BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS

Contactgegevens BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHERPSTRAAT 15; 1540; HERNE, België

Telefoon (phone): 23962742 (+32-23962742) 23962742 (+32-23962742)

Fax (fax): +32 (10) 689-37-53 +32 (10) 689-37-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS
Products information BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS

BTW identificatienummer (tax): BE01524597167
Ondernemingsnummer: 8457794189
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Begrafeniswezen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS
(Get full report from official database of BE for BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS
Addition kinds of activities for BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS

504402. Kopieerapparatuur | Copying equipment
833100. Job training en aanverwante diensten | Job training and related services
24110208. Rails, hek: rond of split | Rails, fence: round or split
28160303. Lamp zwart | Lamp black
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
50529900. Steenkool- en andere mineralen en ertsen, niet inbegrepen | Coal and other minerals and ores, nec

Werken bij BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT MARTENS LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Martens Latem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder op kantoor ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • strijken voor dienstencheques (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PRIMA PRESSING

    Type: Dienstenchequebaan

    STRIJKEN VAN KLEDINGSTUKKEN -

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Key Account Promotor (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: Talentus Antwerpen Office

    Type: Vaste Job

    Wat zijn jouw belangrijkste taken? In jouw rol als Key Account promoter bezoek je key account verkooppunten. Hierbij bouw je een vertrouwensrelatie op met de beheerders van de verkooppunten. Je garandeert commerciële ondersteuning naar je klanten toe en beantwoordt al hun vragen. Je vertaalt de technische informatie naar een duidelijke begrijpbare taal op maat van de klant. Verder voorzie je jouw klanten ten allen tijde van de nodige marketingdocumentatie (affiches, catalogi, technische fiches,... en eventuele leuke merchandise gadgets) en zorg je zelf voor een strategische plaatsing in de winkels. Je bent een belangrijke speler voor de benchmarking. Door je sterke band met jouw klanten, vergaar je informatie over hoe de markt beweegt en hoe de concurrentie zich positioneert. De informatie speel je door naar collega's en leidinggevenden om zo het merk verder te verbeteren en te versterken. Daarnaast vertegenwoordig je het bedrijf op evenementen. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een echte referentie op vlak van producten en diensten in de verwarmingsindustrie voor installateurs en groothandelaars. De groep is gespecialiseerd in thermisch comfort - verwarming, sanitair warm water, klimatisatie en ventilatie - en legt zich helemaal toe op het leveren van kwalitatieve en betrouwbare producten. Al 40 jaar lang zetten de medewerkers van onze klant zich elke dag in om innoverende technologieën op punt te stellen, producten te ontwikkelen die bekend staan om hun hoge kwaliteit en een uitgebreide dienstverlening op te zetten die beschikbaar is voor iedereen en alle soorten van woningen. Met andere woorden om comfort met een uitstekende prijs/kwaliteit te waarborgen.

  • Zelfstandige fietstechniekers (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: BIZ BIKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken iemand die beschikt over een goede dosis gedrevenheid en zelfstandigheid om ons team bij Bizbike te vervoegen. Je job bestaat er uit de elektrische fietsen van de klanten terug volledig in orde te brengen en zo de tevredenheid opnieuw te garanderen. Je staat in voor herstellingen van onze fietsen bij de klanten en gaat daarvoor de weg op.

  • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Brasserie 21

    Type: Flexijob

    Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS in sociale netwerken
Look for responds of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. Laat een reactie achter voor BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. Leave a respond for BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS. BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS op de google maps. Adres en contacten BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS
Location of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS on the google maps. Address and contacts of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS

Andere gerelateerde bedrijven als come BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS: SPORTCENTRUM HEVERLEE | GUITAR - PARADISE | Lux Isabelle | Aardappelcentrale NV | SIEMENS

Other related companies as BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS: SPORTCENTRUM HEVERLEE | GUITAR - PARADISE | Lux Isabelle | Aardappelcentrale NV | SIEMENS

BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01524597167. Het bedrijf BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS bevindt zich op het adres: SCHERPSTRAAT 15; 1540; HERNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Begrafeniswezen. Producten gemaakt in BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, openstaande posities, locatie van BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS op de kaart.

BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, company assigned to the tax number BE01524597167. The company BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS is located at the address: SCHERPSTRAAT 15; 1540; HERNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Begrafeniswezen. Products created in BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS were not found.
The main activity of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS is not available. You also can look at reviews of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, open positions, location of BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BEGRAF. LUYPAERT-SNOEKS, employees, financial statistics.