Tiretje ('t)

Contactgegevens Tiretje ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tiretje ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Tiretje ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Belseledorp 88; 9111; Sint-Niklaas (Belsele), België

Telefoon (phone): 03 722 05 00 (+32-03 722 05 00) 03 722 05 00 (+32-03 722 05 00)

Fax (fax): +32 (2) 436-80-65 +32 (2) 436-80-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tiretje ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tiretje ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tiretje ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tiretje ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tiretje ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tiretje ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tiretje ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tiretje ('t)
Products information Tiretje ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE01507843017
Ondernemingsnummer: 6835937500
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Tiretje ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Repair and alteration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tiretje ('t)
(Get full report from official database of BE for Tiretje ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Tiretje ('t)
Addition kinds of activities for Tiretje ('t)

332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
32690402. Rokersartikelen, aardewerk | Smokers' articles, pottery
35890204. Vaatwasmachines, commercieel | Dishwashing machines, commercial
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
42139902. Vervoer van bouwmaterialen | Building materials transport
50440301. Dicteermachines | Dictating machines
61119902. Export / import bank | Export/import bank
86999907. Food co-operative | Food co-operative
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij Tiretje ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tiretje ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tiretje ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tiretje ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Operator met technische kennis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO P&G

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Procter & Gamble gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een operator met technische kennis. Feeling voor techniek is dus essentieel. Voor een starter of schoolverlater is dit dé job om een eerste ervaring op te doen bij een internationaal gerenomeerd bedrijf. Als ervaren operator kan je jezelf verder ontplooien en al je ervaring benutten. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van een productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures. Aanvoeren van materialen zodat je de continuïteit kan garanderen. Regelmatige controles uitvoeren, zodat de machine optimaal draait. Uitvoeren van kwaliteitcontroles, zodat je een goed product kan afleveren aan de klanten. Oplossen van problemen aan de machines, dit op een snelle, correcte en efficiënte wijze. Daarnaast zal je ook preventief onderhoud uitvoeren, hiertoe behoren op dagelijkse basis de werkplek, machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Bijhouden van logboek, waarin je alles netjes bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Deelname aan teammeetings om resultaten te bespreken en ook samen te zoeken naar verbeteringen.

  • HUISHOUDHULP REGIO ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk. www.group-f.be

  • Huishoudelijke hulp regio Boom (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Boom

    Type: Dienstenchequebaan

    Indien je een duizendpoot bent in het huishouden en voldoening haalt om dit bij andere ook te kunnen doen. Zie je werk en neem je initatief? Ben je indien nodig ook bereid om te koken of te strijken? Dan dien je bij ons te zijn.

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Technisch beheerder ( Regio Schoten ) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de Antwerpse regio. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Tiretje ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Tiretje ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tiretje ('t). Laat een reactie achter voor Tiretje ('t). Tiretje ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tiretje ('t). Leave a respond for Tiretje ('t). Tiretje ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tiretje ('t) op de google maps. Adres en contacten Tiretje ('t)
Location of Tiretje ('t) on the google maps. Address and contacts of Tiretje ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Tiretje ('t) Tiretje ('t): Brion Décors SPRL | Age Heureux VZW | SPORTING CLUB DE TERTRE | ZENON DARQUENNE | Brabantse Takeldienst

Other related companies as Tiretje ('t): Brion Décors SPRL | Age Heureux VZW | SPORTING CLUB DE TERTRE | ZENON DARQUENNE | Brabantse Takeldienst

Tiretje ('t) is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tiretje ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01507843017. Het bedrijf Tiretje ('t) bevindt zich op het adres: Belseledorp 88; 9111; Sint-Niklaas (Belsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clothing - Repair and alteration. Producten gemaakt in Tiretje ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tiretje ('t) is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tiretje ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tiretje ('t), openstaande posities, locatie van Tiretje ('t) op de kaart.

Tiretje ('t) is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tiretje ('t), company assigned to the tax number BE01507843017. The company Tiretje ('t) is located at the address: Belseledorp 88; 9111; Sint-Niklaas (Belsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clothing - Repair and alteration. Products created in Tiretje ('t) were not found.
The main activity of Tiretje ('t) is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tiretje ('t) is not available. You also can look at reviews of Tiretje ('t), open positions, location of Tiretje ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tiretje ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tiretje ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tiretje ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tiretje ('t), employees, financial statistics.