THUDIMMO

Contactgegevens THUDIMMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THUDIMMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

THUDIMMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CIT? DES D?ROD?S 24; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71592367 (+32-71592367) 71592367 (+32-71592367)

Fax (fax): +32 (81) 413-39-19 +32 (81) 413-39-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THUDIMMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THUDIMMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THUDIMMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THUDIMMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THUDIMMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THUDIMMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THUDIMMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THUDIMMO
Products information THUDIMMO

BTW identificatienummer (tax): BE09743469238
Ondernemingsnummer: 6907623291
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Experts.. Services: Location, Vente.

Product categorie (product category): Agences immobili猫res. Evaluation and estimation de biens immobiliers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THUDIMMO
(Get full report from official database of BE for THUDIMMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor THUDIMMO
Addition kinds of activities for THUDIMMO

275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
28990206. Stearinezuur | Stearic acid
34239919. Masons handgereedschap | Masons' hand tools
34449901. Steenkoolschalen, geprefabriceerde plaatmetalen | Coal chutes, prefabricated sheet metal
34690101. Flesopeners, gestempeld metaal | Bottle openers, stamped metal
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
37329902. Boten, glasvezel: bouw en reparatie | Boats, fiberglass: building and repairing
51430102. Melkcentrales | Milk cooling stations
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij THUDIMMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THUDIMMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THUDIMMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THUDIMMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing thuisverpleging - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een kleinschalige thuisverplegingsorganisatie te Brugge en nabij gelegen omgeving. Je staat in voor het bieden van een kwaliteitsvolle zorg, die gebaseerd is op respect en vertrouwen. Je zal voornamelijk werken in ochtenddiensten op 4/5de basis. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Onderhoudstechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je lost technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel en efficiënt op . Zowel in de werkplaats als op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • sprankelende huishoudhulp (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

  • Recruiter ( als bijverdienste, bijberoep of hoofdberoep ) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze firma zijn we opzoek naar een zelfstandig recruiter. Je gaat opzoek naar de geschikte kandidaten via jobkanalen, netwerken, bedrijven ... Je plaats vacatures Je maakt telefonische afspraken Je neemt gesprekken af. Dit kan op locatie maar je kan ook verkiezen om te werken van thuis uit. Bij opstart ga je de kandidaten begeleiden

  • Zelfstandig podoloog - Campus Rumst en Bornem (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AZ Rivierenland (AZ Heilige Familie Rumst en Sint-Jozefkliniek Bornem & Willebroek) is op zoek naar een enthousiaste zelfstandige podoloog. Je staat in voor de podologische raadpleging 2 dagen per week op campus Rumst en 1 dag per week op campus Bornem. Je staat in voor preventie, screening en behandeling van de diabetes voet. Dit zowel bij de ambulante als de gehospitaliseerde patiënt. Je voert instrumentele behandelingen en wondzorg uit bij andere risico groepen zoals, vaatlijden, neurologische stoornissen, reumavoet, …. Je werkt zelfstandig in supervisie met diabetologen en je hebt een nauwe samenwerking met andere disciplines binnen het ziekenhuis, vb. geriatrie, nierdialyse, vaatheelkunde, plastische heelkunde, orthopedie, … . Je werkt zelfstandig na een inwerkperiode.

  • Flexijob / weekendmedewerkers (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog flexijob /weekendmedewerkers . Uren weeken zijn bespreekbaar , liefst 1 a 2 keer per maand minimum . Wij zijn een bakkerij met charcuterietoog , ervaring is niet verplicht .

Zoek naar antwoorden van THUDIMMO in sociale netwerken
Look for responds of THUDIMMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor THUDIMMO. Laat een reactie achter voor THUDIMMO. THUDIMMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THUDIMMO. Leave a respond for THUDIMMO. THUDIMMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THUDIMMO op de google maps. Adres en contacten THUDIMMO
Location of THUDIMMO on the google maps. Address and contacts of THUDIMMO

Andere gerelateerde bedrijven als come THUDIMMO THUDIMMO: COIFFURE DORINE | Krantje ('t) | MARC GRAUWELS | CAMPING ROSAPR? | TENNIS CLUB DES GROTTES

Other related companies as THUDIMMO: COIFFURE DORINE | Krantje ('t) | MARC GRAUWELS | CAMPING ROSAPR? | TENNIS CLUB DES GROTTES

THUDIMMO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THUDIMMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09743469238. Het bedrijf THUDIMMO bevindt zich op het adres: CIT? DES D?ROD?S 24; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agences immobili猫res. Evaluation and estimation de biens immobiliers. Lijst met producten zijn Services: Experts.. Services: Location, Vente..
De hoofdactiviteit van THUDIMMO is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THUDIMMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THUDIMMO, openstaande posities, locatie van THUDIMMO op de kaart.

THUDIMMO is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is THUDIMMO, company assigned to the tax number BE09743469238. The company THUDIMMO is located at the address: CIT? DES D?ROD?S 24; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 125,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agences immobili猫res. Evaluation and estimation de biens immobiliers. List of products are Services: Experts.. Services: Location, Vente..
The main activity of THUDIMMO is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of THUDIMMO is not available. You also can look at reviews of THUDIMMO, open positions, location of THUDIMMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THUDIMMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THUDIMMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THUDIMMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THUDIMMO, employees, financial statistics.