Fair Lady

Contactgegevens Fair Lady: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fair Lady: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fair Lady

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gasthuisstraat 62; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 69 13 (+32-014 41 69 13) 014 41 69 13 (+32-014 41 69 13)

Fax (fax): +32 (84) 621-61-43 +32 (84) 621-61-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fair Lady: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fair Lady"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fair Lady"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fair Lady, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fair Lady. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fair Lady, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fair Lady. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fair Lady
Products information Fair Lady

BTW identificatienummer (tax): BE01928344726
Ondernemingsnummer: 2689422607
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 554,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Fair Lady zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fair Lady
(Get full report from official database of BE for Fair Lady)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fair Lady
Addition kinds of activities for Fair Lady

396500. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
21419902. Tabakstammen | Tobacco stemming
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
37280209. Pompen, propellerveren | Pumps, propeller feathering
87110101. Verontreinigingstechniek | Pollution control engineering

Werken bij Fair Lady: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fair Lady: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fair Lady. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fair Lady. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • HUISHOUDHULP VOOR ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Zwijnaarde.

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent beenhouwerij M/V (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Sint-Huibrechts Lille zijn wij op zoek naar een jobstudenten die meehelpen in de beenhouwerij. Als winkelmedewerker ga je: helpen met chipolata's maken hamburgers maken klanten verderhelpen en bedienen

  • Developer / Junior Software Engineer .NET (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Test-Aankoop / Test-Achats

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een dynamisch team van .NET software engineers volgens een agile methodologie. Je analyseert, implementeert en onderhoudt de service oriented back-end en web applicaties. Het team ontwikkelt generieke systemen om de consument te ondersteunen in de keuze van producten en diensten in diverse categorieën, rekening houdend met gepersonaliseerde informatie. Deze systemen worden beschikbaar gesteld in meerdere landen via meerdere kanalen (responsive websites, mobile apps, notifications via email, sms,...). Takenpakket : Ontwikkeling van nieuwe services en frameworks voor diverse portaalsites en interne toepassingen. Onderhoud en verbetering van de reeds ontwikkelde toepassingen. Technische analyse en ontwikkeling in C# met behulp van .NET framework en Microsoft technologieën. Ontwerpen en reviseren van technische documentatie.

  • Productieleider Machinebouw (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een bijzonder dynamische bedrijvengroep. Ze zijn actief in het ontwikkelen en assembleren van complexe kapitaalsintensieve machines bestemd voor de wereldwijde export. Voor hun vestiging, gelegen in het midden van West-Vlaanderen, waar 150 medewerkers aan het werk zijn kijken we momenteel uit voor een productieleider machinebouw. Je wordt verantwoordelijk voor het volledige assemblageproces binnen 1 van de 5 afdelingen. Je hebt niet enkel oog voor efficiëntie, maar ook voor kwaliteit en veiligheid. Daartoe stuur je een 2 tal teamleiders aan en werk je heel close samen met planning, R&D, kwaliteitsdienst en onderhoudsafdeling. Je stuurt een 20-tal monteurs aan in dagploeg. Zelf rapporteer je rechtreeks aan de plantmanager.

  • Chauffeur rijbewijs C (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DE BLOCK VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Je rijdt met een vrachtwagen (Rijbewijs C) voor het transporteren van onze verhuurmachines. Dit zijn verschillende soorten grondverzet, verdichtings en transportmachins zoals minigravers, hoogwerkers, walsen, verreikers etc. Verplaatsingen vinden voor het overgrote deel plaats binnen de landsgrenzen.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Fair Lady in sociale netwerken
Look for responds of Fair Lady in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fair Lady. Laat een reactie achter voor Fair Lady. Fair Lady bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fair Lady. Leave a respond for Fair Lady. Fair Lady on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fair Lady op de google maps. Adres en contacten Fair Lady
Location of Fair Lady on the google maps. Address and contacts of Fair Lady

Andere gerelateerde bedrijven als come Fair Lady Fair Lady: BIEBUYCK DRANKENSERVICE | Speed (Snack) | DETRAIT ERIC | ROOMAN ERIC | JOSSE SCHREURS

Other related companies as Fair Lady: BIEBUYCK DRANKENSERVICE | Speed (Snack) | DETRAIT ERIC | ROOMAN ERIC | JOSSE SCHREURS

Fair Lady is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fair Lady, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01928344726. Het bedrijf Fair Lady bevindt zich op het adres: Gasthuisstraat 62; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 554,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Producten gemaakt in Fair Lady zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fair Lady is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fair Lady is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fair Lady, openstaande posities, locatie van Fair Lady op de kaart.

Fair Lady is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fair Lady, company assigned to the tax number BE01928344726. The company Fair Lady is located at the address: Gasthuisstraat 62; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 554,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clothing - Ladies. Products created in Fair Lady were not found.
The main activity of Fair Lady is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Fair Lady is not available. You also can look at reviews of Fair Lady, open positions, location of Fair Lady on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fair Lady, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fair Lady, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fair Lady, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fair Lady, employees, financial statistics.