillende jobsites en LinkedIn. Als search expert draag jij bij aan de kwaliteit van onze kandidaten in lijn van de verwachtingen van jouw klanten; Eens geschikte kandidaten gescreend, die beantwoorden aan de behoeftes van jouw klant, nodig je hen uit voor een diepte interview. Tijdens dit gesprek hanteer je de verschillende interviewtechnieken; Als account manager van jouw klanten ben jij verantwoordelijk voor de voorstelling van de kandidaat met oog op de vooropgestelde vacature; Bijkomend ben je verantwoordelijk voor de opvolging van A tot Z van uw klanten- en kandidatendossiers: contact met kandidaten en klanten waar de stand van zaken wordt meegedeeld, feedback omtrent de selectie procedure, inplannen van gesprekken, enz.; Als Ergon consultant ontwikkel je gaandeweg een nauw contact met je bestaande klanten waarin je steeds streeft naar kwaliteit en excellentie; Om verdere groei van het kantoor te verzekeren, draag je actief bij tot de commerciële en operationele ontwikkeling van onze activiteiten via prospectie en klantenbezoeken. Je bezoekt regelmatig de bestaande klanten en ontmoet nieuwe prospecten in persoon waar je Ergon als kwalitatieve dienstverlener toelicht; Tot slot heb je oog voor nieuwe business opportuniteiten en deel je deze met het team; Je rapporteert rechtstreeks aan de team verantwoordelijke van het kantoor.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

Zoek naar antwoorden van DE KRINGWINKEL VZW in sociale netwerken
Look for responds of DE KRINGWINKEL VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KRINGWINKEL VZW. Laat een reactie achter voor DE KRINGWINKEL VZW. DE KRINGWINKEL VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KRINGWINKEL VZW. Leave a respond for DE KRINGWINKEL VZW. DE KRINGWINKEL VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KRINGWINKEL VZW op de google maps. Adres en contacten DE KRINGWINKEL VZW
Location of DE KRINGWINKEL VZW on the google maps. Address and contacts of DE KRINGWINKEL VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KRINGWINKEL VZW DE KRINGWINKEL VZW: CORNE | CHINATRANS | GILBERT WEYNE | De Smet Herman | H?PITAL AMBROISE PARE

Other related companies as DE KRINGWINKEL VZW: CORNE | CHINATRANS | GILBERT WEYNE | De Smet Herman | H?PITAL AMBROISE PARE

DE KRINGWINKEL VZW is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KRINGWINKEL VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05293457031. Het bedrijf DE KRINGWINKEL VZW bevindt zich op het adres: Kroonstraat 166; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 351,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 264,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing Second-hand - Purchase and sale. Lijst met producten zijn Curiosity shops & clearers of furniture; Furniture - Used; Electric appliances - Second-hand; Social service organizations.
De hoofdactiviteit van DE KRINGWINKEL VZW is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KRINGWINKEL VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KRINGWINKEL VZW, openstaande posities, locatie van DE KRINGWINKEL VZW op de kaart.

DE KRINGWINKEL VZW is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KRINGWINKEL VZW, company assigned to the tax number BE05293457031. The company DE KRINGWINKEL VZW is located at the address: Kroonstraat 166; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 351,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 264,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing Second-hand - Purchase and sale. List of products are Curiosity shops & clearers of furniture; Furniture - Used; Electric appliances - Second-hand; Social service organizations.
The main activity of DE KRINGWINKEL VZW is Eating and Drinking Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KRINGWINKEL VZW is not available. You also can look at reviews of DE KRINGWINKEL VZW, open positions, location of DE KRINGWINKEL VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KRINGWINKEL VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KRINGWINKEL VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KRINGWINKEL VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KRINGWINKEL VZW, employees, financial statistics.