Faro

Contactgegevens Faro: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Faro: address, phone, fax, email, website, opening hours

Faro

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jakobsstraat 21; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 61 67 76 (+32-050 61 67 76) 050 61 67 76 (+32-050 61 67 76)

Fax (fax): +32 (53) 629-77-41 +32 (53) 629-77-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Faro: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Faro"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Faro"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Faro, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Faro. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Faro, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Faro. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Faro
Products information Faro

BTW identificatienummer (tax): BE01603424072
Ondernemingsnummer: 6645874023
Hoofdstad (capital): 173,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Faro zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Faro
(Get full report from official database of BE for Faro)

Aanvulling soorten activiteiten voor Faro
Addition kinds of activities for Faro

344201. Venster- en deurkaders | Window and door frames
14110204. Graniet, afmeting-steengroeven | Granite, dimension-quarrying
34339904. Zonneverwarmers en verzamelaars | Solar heaters and collectors
38240108. Positieve verplaatsingsmeters | Positive displacement meters
51310103. Circulaire breien stoffen | Circular knit fabrics
73740102. Computer grafische dienst | Computer graphics service

Werken bij Faro: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Faro: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Faro. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Faro. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • MONTEUR CV / SANITAIR (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur cv en sanitair sta je in voor de volgende taken: Je plaatst alle elementen die nodig zijn voor het aanleggen van verwarming (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie vloerverwarming enz....) Je plaatst de badkamers zijnde de kranen baden lavabo's toiletten enz... Je plaatst de leidingen en het sanitaire gedeelte van de keuken. Verder doe je zowel de voorbereiding van de werf als de opkuis van de werf. Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas stookolie steenkool hout zonne-energie ..) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • STUDENT Barman (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Junior Account manager - Digital sales (AWANS)

    Regio: AWANS

    Bedrijf: MCB BELGIQUE

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: Samen met de andere leden van het digital salesteam boost jij onze E-commerce. Je bent verantwoordelijk voor een klantenportefeuille die je punctueel verzorgt. Je bouwt klantrelaties op door een proactieve benadering en commerciële ingesteldheid. Dankzij het gebruik van onze CRM tool voel jij je klanten perfect aan. Met behulp van onze productspecialisten bezorg jij de klant een technische oplossing waar nodig. Je hebt een geoliede samenwerking met onze sales managers on the road. Je denkt digitaal en brengt deze gedachte over naar je klanten.

  • Bankwerker-bestuurder rollend materieel NMBS voor Tractiewerkplaats Schaarbeek (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: NMBS

    Type: Vaste Job

    Je rangeert het materieel (motorstellen, rijtuigen, …) in de sporenbundels van de werkplaats en voert, indien nodig, onderhoudswerkzaamheden uit op het rollend materieel. Je rangeert het materieel, eventueel met behulp van een rail-route en in samenwerking met de koerdienst. Je verricht de koppelings- en ontkoppelingsoperaties van het materieel en bereidt die voor. Je verricht ook diverse andere taken, o.a. kleine onderhoudswerken. Je geeft verbetermogelijkheden of anomalieën van tijdens je shift door naar je leidinggevende.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • KINDERBEGELEIDER (WERFRESERVE BERLAAR-KESSEL) (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Werfreserve

    Vzw Klavertje 4 is een organisatie die 2 kinderdagverblijven beheert : DE KLEINE LOTUS in BERLAAR en 'T VLINDERTJE in KESSEL. Beide kinderdagverblijven zijn vergund door Kind en Gezin. vzw Klavertje 4 ressorteert onder Scholengroep Fluxus. Voor beide kinderdagverblijven wordt een werfreserve opgesteld voor nieuwe voltijdse en deeltijdse kinderbegeleiders. Als medewerker van een klein team zal je instaan voor de begeleiding en verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar oud. Samen met je collega's kijk je naar wat kinderen boeit, naar wat kinderen nodig hebben en speel je hierop in.

Zoek naar antwoorden van Faro in sociale netwerken
Look for responds of Faro in social networks

Lees alle opmerkingen voor Faro. Laat een reactie achter voor Faro. Faro bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Faro. Leave a respond for Faro. Faro on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Faro op de google maps. Adres en contacten Faro
Location of Faro on the google maps. Address and contacts of Faro

Andere gerelateerde bedrijven als come Faro Faro: FLEURS TORDEURS | COMPLEXE SPORTIVE | ROMETA NV | Keyeux André | Vloeberghs F

Other related companies as Faro: FLEURS TORDEURS | COMPLEXE SPORTIVE | ROMETA NV | Keyeux André | Vloeberghs F

Faro is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Faro, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01603424072. Het bedrijf Faro bevindt zich op het adres: Sint-Jakobsstraat 21; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 173,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 256,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in Faro zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Faro is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Faro is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Faro, openstaande posities, locatie van Faro op de kaart.

Faro is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Faro, company assigned to the tax number BE01603424072. The company Faro is located at the address: Sint-Jakobsstraat 21; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 173,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 256,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in Faro were not found.
The main activity of Faro is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Faro is not available. You also can look at reviews of Faro, open positions, location of Faro on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Faro, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Faro, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Faro, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Faro, employees, financial statistics.