VDL STOPPAGE BVBA

Contactgegevens VDL STOPPAGE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VDL STOPPAGE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VDL STOPPAGE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsplein 2; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 31 67 (+32-09 348 31 67) 09 348 31 67 (+32-09 348 31 67)

Fax (fax): +32 (9) 432-96-47 +32 (9) 432-96-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VDL STOPPAGE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VDL STOPPAGE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VDL STOPPAGE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VDL STOPPAGE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VDL STOPPAGE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VDL STOPPAGE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VDL STOPPAGE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VDL STOPPAGE BVBA
Products information VDL STOPPAGE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08893127441
Ondernemingsnummer: 1460601806
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in VDL STOPPAGE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Repair and alteration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VDL STOPPAGE BVBA
(Get full report from official database of BE for VDL STOPPAGE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VDL STOPPAGE BVBA
Addition kinds of activities for VDL STOPPAGE BVBA

596201. Voeding automaten | Food vending machines
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
25419902. Sokkels en statuary, hout | Pedestals and statuary, wood
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
52110506. Zand en grind | Sand and gravel
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground

Werken bij VDL STOPPAGE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VDL STOPPAGE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VDL STOPPAGE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VDL STOPPAGE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Aankoop Assistent (m/v) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Ontex Buggenhout zijn we op zoek naar een aankoop assistent (m/v). Op basis van opgestelde parameters en targets, zorgt de aankoop assistent voor een continue beschikbaarheid van verpakkingen binnen zijn/haar verantwoordelijkheidsdomein. De assistent onderhoudt een perfecte relatie met zijn leveranciers en andere departementen voor een vlotte bevoorrading van het productieproces. Tevens staat deze persoon de product manager bij in het tijdig opstellen en doorsturen van allerlei gevraagde informatie naar sales toe bij nieuwe projectaanvragen. Werkzaamheden: Tijdig plaatsen van bestellingen voor stickers en labels , en bijsturen van die bestellingen in functie van de productieplanning. Dagelijks opvolgen van orderbevestigingen, zowel van verpakkingen, grondstoffen als van de afgewerkte producten die we niet zelf produceren maar aankopen. Dagelijkse call off’s van karton, en hiervan de orderconfirmatie die via EDI verloopt controleren. Controle en vrijgave van facturen van stickers en labels Opmaken van technische datasheets en pallettisatie schema’s voor nieuwe projecten en het onderhouden ervan.

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Vrachtwagenmechanieker (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Desteldonk zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker - met doorgroeimogelijkheden om ploegverantwoordelijke te worden. • Onderhoudsoperaties of sneldienst interventies aan een voertuig uitvoeren • Motoren, versnellingsbakken , koppelingen, ophangingen, starters, ... vervangen of herstellen • Het voertuig testen en afstellen • Werkzaamheden aan zware bedrijfs- en vrachtwagens uitvoeren • Storingen opsporen en technische oplossingen bepalen voor het herstellen van het voertuig en de uitrustingen

  • VERKOPER VERFAFDELING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een verkoper voor verfafdeling in een zeer mooie doe-het-zelf zaak. Je werkt voltijds volgens een vast rooster, je werkt telkens op zaterdag en kan hierdoor rekenen op een vrije dag in de week.

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Gepassioneerd IT Support medewerker (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekende speler binnen de veiligheid van technische toestellen, zijn wij op zoek naar een helpdeskmedewerker met een hart voor IT voor hun zetel in Berchem. Een greep uit het takenpakket: - Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers op vlak van IT. - Je draagt de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de systemen. - Je lost basis netwerkproblemen op. - Je verzorgt de informaticaondersteuning van begin tot einde, zowel hard- als software. - Je communiceert vooral per telefoon en per mail met collega's. - Je stelt nieuwe werkposten, gebruikers en de bijhorende software in. - Je registreert oplossingen voor de meest voorkomende IT-problemen. - Je werkt mee aan de optimalisering van de infrastructuur en dienstverlening op vlak van IT.

  • Teamleader goederenverzameling (m/v) Gullegem (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Distributiecentrum LCL (Leie)

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw team van 10-60 arbeiders sta je dagelijks borg voor de vlotte doorstroming van de retours en de bestellingen. Je waakt over de correcte controle en sortering van de uitgestuurde paletten en de toepassing van voorschriften met betrekking tot palethoogte en veilige stapeling. Je zorgt voor een punctuele opvolging van de artikelen- en documentenstroom waarbij het stockrapport steeds foutloos bijgehouden wordt. Je assisteert onze Chef Goederenverzameling in al zijn verantwoordelijkheden en bent het aanspreekpunt van alle arbeiders tijdens zijn afwezigheid. Naast de dagelijkse werkplanning en opvolging van jouw medewerkers draag je zorg voor de aanwerving, interne opleiding en begeleiding van nieuwe teamleden. Bovendien slaag je erin door motivatie en sociaal leiderschap jouw het team tot optimale resultaten en kwaliteit te brengen. Daarnaast detecteer je verbeteringspotentieel bij de werkprocessen van jouw team. Zo slaag je erin dat jouw team alle bestellingen correct, snel en efficiënt klaar maakt voor de expeditie. Je bent tewerkgesteld in Gullegem en rapporteert rechtstreeks aan de Chef Goederenverzameling

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • HOTELBARMAN (flexijob)) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: FLANDERS HOTEL

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bedienen van de gasten en klaarmaken van de dranken in onze lounge (cocktail) bar. Tot je taken behoren tevens ook het aanvullen en volledig onderhoud van je bar. Als je een ruime ervaring hebt in klasse zaken, goede kennis van cocktails en andere dranken, sociaal en heel klantvriendelijk bent, graag de handen uit de mouwen steekt, stressbestendig en flexibel bent en met een glimlach door het leven gaat, dan ben jij waarschijnlijk onze geschikte barmedewerker

Zoek naar antwoorden van VDL STOPPAGE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VDL STOPPAGE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VDL STOPPAGE BVBA. Laat een reactie achter voor VDL STOPPAGE BVBA. VDL STOPPAGE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VDL STOPPAGE BVBA. Leave a respond for VDL STOPPAGE BVBA. VDL STOPPAGE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VDL STOPPAGE BVBA op de google maps. Adres en contacten VDL STOPPAGE BVBA
Location of VDL STOPPAGE BVBA on the google maps. Address and contacts of VDL STOPPAGE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VDL STOPPAGE BVBA VDL STOPPAGE BVBA: STYL' VALERIE | ARCHIVES DE L'ETAT | COURS INDUSTR. & COMMERC. | LINE ETIENNE | SCHOENEN NEO

Other related companies as VDL STOPPAGE BVBA: STYL' VALERIE | ARCHIVES DE L'ETAT | COURS INDUSTR. & COMMERC. | LINE ETIENNE | SCHOENEN NEO

VDL STOPPAGE BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VDL STOPPAGE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08893127441. Het bedrijf VDL STOPPAGE BVBA bevindt zich op het adres: Stationsplein 2; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 591,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Repair and alteration. Producten gemaakt in VDL STOPPAGE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VDL STOPPAGE BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VDL STOPPAGE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VDL STOPPAGE BVBA, openstaande posities, locatie van VDL STOPPAGE BVBA op de kaart.

VDL STOPPAGE BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VDL STOPPAGE BVBA, company assigned to the tax number BE08893127441. The company VDL STOPPAGE BVBA is located at the address: Stationsplein 2; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 591,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Repair and alteration. Products created in VDL STOPPAGE BVBA were not found.
The main activity of VDL STOPPAGE BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VDL STOPPAGE BVBA is not available. You also can look at reviews of VDL STOPPAGE BVBA, open positions, location of VDL STOPPAGE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VDL STOPPAGE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VDL STOPPAGE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VDL STOPPAGE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VDL STOPPAGE BVBA, employees, financial statistics.