KILOTEX BVBA

Contactgegevens KILOTEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KILOTEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

KILOTEX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hundelgemsesteenweg 164 9050 Ledeberg, België

Telefoon (phone): 32.92 30 71 18 32.92 30 71 18

Fax (fax): 32.92 31 35 15 32.92 31 35 15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KILOTEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KILOTEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KILOTEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KILOTEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KILOTEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KILOTEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KILOTEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KILOTEX BVBA
Products information KILOTEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05890014648
Ondernemingsnummer: 2880584716
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 390,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Clothing industry supplies

Product categorie (product category): Clothing accessories; Textiles and Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KILOTEX BVBA
(Get full report from official database of BE for KILOTEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor KILOTEX BVBA
Addition kinds of activities for KILOTEX BVBA

27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
33510100. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials
50870000. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment

Werken bij KILOTEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KILOTEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KILOTEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KILOTEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Technieker vaste nacht M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker vaste nacht sta je in voor het onderhoud, herstellingen en oplossen van storingen aan de machines. Dit zowel Mechanisch als Elektrisch.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Postbode Tienen (m/v) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • Enthousiaste huishoudhulp regio Deerlijk (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: VAN OSTA SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen en/of strijken bij particuliere klanten thuis in de omgeving Nevele.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Mechanisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van 3D modellen, alsook het omzetten van ontwerpen en tekeningen naar de nodige gedetailleerde uitvoeringstekeningen. Je maakt 2D productietekeningen op en maakt bibliotheekstukken aan. Je helpt mee met het uitdenken van deelmechanismen en valideert de technische ontwerpen. ...

  • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: THE POWERSHOP

    Type: Vaste Job

    . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

  • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

Zoek naar antwoorden van KILOTEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of KILOTEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor KILOTEX BVBA. Laat een reactie achter voor KILOTEX BVBA. KILOTEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KILOTEX BVBA. Leave a respond for KILOTEX BVBA. KILOTEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KILOTEX BVBA op de google maps. Adres en contacten KILOTEX BVBA
Location of KILOTEX BVBA on the google maps. Address and contacts of KILOTEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come KILOTEX BVBA KILOTEX BVBA: JOHNNY QUAREM | COIFFURE ANNIE | Mertens NV | Euro Carrelages dell'Aera SA | ARTROPODA bvba

Other related companies as KILOTEX BVBA: JOHNNY QUAREM | COIFFURE ANNIE | Mertens NV | Euro Carrelages dell'Aera SA | ARTROPODA bvba

KILOTEX BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KILOTEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05890014648. Het bedrijf KILOTEX BVBA bevindt zich op het adres: Hundelgemsesteenweg 164 9050 Ledeberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 390,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Clothing accessories; Textiles and Clothing. Lijst met producten zijn Clothing industry supplies.
De hoofdactiviteit van KILOTEX BVBA is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KILOTEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KILOTEX BVBA, openstaande posities, locatie van KILOTEX BVBA op de kaart.

KILOTEX BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is KILOTEX BVBA, company assigned to the tax number BE05890014648. The company KILOTEX BVBA is located at the address: Hundelgemsesteenweg 164 9050 Ledeberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 390,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Clothing accessories; Textiles and Clothing. List of products are Clothing industry supplies.
The main activity of KILOTEX BVBA is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KILOTEX BVBA is not available. You also can look at reviews of KILOTEX BVBA, open positions, location of KILOTEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KILOTEX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KILOTEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KILOTEX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KILOTEX BVBA, employees, financial statistics.