V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF
Private companiesUnited States Postal Service • V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF

Contactgegevens V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bautersemstraat 8; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 45 95 95 (+32-015 45 95 95) 015 45 95 95 (+32-015 45 95 95)

Fax (fax): 015 45 95 90 (+32-015 45 95 90) 015 45 95 90 (+32-015 45 95 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF
Products information V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF

BTW identificatienummer (tax): BE09044189453
Ondernemingsnummer: 5608489990
Hoofdstad (capital): 280,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 582,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Wines & spirits - Retail

Product categorie (product category): Beer and ale - Dealers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF
(Get full report from official database of BE for V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF
Addition kinds of activities for V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF

821100. Elementaire en middelbare scholen | Elementary and secondary schools
22520102. Slippersokken | Slipper socks
37130000. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
38260600. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
51620101. Kunststofharsen | Plastics resins
59990203. Opstellen van apparatuur en benodigdheden | Drafting equipment and supplies

Werken bij V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie medewerker 2 ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gepassioneerd door voeding? Ben je op zoek naar een job als productie medewerker? Dan ben je bij Adecco Turnhout aan het juiste adres. Adecco is op zoek naar enthousiaste productiemedewerkers voor een toonaangevend voedingsbedrijf in Turnhout. Als productiemedewerker start je als all round medewerker om zo alle verschillende aspecten van de job te leren kennen. Je zal opgeleid worden aan de machines waardoor je takenpakket steeds ruimer wordt en dus je job ook veel afwisseling kent. In het begin zal je dus manueel inpakwerk en bandwerk verrichten, maar na verloop van tijd krijg je de machines (volautomatisch) aangeleerd.

  • Tijdelijk technisch administratief bediende (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor de administratieve opvolging, magazijnbeheer en ondersteuning van technische dienst. Je takenpakket bestaat uit: het magazijn van de technische dienst beheren artikels aan in het software pakket maken technische goederen aankopen offertes aan vragen en opvolgen bestellingen plaatsen en levertijden opvolgen het softwarepakket up to date houden

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Lader/losser nacht voor magazijn in Wilrijk vanaf 22/10 (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser voer je fysieke taken uit en dit met kleine maar zeker ook met grote pakketten zoals koelkasten en wasmachines. Je bereidt de zendingen voor waar je collega's mee de baan op gaan richting klant. Je werkt in principe van maandag t/m zaterdag van 04u tot 07u (3u/shift). Als je slechts enkele keren per week kan werken, dan is dit ook mogelijk. Wil je dus bijvoorbeeld wat bijverdienen naast je huidige job dan is deze vacature extra interessant voor jou! Interesse? Mail ons je cv! [email protected]

  • Job als elektrotechnieker 2-ploegen te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektrotechnieken sta je in voor: Het lokaliseren en opheffen van elektrische storingen door het uitvoeren van inspecties m.b.t.. het preventief onderhoud. Bij pannes onderhoudsinterventies uitvoeren op een adequate manier zodat het rendement van de betreffende machine zo weinig mogelijk in het gedrang komt. Monteren demonteren repareren reviseren aanpassen wijzigen vervangen van machineonderdelen in de werkplaats en op locatie m.b.v. schema's tekeningen handleidingen voorschriften en eigen opmetingen. Afstellen uitlijnen en opmeten van machines en machineonderdelen a.d.h.v. voorschriften van de fabrikant. Branden slijpen boren lassen en solderen ven en aan machineonderdelen en constructies volgens bepaalde veiligheidsvoorschriften. Storingen oplossen zowel mechanisch pneumatisch hydraulisch als elektrisch.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Ruddervoorde/Waardamme (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Student schoonmaak woensdag 5 september (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Ben je student; Op zoek naar een bijverdienste op regelamtige basis; Werk je graag met de handen; Contacteer ons dan snel! Voor een klant, acief in onderhoud en events, zijn we regelmatig op zoek naar studenten. Je bent beschikbaar de hele dag voor kleine schoonmaak; - poetsen van traphallen, liften en kantoren

  • Energiecoördinator Eoly (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WE POWER

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group zet al jaren in op het verduurzamen van haar activiteiten en besteedt daarom veel aandacht aan de vergroening van haar energieverbruik. Naast de productie van hernieuwbare energie, is energie-efficiëntie prioritair. Als energie-coördinator stroomlijn je de initiatieven rond energie-efficiëntie binnen Colruyt Group. Je zorgt mee voor de opmaak en het beheer van een energiereductieplan en informeert over het globaal energieverbruik van de groep. Je eerste focus ligt op het bewustzijn van energie en energie-efficiëntie bij de collega’s binnen Colruyt Group. In je job als energie-coördinator werk je samen met verschillende afdelingen en mensen over de hele firma waaronder technisch experts en leidinggevenden. Je bekijkt samen met hen de mogelijkheden om het energieverbruik actief te verlagen en enthousiasmeert hen om hierop in te zetten. Je maakt deel uit van Eoly, een jong energiebedrijf binnen Colruyt Group met een ambitieus groeipad. Ons team staat in voor de productie van duurzame energie en is energieleverancier voor de verschillende partners binnen Colruyt Group en externe bedrijven. Slim omgaan met energie is hierbij ons uitgangspunt.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Klinisch Bioloog (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Algemeen Medisch Laboratorium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Algemeen Medisch Laboratorium is een vooruitstrevend laboratorium dat klinisch biologische, moleculair biologische en anatomo-pathologische analyses uitvoert op zowel humane als diergeneeskundige stalen. Het Algemeen Medisch Laboratorium is wetenschappelijk toonaangevend en een referentielaboratorium in België. Met behulp van een brede waaier aan analysemethoden en met de meest geavanceerde apparatuur streven we naar het rapporteren van kwaliteitsvolle en betrouwbare laboratoriumresultaten. Naast de klinische dienstverlening is het laboratorium erkend voor het uitvoeren van arbeidsgeneeskundige en gerechtelijke analyses. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een dynamisch Klinisch Bioloog. U zorgt voor een uitstekende kwaliteit en efficiëntie van de analyses. Samen met het team van klinisch biologen bent u betrokken bij de dagelijkse leiding van het laboratorium op een innoverende manier. U bent medisch eindverantwoordelijke voor een deel van de laboratoriumresultaten. Regelmatige bijscholing zorgt ervoor dat u geïnformeerd blijft over nieuwe ontwikkelingen in alle disciplines van de klinische biologie. U maakt deel uit van het wachtsysteem over alle domeinen van de klinische biologie. U werkt vlot samen met alle medewerker van het laboratorium.

Zoek naar antwoorden van V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF in sociale netwerken
Look for responds of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. Laat een reactie achter voor V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. Leave a respond for V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF. V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF op de google maps. Adres en contacten V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF
Location of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF on the google maps. Address and contacts of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF

Andere gerelateerde bedrijven als come V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF: FA. DARE-LEUNEN | VDAB | MOMMAERTS NV | Diamant Vert (Le) | A. SANTY

Other related companies as V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF: FA. DARE-LEUNEN | VDAB | MOMMAERTS NV | Diamant Vert (Le) | A. SANTY

V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09044189453. Het bedrijf V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF bevindt zich op het adres: Bautersemstraat 8; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 280,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 582,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Beer and ale - Dealers. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Retail.
De hoofdactiviteit van V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, openstaande posities, locatie van V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF op de kaart.

V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, company assigned to the tax number BE09044189453. The company V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF is located at the address: Bautersemstraat 8; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 280,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 582,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Beer and ale - Dealers. List of products are Wines & spirits - Retail.
The main activity of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF is United States Postal Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF is not available. You also can look at reviews of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, open positions, location of V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.O.F. HORECA SERVICES MECHELEN VOF, employees, financial statistics.