Emma & Laurie

Contactgegevens Emma & Laurie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Emma & Laurie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Emma & Laurie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Station 19; 6220; Fleurus, België

Telefoon (phone): 071 81 77 83 (+32-071 81 77 83) 071 81 77 83 (+32-071 81 77 83)

Fax (fax): +32 (60) 452-63-20 +32 (60) 452-63-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Emma & Laurie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Emma & Laurie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Emma & Laurie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Emma & Laurie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Emma & Laurie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Emma & Laurie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Emma & Laurie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Emma & Laurie
Products information Emma & Laurie

BTW identificatienummer (tax): BE08295196533
Ondernemingsnummer: 5546142578
Hoofdstad (capital): 268,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 494,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Clothing - Children

Product categorie (product category): Clothing - Ladies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Emma & Laurie
(Get full report from official database of BE for Emma & Laurie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Emma & Laurie
Addition kinds of activities for Emma & Laurie

22810206. Nytril garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Nytril yarn, spun: made from purchased staple
32810205. Vazen, gesneden steen | Vases, cut stone
36130103. Schakelaars, elektrische voeding behalve snap, drukknop, enz. | Switches, electric power except snap, push button, etc.
38290219. Weergave apparatuur | Weather tracking equipment
39520115. Maten, goud en brons: kunstenaars ' | Sizes, gold and bronze: artists'
42149902. Huishoudelijke goederen verhuizing en opslag, lokaal | Household goods moving and storage, local
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive
87489900. Bedrijfsadvies, nec, nec | Business consulting, nec, nec

Werken bij Emma & Laurie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Emma & Laurie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Emma & Laurie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Emma & Laurie. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider wanden en daken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons, die gespecialiseerd is in het maken van tuinhuizen en poolhouses, zijn wij op zoek naar iemand die kan worden ingeschakeld voor het produceren van wanden en daken.

  • Afwerker drukwerk - dagdienst - opstart 25/10/2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent donderdag 25/10/2018 beschikbaar om te werken als afwerker van bedrukte materialen. Dit zijn onder andere postkaarten, flyers, affiches,...Tevens controleer je ook de kwaliteit van deze producten pak je ze in.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Procesoperator veevoeding 2-ploegen M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een proces-operator die in 2- ploegen te Izegem aan de slag wil? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant actief in veevoeders zijn we op zoek naar een technisch onderlegde proces - operator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productie. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen. Je schrikt er niet voor terug om eens met de heftruck ter rijden, wat te vegen en vooral veel bij te leren.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Huishoudhulp (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Jobstudent verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: BECKERS

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor: het onthaal van onze klanten, hun wensen vaststellen en het advisren van onze producten. Dit eveneens met een glimlach het klaarzetten en verwerken van bestellingen het correct gebruik van de kassa de aanvul en het presenteren van onze producten de orde en algemene netheid van de winkel

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • logopedist(e) op zelfstandige basis (logopedie) (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: LOGOFIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    logopedist(e) op zelfstandige basis met werkzekerheid

Zoek naar antwoorden van Emma & Laurie in sociale netwerken
Look for responds of Emma & Laurie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Emma & Laurie. Laat een reactie achter voor Emma & Laurie. Emma & Laurie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Emma & Laurie. Leave a respond for Emma & Laurie. Emma & Laurie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Emma & Laurie op de google maps. Adres en contacten Emma & Laurie
Location of Emma & Laurie on the google maps. Address and contacts of Emma & Laurie

Andere gerelateerde bedrijven als come Emma & Laurie Emma & Laurie: SOCIALIST. MUTUALITEIT | Tommy's BVBA | Baudouin C | TIMMERMANS | FE. JADICE

Other related companies as Emma & Laurie: SOCIALIST. MUTUALITEIT | Tommy's BVBA | Baudouin C | TIMMERMANS | FE. JADICE

Emma & Laurie is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Emma & Laurie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08295196533. Het bedrijf Emma & Laurie bevindt zich op het adres: Rue de la Station 19; 6220; Fleurus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 268,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 494,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clothing - Ladies. Lijst met producten zijn Clothing - Children.
De hoofdactiviteit van Emma & Laurie is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Emma & Laurie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Emma & Laurie, openstaande posities, locatie van Emma & Laurie op de kaart.

Emma & Laurie is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Emma & Laurie, company assigned to the tax number BE08295196533. The company Emma & Laurie is located at the address: Rue de la Station 19; 6220; Fleurus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 268,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 494,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clothing - Ladies. List of products are Clothing - Children.
The main activity of Emma & Laurie is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Emma & Laurie is not available. You also can look at reviews of Emma & Laurie, open positions, location of Emma & Laurie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Emma & Laurie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Emma & Laurie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Emma & Laurie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Emma & Laurie, employees, financial statistics.