Histoire d'Elle

Contactgegevens Histoire d'Elle: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Histoire d'Elle: address, phone, fax, email, website, opening hours

Histoire d'Elle

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Vanderkindere 546; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 345 71 72 (+32-02 345 71 72) 02 345 71 72 (+32-02 345 71 72)

Fax (fax): +32 (87) 168-53-52 +32 (87) 168-53-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Histoire d'Elle: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Histoire d'Elle"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Histoire d'Elle"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Histoire d'Elle, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Histoire d'Elle. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Histoire d'Elle, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Histoire d'Elle. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Histoire d'Elle
Products information Histoire d'Elle

BTW identificatienummer (tax): BE02469421386
Ondernemingsnummer: 1510040283
Hoofdstad (capital): 562,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 259,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Histoire d'Elle zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Histoire d'Elle
(Get full report from official database of BE for Histoire d'Elle)

Aanvulling soorten activiteiten voor Histoire d'Elle
Addition kinds of activities for Histoire d'Elle

732300. Kredietrapporteringsdiensten | Credit reporting services
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
23819901. Verven handschoenen, geweven of gebreid: voor de handel | Dyeing gloves, woven or knit: for the trade
30699921. Type, rubber | Type, rubber
37310105. Hydrofoil schepen | Hydrofoil vessels
55219904. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: used
57369906. Wind instrumenten | Wind instruments

Werken bij Histoire d'Elle: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Histoire d'Elle: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Histoire d'Elle. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Histoire d'Elle. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • CAM Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzamelt de nodige grondstoffen en materialen per werkopdracht in overleg met de verantwoordelijke. Je leest de opdracht in vanuit het CAD programma en converteert het naar het CAM programma van de robot of freesmachine. Je zet de polyethyleen of MDF blok klaar en controleert het bereik van de robotarm. Je freest maatartikelen volgens de werkprocedures, werkt ze volledig af, biedt ze ter controle aan en geeft ze door aan de werkplaats. Je controleert en onderhoudt gereedschap en materialen. Je onderhoudt dagelijks de eigen werkplaats, selecteert het afval en brengt het naar de daarvoor bestemde container.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Galmaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar Studenten (m/v) die interesse hebben in een administratief studentenjob. Dit voor een mooie firma in volle expansie in de regio van Oostende. Om de piekperiode op te vangen, staan zij steeds open voor enthousiaste studenten die enkele weken beschikbaar zijn de maanden augustus en/of september of tijdens het schooljaar. Jouw takenpakket als Student: je staat in voor de eerstelijnstelefonie; je boekt reservaties in; je behandelt de klachten; je assisteert bij het opstellen van kredietnota's; je bent backup voor de planning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Projectleider (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever, een gekend bouwbedrijf in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een Projectleider. Jouw takenpakket: Je volgt, samen met de hoofdprojectleider, de bouwwerken van A tot Z op. Je geeft leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen. Je bent verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf. Je stelt de werfplanning op en houdt toezicht op de naleving er van. Je maakt contracten op met onderaannemers. Je staat in voor het opmaken en nakijken van vorderingsstaten en facturen van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met het bestuur, de architect, studiebureaus, nevenaannemers en veiligheidscoördinator. Je houdt toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf.

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Proces technieker liquid ice production (Halle) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT Stapelplaats Dassenveld

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnicus werk je in de distributiecentra van Colruyt Group. Je staat er in voor het onderhoud en de herstelling van onze installaties voor de productie van vloeibaar ijs. Een boeiende job voor een technicus die van aanpakken weet en graag bijleert. In onze distributiecentra in Halle stockeren en verzenden we gekoelde producten. Jij zorgt er als technicus voor dat onze zelf ontworpen installaties voor liquid ice production (LIP) werken zoals het hoort. Vloeibaar ijs of liquid ice is een gedeeltelijk (tot 40%) bevroren mengsel van water en een vriespunt-verlagend additief zoals alcohol, zout of ethanol. We gebruiken dit ijs voor het vullen van onze koelkarren, de innovatieve liquid ice containers, waarmee we de verse producten dan gekoeld naar de winkels brengen. Dagelijks produceren we 30.000 à 40.000 kg ijs, dat we vervolgens tijdelijk opslaan in tanks en uiteindelijk injecteren in gemiddeld 2500 koelkarren per dag. In de toekomst zullen we deze techniek ook toepassen voor onze diepvriesproducten, waardoor het aantal karren met ongeveer 35% zal toenemen en de ijsproductie zelfs zal verdubbelen. Je gaat aan de slag in een ploeg van technici die ervoor zorgen dat de installaties voor de opslag en verzending van gekoelde producten goed werken. Jij bent specifiek verantwoordelijk voor deze LIP- installaties. Je krijgt een interne opleiding en kan met vragen altijd terecht bij je collega’s. Je werkt in een tweeploegenstelsel: de ene week van 6 tot 14 uur, de andere week van 14 tot 22 uur. Je werkt in (de omgeving van) Halle. Wil je meer weten over liquid ice production? Bekijk dan ons filmpje op https://www.youtube.com/watch?v=L0sV_jpAK_8

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

Zoek naar antwoorden van Histoire d'Elle in sociale netwerken
Look for responds of Histoire d'Elle in social networks

Lees alle opmerkingen voor Histoire d'Elle. Laat een reactie achter voor Histoire d'Elle. Histoire d'Elle bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Histoire d'Elle. Leave a respond for Histoire d'Elle. Histoire d'Elle on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Histoire d'Elle op de google maps. Adres en contacten Histoire d'Elle
Location of Histoire d'Elle on the google maps. Address and contacts of Histoire d'Elle

Andere gerelateerde bedrijven als come Histoire d'Elle Histoire d'Elle: SILO SERVICE | CHARLES GIJSBRECHTS | CAR & TRUCK PROTECTION BVBA | PHILIPPE NAMECHE | Jennes Bloemisterij

Other related companies as Histoire d'Elle: SILO SERVICE | CHARLES GIJSBRECHTS | CAR & TRUCK PROTECTION BVBA | PHILIPPE NAMECHE | Jennes Bloemisterij

Histoire d'Elle is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Histoire d'Elle, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02469421386. Het bedrijf Histoire d'Elle bevindt zich op het adres: Rue Vanderkindere 546; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 562,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 259,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in Histoire d'Elle zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Histoire d'Elle is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Histoire d'Elle is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Histoire d'Elle, openstaande posities, locatie van Histoire d'Elle op de kaart.

Histoire d'Elle is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Histoire d'Elle, company assigned to the tax number BE02469421386. The company Histoire d'Elle is located at the address: Rue Vanderkindere 546; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 562,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 259,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Clothing - Ladies. Products created in Histoire d'Elle were not found.
The main activity of Histoire d'Elle is United States Postal Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Histoire d'Elle is not available. You also can look at reviews of Histoire d'Elle, open positions, location of Histoire d'Elle on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Histoire d'Elle, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Histoire d'Elle, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Histoire d'Elle, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Histoire d'Elle, employees, financial statistics.